Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
tech Fasor

Csatlakozott: May 24, 2010 Hozzászólások: 4838 Tartózkodási hely: Kampung Telok Bakong Hulu
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
szasza Mamutfenyő

Csatlakozott: Feb 03, 2009 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Kunszentmiklós
|
Elküldve: 2011.07.24, 12:25 Hozzászólás témája: |
|
|
nyubocs a webkártya sima kartonból van, amihez tartozik egy számlaszám, ami hozzá van kapcsolva a számlaszámomhoz. Úgy látom akkor nekem a PayPal ki van lőve.
tech annyira hülye nem vagyok, hogy ne tudjam milyen számot kérnek. A szemem még jó, a kártyámon nincs ez a három jegyű szám, mint már többször leírtam. Nem is ilyen a kártyám. Tényleg jó a szemem látok.
nyubocs segítségedet szeretném kérni. Küldök mélt..... _________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tech Fasor

Csatlakozott: May 24, 2010 Hozzászólások: 4838 Tartózkodási hely: Kampung Telok Bakong Hulu
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
nyubocs Park

|
Elküldve: 2011.07.23, 16:15 Hozzászólás témája: |
|
|
szasza írta: | egy webkártyát kaptam. |
A web-kártya milyen tipusú? _________________ Üdv nyubocs
e-mail:
nyubocs kukac yahoo pont com
All I wanna do Is trade this life for something new |
|
Vissza az elejére |
|
 |
pilop Fűzfa

Csatlakozott: Mar 22, 2009 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: HMVHELY
|
Elküldve: 2011.07.23, 15:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Szasza!
Maestro kártyával nem tudsz a paypal-ra bekötni számlát.Legalább visa electron kell.Amikor én lecseréltem(pont emiatt)a maestrot electronra,egyforma volt a kettőnek a díja. _________________ Mentsük meg a Földet!
Hagyjuk el! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
virágmánia Mamutfenyő

Csatlakozott: Jun 01, 2008 Hozzászólások: 2132 Tartózkodási hely: Albertirsa
|
Elküldve: 2011.07.23, 15:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem netes folyószámlám van 2004 óta. De nem tudom mi a webkártya .
Csak annyit tudok, hogy az internetes vásárlásokhoz a dombornyomásos Visa kártyámat használom, az OTP- és KandH-nál is.
Az OTP-nél nekem is volt maestro kártyám, de külön kellett kérni a Visa kártyát. Ezzel a kártyával bonyolítom az eurobulbos és egyéb rendeléseket.
PayPal-lal is fizettem, de csak egyszer. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szasza Mamutfenyő

Csatlakozott: Feb 03, 2009 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Kunszentmiklós
|
Elküldve: 2011.07.23, 15:40 Hozzászólás témája: |
|
|
nekem nettes a számlám, egy maestro, és egy webkártyát kaptam. _________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
virágmánia Mamutfenyő

|
Elküldve: 2011.07.23, 15:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Amikor az OTP-nél voltam kértem internet vásárlásra alkalmas kártyát, ez a dombornyomásos.
A KandH-nál már rögtön Visa kártyát kértem, ez többe kerül, mint a hagyományos. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szasza Mamutfenyő

|
Elküldve: 2011.07.23, 15:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Otp master kártya ezen csak lejárati dátum van meg egy kártyaszám. _________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
virágmánia Mamutfenyő

|
Elküldve: 2011.07.23, 15:30 Hozzászólás témája: |
|
|
szasza írta: | Nekem még mindig nem jön össze a PayPal . Valami 3 számjegyet kér ami nincs is a kártyán. ennyi szenvedés után hisztis vagyok már. |
A 3 számjegy a a kártya hátoldalán van, az aláírás mellet, banktól függetlenül.
Dombornyomású kártyát kell kérni a banktól, ez lehet Visa vagy MasterCard. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szasza Mamutfenyő

|
Elküldve: 2011.07.23, 15:24 Hozzászólás témája: |
|
|
szty az enyémen nincs olyan szám. _________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szty Tölgyfa

Csatlakozott: Feb 03, 2009 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011.07.23, 15:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Az a 3 számjegy az aláírandó terület mellett van közvetlen (kártya másik oldala) Otp-seknek ott van, másnak nem tudom hol! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szasza Mamutfenyő

|
Elküldve: 2011.07.23, 14:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem még mindig nem jön össze a PayPal . Valami 3 számjegyet kér ami nincs is a kártyán. ennyi szenvedés után hisztis vagyok már. _________________ Az élet olyan, mint egy keskeny híd. Az a legfontosabb, hogy ne legyen benned félelem,hogy végig kell rajta menned! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
pilop Fűzfa

Csatlakozott: Mar 22, 2009 Hozzászólások: 635 Tartózkodási hely: HMVHELY
|
Elküldve: 2011.07.23, 14:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm tech!
Teljes siker! _________________ Mentsük meg a Földet!
Hagyjuk el! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tech Fasor

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|