Úgy ülök itt mint akit fejbe vertek.Betelt a backattem,és nagy nehezen kisilabizáltam ezt,és töröltem egy csomó képet.Próbálok új albumot nyitni,de, hát nekem minden nehézkes.Nemis ez a lényeg,hanem olvasom szép sorban mit ír ki,és azt látom,hogy van egy slideshowom Nos,hogy csináltam én azt,amikor még csak 1x olvastam el Bau leírását,és persze azt sem értettem.Hát ezek szerint 1 lépéssel is lehet,és úgy,hogy észre sem vettem???? Ráadásul,még akkor amikor ti nem csináltátok _________________ egmar
[IMG][IMG]
Élj a természet adta lehetőségeiddel.Csöndesek volnának az erdők ,
ha csak a legtehetségesebb madarak énekelnének.
Elküldve: 2007.06.02, 19:56 Hozzászólás témája: nagyon jó
Vica,Ede!
Jaj nagyon jók a képek!
Az orchideák, a hegyek... nagyon ügyesek vagytok, élmény ide lapozni!
Oh, ha én legalább egy kétet ide tudnék tenni!
Még sok hasonlót! Jó egészséget . erőt, anyagi eszközöket ehhez!
Sok sok puszi szép estét mindenkinek! _________________ "Tedd meg, ha teheted!
...arra ...hallgass,
mert az a szeretet!"
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 38551 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2007.06.01, 21:21 Hozzászólás témája:
ÓÓÓÓ!
Sede!
Én imádom a hegyeket!
Sajnos erdélyben még nem jártam,de hallottam már róla!
Szívesen megnézném azokat a gyönyörű faragott házakat,
kapukat,és csodás hegyeket.
Jó lett az a remix! _________________
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 869 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007.06.01, 21:09 Hozzászólás témája:
Bau! Jó volt nézni a diavetítésedet!
Ez az új diám, egy barátom, Balázs D Attila erdélyi képeivel. A zenét a Republic adta a Csillagok-csillagok dallamára, kicsit belebigyóztam, kivágtam az elszabott részeit, hogy tökéletes legyen:
Nagyon jók a videók, de legyetek szívesek ne úgy rakjatok be, hogy rögtön induljon, gondoljatok arra is, akinek nincs erős gépe, s 3-4 ilyen videó vagy slideshow egyszerre igencsak le tudja terhelni a gépet, rosszabb esetben kiakad tőle. Köszi! Üdv: Gábor81 _________________
"A föld itt olyan kedves, hogy csak megcsiklandozod egy kapával, és nevetése termést érlel." (Douglas Jenbold)
!!!!!!!Kérünk mindenkit ne tegyen be rögtön induló videót/slideshot-t mert törölnünk kell! Élvezhetetlenné teszik a fórumot, ha több ilyen hozzászólás van egyszerre zenélnek és a lassabb gépek megállnak tőlük! Leírást is szép lenne kapnunk a videókhoz! Üdvözlettel: sede _________________ http://www.facebook.com/groups/348228615251426/
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 869 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007.05.22, 16:16 Hozzászólás témája:
Legújabb kreálmányom. a Dombori Gazlap találkozón jártunk Merczel Gyuri bácsi kertjében, akinek több mint 200 fajta írisze virágzott. Sajnos az illatokat nem tudom hozzá tolmácsolni...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban