Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szeretnél-e Gazlapos kitűzőt? |
Igen |
|
87% |
[ 146 ] |
Nem |
|
4% |
[ 8 ] |
Csak az eredmény érdekel |
|
7% |
[ 13 ] |
|
Összes szavazat : 167 |
|
Szerző |
Üzenet |
Bojtárgazdi Srí Lanka

|
Elküldve: 2012.03.05, 17:59 Hozzászólás témája: |
|
|
IDETESZEM... NE KERESGÉLJETEK:
Vica írta: | Sziasztok!
Tájékoztatlak benneteket, hogy a MATRICA ELFOGYOTT!
Így arra nem veszünk fel megrendelést.
Kitűzőt az alábbiak szerint lehet rendelni:
A kitűző 3,7 cm átmérőjű.
Az ár:
Kitűző: 300,-FT/db + csomagolási és postaköltség (elsőbbségivel 160,-Ft/küldemény-mivel a kitűzőt tartalmazó boríték kidudorodik (nem teljesen sima), ezért az egyéb 50g-ig kategóriába sorolható csak be alapból).
Ez az ár 1-3 darabos megrendelésre vonatkoznak. Mindenkinek egyenként fogjuk a megrendelt tétel árát visszaigazolni, mert az nagyban függ a megrendelt mennyiségtől.
- ha valamiből több darabot kértek, akkor minden 4.darab kitűző és matrica után mennyiségi árkedvezmény jár (4 db-tól a Kitűző 290,-Ft/db).
Hogyan tudtok RENDELNI?
E-mailben a gazlapkapcsolat@gmail.com e-mail címen.
Az e-mail tárgya: Gazlapos név MEGRENDELÉS
A megrendelő e-mailbe ezeket mindenképpen írjátok bele:
Név:
Nicknév(Gazlapos név):
Postai cím:
Kitűző db:
A Megrendeléseteket e-mailben EGYÉNENKÉNT fogjuk visszaigazolni a megrendelt tételek árával kiegészítve.
A megrendelt kitűzők árát Előre, Átutalással (a visszaigazoló e-mailben megadott számlaszámra) tudjátok kiegyenlíteni. Az összeg beérkezését követően kerül sor a megrendelésetek postázására.
Átutaláskor kérlek tüntessétek fel a Neveteket, A Gazlapos neveteket és a megrendelt Kitűző darabszámát.
Üdv,
Vica |
_________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bojtárgazdi Srí Lanka

|
Elküldve: 2012.03.05, 17:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Van egy mail-cím külön erre. A kitűzős topikban valahol megtalálod, én nem tudom. Örülnék, ha pl. a sok fehérváriból már egymásra találna néhány, mert ott is egyre többen vagyunk-vagytok!!!
Pilisen meg ahányszor már át-vonatoztam...  _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
|
Vissza az elejére |
|
 |
Adry03 Vadgesztenyefa

Csatlakozott: Jan 23, 2012 Hozzászólások: 1228 Tartózkodási hely: Pilis
|
Elküldve: 2012.03.05, 10:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Az nagyon jó lenne. Hogyan lehet rendelni ? Mennyiért ? Én szeretnék egyet. _________________ "El kell engedned azt aki voltál, hogy azzá válj aki leszel."
üdv: Adry |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bojtárgazdi Srí Lanka

|
Elküldve: 2012.03.04, 23:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Mivel nagyon nem mozog ez a topik....
Ezúton tudatom minden új taggal, és azokkal a régebbi Gazokkal, akik eddig nem néztek ide...hogy kitűzőt rendelni nem egy akciócska volt csupán....folyamatosan lehet ám!
Hogy megismerjük egymást róla...  _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
|
Vissza az elejére |
|
 |
kutyus Srí Lanka

Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42886 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011.12.25, 09:21 Hozzászólás témája: |
|
|
......az most is olyan  _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vackor Erdő

Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7916 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
|
Elküldve: 2011.12.24, 14:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Csak a fülem  _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tercsi Erdő

|
Elküldve: 2011.12.24, 10:37 Hozzászólás témája: |
|
|
és zöld?
tercsi |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vackor Erdő

Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7916 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
|
Elküldve: 2011.12.24, 09:12 Hozzászólás témája: |
|
|
kutyus írta: | VAckorkám!
Édes a táncoló karácsonyfád, de mutathatnál magadról nagyon fiatal képet is, ahogy most már több éve szoktuk ilyentájt |
Fiatakoromban ilyen voltam: sudár, karcsú és táncoló  _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kutyus Srí Lanka

|
Elküldve: 2011.12.24, 05:36 Hozzászólás témája: |
|
|
VAckorkám!
Édes a táncoló karácsonyfád, de mutathatnál magadról nagyon fiatal képet is, ahogy most már több éve szoktuk ilyentájt
Az ikont azért nem értettem, mert semmi összefüggést nem látok ez és a GAZ lényege között. Neked nyilván jó, mert te tudod, hogy ennek a jelzésére találtad ki és tetted magadnak az asztalra  _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vackor Erdő

|
Elküldve: 2011.12.23, 20:46 Hozzászólás témája: |
|
|
kutyus írta: | Mitől Gazlap-ikon ez???????????? |
Hát csak mert olyasmi, mint a kitűző...
Nekem az asztalról közvetlen parancsikon indítja a Gazlapot és ez az ikonja. De persze egy ikon könnyen cserélhető, ha neked nem tetszik, akkor más ikonnal is indul a Gazlap  _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kutyus Srí Lanka

|
Elküldve: 2011.12.20, 08:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Vackorom!
Mitől Gazlap-ikon ez????????????
Semmi nem utal benne a lényegre  _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vackor Erdő

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
linterneszegedieva Park

Csatlakozott: May 09, 2010 Hozzászólások: 6042 Tartózkodási hely: BUDAPEST , ZUGLÓ
|
Elküldve: 2011.12.19, 22:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem sem sikerült , pedig regiztem is !
Üdv : Éva  _________________ MOSOLYOGJ ! EZ SOKKAL EGYSZERŰBB , MINT ELMAGYARÁZNI AZT , HOGY MIÉRT SÍRSZ ! http://indafoto.hu/EVA63 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sede Site Admin

Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 870 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011.12.19, 20:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Vackor írta: | Felraktam egy Gazlap ikont. Pl parancsikonnak az asztalra, vagy a gazlapos mappához.... Nem én készítettem, a neten bukkantam rá és jól illik a kitűzőhöz.
innen tudjátok letölteni.
213 kB. Remélem tetszeni fog! |
Nekem nem engedi letölteni, a feltöltésre megy ha klikkelek... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vackor Erdő

|
Elküldve: 2011.12.09, 19:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Felraktam egy Gazlap ikont. Pl parancsikonnak az asztalra, vagy a gazlapos mappához.... Nem én készítettem, a neten bukkantam rá és jól illik a kitűzőhöz.
innen tudjátok letölteni.
213 kB. Remélem tetszeni fog! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|