Bízom benne, vettem két csomaggal és a kert két végében 1-1 mogyoróbokor alá kerültek. Remélem megfelelő árnyékban lesznek és ott szaporodhatnak is kedvükre (ajánlom is nekik!)
Csatlakozott: Oct 10, 2005 Hozzászólások: 3228 Tartózkodási hely: Hajdúság
Elküldve: 2008.02.27, 10:56 Hozzászólás témája:
Crocc, én szeretnék, magról hajtattad, ezt hol szerezted?
Tavaly gyömbér gumót hajtattam egy cserépben és egyet kint a kertben.
A kertit kint is hagytam, kiváncsiságból, (most ugye enyhe volt a tél) hogy kibirja- e. No majd beszámolok.
A cserepest bevittem, megnéztem fejlődött melette még szép gumócska is. Ezeket újra fogom hajtatni.
És egy kis olvasni való (bár már biztosan tudjátok)
Csatlakozott: Jun 26, 2006 Hozzászólások: 12019 Tartózkodási hely: Szekszárd
Elküldve: 2008.02.23, 15:00 Hozzászólás témája:
köszi Diju, ha velem lennél az egész bokrot megfújnám nem tudom, milyen fajta levendula, de metszés nélkül is egész nyáron folyamatosan virágzik _________________
Száraz és a friss, tápanyagban gazdag területek növényei, és szintén napos helyet:
bazsalikom, majoránna, oregánó, hegyi borsikafű, izsóp, kövi varjúháj, cickafark, orbáncfű, tárkony, borsfű, koriander, istenfa, nehézszagú ruta, kúpvirág, körömvirág.
Friss, tápanyagban gazdag talajt szeretnek, szintén napos helyet:
metélőhagyma, kapor, citromfű, kömény, édeskömény, csabaíre verfű, borágó, sarkantyúka, mezei sóska, kamilla.
Csatlakozott: Aug 29, 2005 Hozzászólások: 5583 Tartózkodási hely: Mende
Elküldve: 2008.02.22, 23:49 Hozzászólás témája:
Még várj egy picit, ill. nézd meg jól, már életteli legyen a hajtás....5 cm-es hajtásvégek pont jók Ha most kezded, akkor zacsisan, de tutibb később, szabadföldben, kinti cserépben. _________________ diju
"Ha látod mi a lényeg
Semmit sem értesz"
R.Smullyan
Csatlakozott: Jun 26, 2006 Hozzászólások: 12019 Tartózkodási hely: Szekszárd
Elküldve: 2008.02.22, 19:02 Hozzászólás témája:
Uram Isten, vigyázz magadra
hogy ne legyek off, ha eltulajdonítok közterületről némi levendulát és homokos földben gyökereztetem már indíthatom a projektet Diju? _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban