Csatlakozott: Mar 22, 2004 Hozzászólások: 21768 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
Elküldve: 2011.06.10, 18:19 Hozzászólás témája:
Dettig írta:
... én is a kicsi, gombszerű kitűzőre voksolok.
.............................
......Nagyon praktikus találkozókon, kiállításokon, de én pl. a villamoson, metrón nem feltétlenül akarnám magamra plecsnizni a nicknevemet, de a kicsi jelvényt szívesen kitenném kabátra, táskára...
Csatlakozott: May 12, 2009 Hozzászólások: 3602 Tartózkodási hely: Rákóczifalva
Elküldve: 2011.06.10, 18:15 Hozzászólás témája:
mother írta:
Könnyü nektek,nagyvárosiaknak
Én itt "lent" bezzeg senkibe nem botlok,egy gazosba esetleg,de ahhoz meg nem kell kitűző
Pedig nem vagy messze! _________________ "Ha a lovad nemet mond valamire, akkor rossz kérdést tettél fel, vagy rosszul tetted fel a kérdést."(Pet Parelli) Üdv,Andi!
Csatlakozott: Feb 24, 2009 Hozzászólások: 311 Tartózkodási hely: Tatabánya
Elküldve: 2011.06.10, 17:19 Hozzászólás témája:
Én is kíváncsi lennék van e itt még valaki a városomból.A névsort nézegetve nem találtam más aktív tagot.Talán majd most sikerül. _________________ cinka
Csatlakozott: Jan 03, 2006 Hozzászólások: 2259 Tartózkodási hely: Budapest (Óbuda)
Elküldve: 2011.06.10, 16:57 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Szerintem is jó az ötlet! És én is a kicsi, gombszerű kitűzőre voksolok. Elég lenne valami tipikus, mindannyiunk által ismert logó, akár pl. a böngésző címsorában megjelenő hajnalka. A lényeg, hogy mi "bennfenntesek" egyből megismerjük, kiszúrhassuk a másikon.
A névtábla is jó dolog, az esetleg lehetne egy másik project, külön megrendelhető. Nagyon praktikus találkozókon, kiállításokon, de én pl. a villamoson, metrón nem feltétlenül akarnám magamra plecsnizni a nicknevemet, de a kicsi jelvényt szívesen kitenném kabátra, táskára...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban