Sede, majd valahogy megkapod a képeket, felírom egy újraírható cd-re. S azért raktam egybe a szegedi és a vácrátóti képeket, mert ha csak a szegediek lennének egy videóban, az valahogy nem lett volna az igazi. De a vácrátótival úgy éreztem, így lett kerek. Csak a videókonvertálásnál valami hiba csúszhatott, mert "csuklik" a zene a képek alatt _________________
"A föld itt olyan kedves, hogy csak megcsiklandozod egy kapával, és nevetése termést érlel." (Douglas Jenbold)
Köszönöm Sede!
A következő slide igaz nem növényekről szól,
kirándulásainkon készített fotók a Fogarasi havasokban
(felteszem a youtube ra is mert ott jobb a mínőség és
hamarabb betöltödik a videó)
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 870 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007.05.06, 11:19 Hozzászólás témája:
Tournesols jó a szlájdod, egész különlegesek a színek és érdekes növényeket fotóztál, meghökkentőek a képek Ja és jó a zene!
Gábor81! Majd elkérném a Vácrátóti képeidet, mert nagyon jó fotók vannak közte és olyan helyekről is van kép, ahol én valahogy sosem fotóztam. A szlájdokat szerintem jobb lenne rövidebbre venni, egy 2-4 perceset az ember szívesebben megnéz.
//Átraktam a linkeket "embed"-re, hogy itt lehessen egyből látni - sede _________________
"A föld itt olyan kedves, hogy csak megcsiklandozod egy kapával, és nevetése termést érlel." (Douglas Jenbold)
Elküldve: 2007.05.04, 11:20 Hozzászólás témája:
Bocsi JennyRebeca,
Légyszíves tedd át a dolgot máshova (Dumaparty, Ki-milyen-zenét hallgat...). Itt a Gazlap tagok által készített, ahogy Vica is írta SAJÁT slideshow-kat és videókat szeretnénk csak látni. Elsősorban növényekről...
A kirándulás és tájak is belefér, de mondjuk autók, repülők, politika, videóklip, zenekarok nem. _________________
Elküldve: 2007.05.04, 10:09 Hozzászólás témája:
Dettig írta:
És technikai segítséget is lehet itt kérni ebben a témában? Pl. hogy hogyan kell egy ilyen slideshowt megcsinálni?
Szia Dettig,
Ha gondolod nyiss új témát a slideshow készítésről, vagy a technikai segítségben kérdezd meg. Nem szeretnénk, hogy a topik félremenjen!
Egyébként én bizony nem tudnám elmagyarázni a slideshow készítést, ott kezdődik, hogy én Linux alatt csinálom, már ezért sem értenénk egymást. Windows alatt is van több program erre, talán azok között is akad egy ilyen jó program.
Most már megcsináltam, hogy a hozzászólásba is be lehessen építeni a videókat. Csak be kell másolni a Youtube-on (vagy egyéb helyen) megadott "embed" paramétereket, pl.:
Csatlakozott: Jan 03, 2006 Hozzászólások: 2259 Tartózkodási hely: Budapest (Óbuda)
Elküldve: 2007.05.04, 09:54 Hozzászólás témája:
Szia Vica!
És technikai segítséget is lehet itt kérni ebben a témában? Pl. hogy hogyan kell egy ilyen slideshowt megcsinálni?
Láttam Sede Vácrátótos slide-ját, nagyon klassz, én is szívesen csinálnék ilyet, főleg az tetszett, ahogy a fotók mozogtak, na ezt szeretném megtanulni.
Mostanában sokan készítetek és linkeltek be a fórumokba saját slideshow-kat, azaz diavetítéseket.
Arra gondoltunk, hogy mostantól erre is legyen egy külön fórumtéma, aki ilyeneket vagy bármiféle videót készít, az ide is berakhatja.
Így könnyebb lesz a jövőben visszakeresni az egyes alkotásokat.
Nyitottunk egy videó aloldalt a Gazlapon, a legjobb "szlájdok" és videók ide is felkerülhetnek.
Itt találjátok: http://www.gazlap.hu/modules.php?name=Video _________________
Legutóbb Vica szerkesztette (2007.06.03, 15:30), összesen 1 alkalommal
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban