Ha rendelünk valahol kitűzőt, általában lehet rendelni névtábla-tokot is. És akkor lehet olyat nyomtatni egyedi nick-nevekkel, mint amiket Szotyi csinált. (Egy nagyobb tali előtt küldte szét, meglepiként.)
A talikra én is el szoktam vinni. Amikor még nem volt, egy üres névtábla-tokba magam csináltam egyet, mert sok, addig ismeretlen gazos is ott volt.
Persze rá is lehet írni, főleg, ha ki is fér.
Mit szólnátok a Gaz főoldalához? Azt egy gazos álmában is messziről felismeri. Még akkor is, ha kicsi és kerekítve van. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Kd26, képzeld el Linternészegediéva nevét egy ugyanakkora kitűzőn, mint a sajátodat!
Én azért gondoltam név nélkülire, mert amolyan "titkos" jelvényként viselhető, a beavatottak, azaz a tagok felismerik, kívülállóknak meg fel sem tűnik. Max az ábra, ami rajta van. Sokan viselnek különféle jelvényeket, ez mások számára csak egy lenne a sok közül. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Látom, tetszik az ötlet, elég régóta mondogatom. Időnként.
Igaziból én olyanra gondolok, ami gomb-méretű, egyetlen virágfejjel akár, és annyi felirattal, hogy GAZ. Erről már minden tag megismerné. Ezt lehet viselni bárhol és bármikor, mint egy jelvényt.
Olyan, mint Mothinak, nekem is van, de az inkább nagyobb talikra való, ahol sok az addig nem ismert gazoska.
Ha az lenne rajtam, ha pl. Hatvanba megyek vásárolni, furán nézne rám az újságos vagy a járókelők nagy része.
Szerintem a nick-nek nem kell szerepelnie a kitűzőn. Ha két gazos összefut, a név van meg a leghamarabb. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban