Én meg idén Januárban keveredtem ide. Láncfűrészemhez kerestem láncot, és többek közt kidobta a Gazlapot is, ha jól emlékszem a Gépdoki oldalánál fogva.
Láncot még azóta sem sikerült szereznem, de egy príma társaságot, elfoglaltságot, és egy csini gazost igen. Bár nem is ezeket kerestem.
Én is egy éve pottyantam a Kertészetbe,és néha a Szakiktól kértem tanácsot
Most is valami véletlen folytán kerültem ide,és itt is kifejezem a köszönetemet mindenkinek,akik kigondolták,létrehozták,üzemeltetik és karbantartják a Gazlapot
És köszönet a türelmes, elnéző ,szinte azonnal tanáccsal reagáló SZAKIKnak, gaztársaknak is
Csatlakozott: Jan 06, 2007 Hozzászólások: 5870 Tartózkodási hely: Tab,Somogy megye
Elküldve: 2008.03.13, 20:25 Hozzászólás témája:
Sziasztok! Több mint 1 év után ma találtam rá erre az oldalra!
Sok újat nem is tudok mondani.
Köszönet Vicának, Sedének a lap létrehozásáért.
Köszönet a szakértőknek, a modiknak.
És köszönet mindenkinek, aki tanáccsal segíti a gazcsapat tagjait, vagyis mindenkinek.
Nem nagyon múlik el nap, hogy ne olvassak itt. Olvasom, hogy sokan leltünk gaztársaink közül igaz barátokra. _________________ Ilike
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42894 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007.02.28, 17:57 Hozzászólás témája:
Már majdnem 2 éve vagyok a GAZ-család tagja, ---szégyenszemre---nem tudtam, van ilyen Vendégkönyvünk
Soha nem gondoltam volna, sőt tiltakoztam az ellen, hogy én valaha ennyit ülök majd a gép előtt.....de a Gazlap teljesen megfogott, lekötött, rabul ejtett.
A nagy virtuális családon belül már több személyes barátot is találtam, sok segítséget kaptam...........ha tudtam, segítettem.
Vica, Sede, ezer köszönet az ötletért, és a megvalósításért, hogy ezt a lapot létrehoztátok és működtetitek. _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Pár hete regisztráltam a honlapon. Először csak kíváncsiságból olvasgattam a hozzászólásokat és a tanácsokat. Mára azonban "igazi függővé" váltam. Nem telik el egy nap sem (kivéve a hétvégéket, mivel nincs otthon internetem) hogy ne legyek itt Veletek. Más honlapon is regisztráltam, de sehol nem találkoztam még ennyire segítőkész és kedves emberekkel.
Gratulálok Mindenkinek és remélem még sok kellemes napot, évet fogok itt Veletek eltölteni.
Üdv Mindenkinek
Kata _________________ Kata
Itt barátokra találtam, az már egyéni dolog, hogy egyáltalán TÁRSASÁGRA...
És valamikor eljött az a pillanat, amikor bármi problémámra először úgy reagálok: a Gazosok segítenek...
Körülbelül egyidőben volt az a jelenség, amire a férjem hívta fel a figyelmem: azt mondtam, hogy egy TAGUNK...igazi-igazán közösség ez, mintha sok-sok testvérem támadott volna.
Köszönöm a Lap létrehozóinak! De azon töröm a fejem néha, hogy mégis, ez a sok érzelmet (is) feltáró barátság valahogy a tagokon múlik...Na meg a Lap lehetőségein, persze, a topikok átjárhatóságán. Szóval, Vica, Sede, meg Kiskölök, aki a nevünket adta...KÖSZÖNÖM!!! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Oct 23, 2006 Hozzászólások: 7088 Tartózkodási hely: Budapest XV.ker.
Elküldve: 2006.10.30, 18:59 Hozzászólás témája:
Sziasztok.Ma egy hete regisztráltak, és valaki közületek azt mondta hogy előbb vagy utóbb függő leszek. Az "előbb" jött be. Időnként hangfoszlányokat hallok a szoba ajtó felől.A férjem kérdezi:kitaláljam hogy hol vagy?Nagyon örülök hogy Rátok találtam!! üdv Mindenkinek. Zsuzsi
Csatlakozott: Mar 05, 2006 Hozzászólások: 195 Tartózkodási hely: Szombathely
Elküldve: 2006.08.17, 18:40 Hozzászólás témája:
a kedvenc kertészeti lapom. rengeteg kedves, segítőkész, önzetlen emberrel találkozok itt nap mint nap.rohanó világunkban 1 kedves szeretettel teli hely, amely mindenkinek kell. mindenkinek jó gazolást _________________ " akkor van a legnagyobb esélyed a jólétre ha azt csinálod amit igazán szeretsz, a szeretet energia" Anrew Marrhews"
Kedves Gazlp alapítók!
Rövid ideje vagyok rabja a lapnak.Nem vagyok szakértő,de az biztos,hogy aki ide betéved,itt is marad,ha ez az amit keresett.Átlátható,érthető,és szép dolgok vannak itt.Idő kell hozzá míg átlátjuk,ezt a sokszínüséget ezt a bőséget.Igaz a mondás ,ki a virágot szereti rossz ember nem lehet.A saját tapasztalatom alapján,eddig csak megértéssel, kedvességgel,és barátságos,barátkozó gazosokkal találkoztam.további jó munkát kívánok _________________ egmar
[IMG][IMG]
Élj a természet adta lehetőségeiddel.Csöndesek volnának az erdők ,
ha csak a legtehetségesebb madarak énekelnének.
Sziasztok!
23 éves vagyok,heti 3-4 alkalommal 12 órát dolgozom.Szabadnapjaimban a gazlapot olvasgatom.Nemrég regisztráltam itt,kértem segítséget is bonszáj ügyben,megkaptam,beváltak,örömet szereztek.Folyamatosan olvasgatom a fórumokat,rengeteget tanulok és látok mindenhol.Komolyabban elkeztek érdekelni a növények.Tudjátok mit??Nem is sorolom a rengeteg jó dolgot...csak annyit mondok...IGAZÁN TÖKÉLETESEN FÚÚ DE REMEK HONLAP! G R A T U L Á L O K ! !
Köszönök mindent!! _________________
Nyugdijas napjaimat a GAZLAP szépitgeti.Nem is tudom mi lenne Nélkületek.Ti vagytok a második családom.Sok okos ötletet kaptam Tőletek,mely meglátszik a növényeim fejlődésén is.
Ez itt egy nagy CSALÁD és ha a család minden tagja összetart,abból csak jó dolgok születhetnek.
/Én már csak tudom,nálunk 3 család él egy házban,békében és boldogságban./
Gratulálok a GAZLAP alkotóinak ! Remekmű!
Sok érdekes cikket, véleményt, hozzászólást olvastam. Szeretem a személyes hangvételét, a baráti légkört.
Nagyon fontosnak tartom, hogy hasonló érdeklődési körű emberek (növénykék ) között legyen ilyen kapcsolódási pont, ahol megismerkedhetnek, barátkozhatnak, véleményt cserélhetnek.
Köszönet érte!
Aki a virágot szereti, nem szeret borotválkozni!
Szép idézet.
Vagy csak én vagyok ilyen?
Bocsánat, de ezt muszáj beidéznem. Rám nagyon is igaz, hogy nem szeretek borotválkozni, a növényeket meg egyenesen imádom! _________________
"A föld itt olyan kedves, hogy csak megcsiklandozod egy kapával, és nevetése termést érlel." (Douglas Jenbold)
Csatlakozott: Dec 11, 2004 Hozzászólások: 3564 Tartózkodási hely: Cegléd, Pest megye
Elküldve: 2005.06.13, 20:49 Hozzászólás témája:
Nnorbert írta:
Keresem a Hegede kertészezt web címét de sajnos nem találom segítsetek!!
Thx
mert nem működik a weblapjuk...
de priviben elküldöm. (Mert ez itt nem a reklám helye) _________________ "Senki a világon nem képes bejárni útját baráti segítség nélkül."-Balzac-
Időzóna: (GMT +1 óra) Ugrás az oldalra: 1, 2, 3Következő
1 / 3 oldal
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban