Csatlakozott: Jun 26, 2008 Hozzászólások: 5100 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
Elküldve: 2009.11.19, 10:18 Hozzászólás témája:
Valamikor réges-régen adta egyszer a tv.... az a felvétel van meg nekem dvd-n , egy Drága gazos jóvoltából... _________________ "Ha hiszel benne,akkor sikerülni fog amit elterveztél...nem állhat semmi az utadba.
Nézd meg a feltalálókat,mennyi kudarcot átéltek,mire sikerült nekik valami."
Csatlakozott: Jun 26, 2008 Hozzászólások: 5100 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
Elküldve: 2009.11.19, 09:38 Hozzászólás témája:
Kedvenc filmem:
Shirley MacLaine :Találd meg Önmagad! _________________ "Ha hiszel benne,akkor sikerülni fog amit elterveztél...nem állhat semmi az utadba.
Nézd meg a feltalálókat,mennyi kudarcot átéltek,mire sikerült nekik valami."
Már sok kedvencet fel is soroltatok!!!
Csatlakozom mici3-hoz én is szeretem a régi magyar filmeket főleg a 30-40 évekbeliket.
A drámákat is szeretem meg mindent ami jó
Az újabb kedvenceim a Koreai film sorozatok. Az első amit láttam azt most is vetítik a tv-ben ,Dae Jang Geum - A palota ékköve.
Aztán szép lassan rábukkantam a többire is Yi San, Iljimae, Painter of the wind.
Kedvenceim még:
Anna és a király
Eső ember
Kramer kontra Kramer
Sissi
A muzsika hangja
Abigél
Indul a bakterház és a természet filmeket.
Hű, de beindultatok ezzel a topikkal. És egy csomó kedvencemet leírtátok már.
S_kata: Eric Bana (nyamm). Amikor néztem a Tróját, arra gondoltam, hogy ha Szép Helénának ki akarták választani a legszebb színésznőt, Herkulesnek meg a legjobb pasit, akkor mellélőttek, mert szerintem a Hektort játszó Eric Bana és a feleségét játszó vörös hajú nemtudomhogyhívják színésznő jobbak voltak a főszereplőknél. Láttad már a Sólyom végveszélyben című filmben? Én abban láttam először.
És Harrison Ford is vitathatatlanul...
Kriszticicc: Na igen, Christian Bale. Ő is jó. De az a gizda kép rémisztő. Brrr.
Pretty: Jason Statham nekem is tetszik a szállítóban. Érdekes, hogy más filmjében viszont nem jött be annyira. Úgy látszik a Szállítóval egymásra lettek szabva.
Kisgé: A BBC féle Büszkeség és Balítélet számomra eccerűen megunhatatlan. Ebben láttam először és kedveltem meg Colin Firth-t.
Minci9: Dirty Dancing igen, igen, igen! A második rész is.
És nincs abszolút kedvenc. De hogy egy-két eddig nem említettet is hozzátegyek:
Luc Besson féle Nikita, benne Tcheky Karyo.
E.T.
Sorozatok: StarGate (mindkettő), StarTrek Voyager.
Ja, és a Wim Wenders féle Berlin felett az ég című filmet is nagyon szeretem (az Angyalok városával meg békén lehet hagyni )
Csatlakozott: May 10, 2008 Hozzászólások: 3264 Tartózkodási hely: Fejér megye szíve csücskének közelében
Elküldve: 2009.11.18, 13:47 Hozzászólás témája:
Most, hogy olvastam Bojtárgazdi kedvenceit, közülük nekem is a Mezitláb a parkban /Redford miatt / is tetszik és Audrey Hepburn összes filmje. No meg Jack Lemmon és Walter Matthau kettőse.
Agatha Cristie megfilmesített krimijei közül az Ustinov féle /Csákányi László hangjával/ Poirottal:
Nyaraló gyilkosok, Halál a Níluson, Gyilkosság az Orient Expresszen, de a Kristálytükör meghasadt is kedvencem. _________________ Verácska
Lehet, hogy meglepődtök, de idős létemre nekem is tetszett az Alkonyat.
Olvastam és filmen is láttam. Már elolvastam az Ujhold-at is, várom a filmet és már unokámtól kölcsönkaptam a Napfogyatkozás-t
Közben elolvastam Claudia Gray: Evernight / Örökéj/ c. könyvét.
Ez is vámpírokról szól. Biztos ismerítek. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Sep 26, 2009 Hozzászólások: 161 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009.11.18, 13:17 Hozzászólás témája:
Az Alkonyat nekem is nagy kedvenc, az újholdat is alig várom. Pár nap, és megnézhetem. Megvan mind3 könyv.
Szeretem a Step upot, nagyon jó film. Halálos iramban tök jó, de nekem a 4.része a kedvencem.
Ace ventura... tudom égő, mert már lejárt lemez, de imádom. Jim Carrey filmjei általában bejönnek.
Színésznők közül Kate Hudson, Jennifer Aniston és Cameron Diaz a kedvenceim.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban