nekem van egy darab kitűzőm. Rovaniemiben vettük a barátnémmal. kicsi Mikulásos kitűző. de nagyon szeretem. mindig rakosgatom kabátról kabátra!
rakosgatnám a Gazlapost is!
Szerintem, ha létezne egy kicsi Gaz-kitűző, és mindenki viselné, lenne jó pár meglepetés.
Bojti adta az ötletet, hogy lehetne egy egységes kicsike Gaz-kitűző, amit -akinek van hozzá kedve- bárhol lehetne viselni. Egyrészt kifejezné, hogy a Gazlap nagy családjába tartozunk, egy a hobbink és + mivel már ország minden pontjáról vagyunk, így lehet, hogy éppen szomszédunkban lakik egy Gazlapos, csak nem is tududnk róla. De ha Ő is viselné a kitűzőt, igen kellemes meglepetések érhetnének bennünket. Kiállításokon, kertészetekben és mindenhol, ahol valamilyen, növény, virág, gaz előfordul, könnyen megtalálhatnánk egymást.
Természetesen nem kötelező viselni a kitűzőt, de a lényeg, hogy van ebben az ötletben valami.
Ebbe a topikba várjuk, előzetes véleményeteket a Gaz-kitűzővel kapcsolatban és azt, hogy van-e arra igényetek, hogy csináltassunk ilyen kitűzőket, amiket pár 100 Ft-ért meg lehetne rendelni és utánvéttel elküldeni, annak aki igényli.
Ez még csak előzetes felmérés, mert ezt is csak akkor érdemes legyártatni, ha nagyobb számban lenne rá igényetek.
Várjuk a véleményeket!
Üdv,
Vica _________________
Legutóbb Vica szerkesztette (2011.10.13, 20:40), összesen 4 alkalommal
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban