Csatlakozott: Jan 06, 2007 Hozzászólások: 5870 Tartózkodási hely: Tab,Somogy megye
Elküldve: 2008.06.08, 21:37 Hozzászólás témája:
Kedves Új-gazosok!
Üdv itt a lapon, nagyon jó helyre, klassz csapatra leltetek itt. Gyertek sokat, hozzatok sok szép képet! Nem tudtok innen aztán úgysem szabadulni! _________________ Ilike
Örülök, hogy idetaláltál közénk, érezd jól magad - én is azt teszem, ha belépek erre az oldalra
Ha nincs lehetőségem a netezésre, minta ma is, akkor hiányoznak gazos társaim. Napközben többször is eszembe jutott, kivel mi történ vajon ezen az esős vasárnapon.
Fényképezz sokat a kertedben és mutass meg párat belőle
Jó gazolást! _________________ MsBotanika
A gyermekvállalás eldöntése nagy jelentőséggel bír. Arról kell döntened, hogy a szíved örökre a testeden kívül fog létezni. E.Stone
Szia Etimami!
Téged is szeretettel üdvözöllek. Amit leírtál magadról,abból egyértelműen kiderül, hogy itt a helyed közöttünk!!
Érezd jól magad! _________________ "Az ember semmi más, mint amivé önmagát teszi."
Jean-Paul Sartre
Szia Sanko!
Én egy másik tópartról üdvözöllek. A kor és a nem itt nem számít. Kívánom, hogy érezd jól magad közöttünk. Bizonyára hamarosan megtalálod azokat a topikokat, ahol a legjobban érzed magad. Van itt minden.
Mutass a kertedről fotókat is ,ha lehet.
_________________ "Az ember semmi más, mint amivé önmagát teszi."
Jean-Paul Sartre
Etimami, Sanko, örülök, hogy gazdagodtunk veletek! Érezzétek jól magatokat köztünk-velünk! _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Bocsánatot kérek a hiányos bemutatkozásért, de a környezetemben a Sanyit hívják sanko-nak. Így gondolom az is kiderült, hogy fiú vagyok. Aranyosak vagytok hogy ilyen korán reggel elolvastátok levelem. Jó pihenést ezen az esős, borus hétvégén.
Nagyon kedves szavaid,mély benyomást tettek rám!!!
Ilyen emberek kellenek közénk,kivánom érezd nagyon jol magad e gazcsaládban,ha bármi gondod akad,kérdezz,mi segitünk ahol tudunk!!!
Kellemes idötöltést!!!
Tisztelettel és szeretettel köszöntök mindenkit aki elfogadja társaságomat. Szeretnék beilleszkedni és véleményeket cserélni ebbe az eddigi olvasottak alapján nagyon kellemes író-olvasó és a természetet kedvelő társaságba.Magamról annyit, nem vagyok már fiatal, de fiatalos hévvel szeretem ami és aki őszinte természetes, és igaz és szép. A Velencei-tó déli partjáról írom a levelet egy csendes sok virággal teli házból. Gondoltam vasárnapi kezdésnek jó, ha elfogad ez a JÓ CSAPAT. Köszönöm ha elolvasta valaki!
Etimami - én is köszöntelek közöttünk! Érezd jól magad és gazolj sokat itt is, ne csak a kertben, bár ahogy írtad, van munka bőven. Így sok szabadidőt is kívánok mindenhez _________________ MsBotanika
A gyermekvállalás eldöntése nagy jelentőséggel bír. Arról kell döntened, hogy a szíved örökre a testeden kívül fog létezni. E.Stone
Üdvözlök mindenkit.
Most találtam rá erre a topikra,pár szóval bemutatkoznék:
Mórocz Lajosné vagyok.Csorváson (Békés megye)vettünk egy tanyát.Nagy kerttel-amit imádok,mindenféle konyhakerti zöldséget megtudok termelni,nomeg van lehehőség a virágok elhelyezésére is bőven.
Az egész terület egy összefüggő dzsumbuj volt ,amit évek óta nem művelt senki, tehát a nulláról indultunk. Második éve dolgozunk(nagyon sokat), hogy termővé fordítsuk vissza a területet.
Már sokat alakult ,de van még.............hátra
Örülök, hogy rátaláltam erre a lapra. Sok érdekes, számomra új dolgokat találok ,na meg egy igen kedves csapatot.
Csodálatos fényképeket, meg igazi természet imádókat.
Sok sikert minden "gazosnak"
Etimami
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban