Csatlakozott: Mar 31, 2004 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Érd
Elküldve: 2006.03.22, 21:29 Hozzászólás témája:
Ennek a vérvirágnak mennyi időbe telik szerintetek kihajtani? Legalább 4 hete elültettem és meg sem mozdul. Próbaképpen kivettem egy hagymát, ép, egészséges se gyökér, se hajtás.
Csatlakozott: Feb 14, 2005 Hozzászólások: 1481 Tartózkodási hely: Vajdaság, Zenta
Elküldve: 2006.03.22, 20:07 Hozzászólás témája:
Molnárka !
Gyönyörű a díszhagymád. Pár éve , pontosabban három éve, akislányom egy csokrot kapott, amelyben volt egy szál gyönyörű díszhagyma. már akkor megtetszett. Bár a virága lila én mégis sárgulok...
Csatlakozott: Feb 23, 2006 Hozzászólások: 3374 Tartózkodási hely: Szikszó
Elküldve: 2006.03.22, 19:14 Hozzászólás témája:
Azt hittem, a sok növényed között elkallódott őszi ültetés idején.
Akkor visszavonom, hogy "te se vagy jobb", egész más rosszkor rendelni, meg nem elültetni, amikor ott van az orra előtt egy ilyen fenséges darab...
Csatlakozott: Mar 22, 2004 Hozzászólások: 21739 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
Elküldve: 2006.03.22, 19:03 Hozzászólás témája:
Nem jól értetted!
Egy katalógusban akadtam rá és nagyon olcsó volt és ma kaptam meg.
Sajnos az idén tényleg túl sok pénzt költök egyébként hagymákra,gumókra,magokra. _________________
Csatlakozott: Feb 23, 2006 Hozzászólások: 3374 Tartózkodási hely: Szikszó
Elküldve: 2006.03.22, 18:42 Hozzászólás témája:
Oké, tanító néni, hozom az ellenőrzőmet!
Szóval te se vagy jobb, mint az anyósom (aki mellékesen tényleg tanító néni)? Nekem bezzeg sosincs annyi lóvém hagymára, meg egyéb szaporítóanyagra, hogy ne tudnám számon tartani... Pedig így is megütközést keltek néha az ismerősök körében, akik nem növényre és magra költik a pénzüket.
Csatlakozott: Mar 22, 2004 Hozzászólások: 21739 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
Elküldve: 2006.03.22, 18:24 Hozzászólás témája:
Julikám!
A gumók és hagymák kibújnak,kihajtanak. A magok kikelnek!
Van egy "hűtlen" netes barátom,aki ezt gyakran elmagyarázza,a bűnösöknek,mivel nem jár erre,ezért megteszem most helyette én!
Nekem ez a díszhagyma már a zacsiban kibújt,természetesen azért mert ezt is ősszel kellett volna ültetnem.
Mit tegyek,ha most akadtam rá!
Elküldve: 2006.03.22, 17:56 Hozzászólás témája:
Nekem is kikelt a Zantedeshiám, úgy kicsit több, mint 30 napra, most 4 kis hajtása van egyelőre.
Tudom, hogy ki fognak kelni, de mindig olyan öröm, ha tényleg...
A gyönyörű császárkoronák is kelnek, vagyis törik a földet a fejük fölött, és egynek már a hajtását is láttam. Egyet ültettem cserépbe, az ajtó előtt van, remélem az sem fagyott ki...
Anyukámnak és anyósomnak is vettem ősszel egyet-egyet, erre most mondja anyósom tegnap, hogy majd elülteti nemsokára... Hát, fájt a szívem érte, jobb lett volna, ha már tavasszal, cserepestül adom...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban