Én a régi magyar filmek szerelmese vagyok(Kabos Gyula, Páger Antal, Tolnay Klári, Kiss Manyi, Jávor Pál, Karádi Katalin, stb.).
És Agatha Christie: Miss Marple.
Csatlakozott: Apr 18, 2007 Hozzászólások: 3556 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009.11.18, 09:55 Hozzászólás témája:
Nemrég láttam és nagyon tetszett: Bakancslista Morgan Freeman-nel és Jack Nicholson-nal. Szuper! _________________ Két kezem ölel, mosogat, s mutat
hülyéknek fügét, gyereknek árnyék-nyulat,
fejemre tízágú koronát, fájdalmasat.
Kedvenc filmjeim? Külföldről a Die hard trilógia, na jó a nagyedik sem rossz, színész a Buce Willis, kicsit közelebről a Cobra elf die autobahn polizei, és ithonról? Színész Mucsi Zoltán, film? Talán az Argo, meg a Kontroll meg az ilyenek...
Az én kedvenc filmjeim??? Hát a sorrend változó, de:
Üzenet a palackban (szombaton lesz, nagyon várom már!!)
Eper és vér
Távol Afrikától....(bár már olvasni is szeretném...)
Arany tó...(Henry és Jane Fonda, meg Katherine Hepburn)
A lovakat lelövik, ugye???
Mezítláb a parkban
Mi van, doki?
Hamu és gyémánt
Nyírfaliget
Római vakáció _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Aug 22, 2007 Hozzászólások: 2144 Tartózkodási hely: Nagykanizsa-Miklósfa
Elküldve: 2009.11.17, 19:49 Hozzászólás témája:
Csatlakozom Kisgéhez Colin Firth miatt. De színészek közül nagy kedvenc még Sean Connery és Donald Sutherland is. Színésznők közül pedig Diane Keaton áll Meryl Streep mellett.
A nagy kedvenc film pedig az Éjfél a jó és a rossz kertjében (Kevin Spacey és John Cusack főszereplésével).
Igazából a mellékszereplők teszik számomra feledhetetlenné ezt a filmet, a boszorkány és a transzvesztita egyszerűen fenomenálisak.
De vannak még kedvencek:
Igazából szerelem; Monty Python: Brian élete; Én, Pán Péter; Csillagpor; Minden végzet nehéz, Férjhez mész - mert azt mondtam
és a Mikszáth-bolondériám miatt: A fekete város _________________ Zsopi, a Hölgynövény
"És olyanok is vagytok, akár az évszakok,
És bár a télben megtagadjátok a tavaszt,
A bennetek szunnyadó tavasz mosolyog szendergésében, és nem szenved sérelmet." (Kahlil Gibran)
Csatlakozott: May 10, 2008 Hozzászólások: 3264 Tartózkodási hely: Fejér megye szíve csücskének közelében
Elküldve: 2009.11.17, 19:17 Hozzászólás témája:
Húúú, hát nekem sok-sok kedvenc filmem van:
Távol Afrikától
Ilyenek voltunk
A suttogó
Pár lépés a mennyország
Üzenet a palackban
Éjjel a parton
Megérzés
Ház a tónál
A sors útjai
Acélmagnóliák
Halhatatlan szerelem
Az arc nélküli ember
Van aki forrón szereti
Az Operaház fantomja
A dolgozó nő
Felhők közül a nap
Földi paradicsom
Indiana Jones, Vissza jövőbe, A nemzet aranya
Kedvenc színészeim: Robert Redford, Sean Connery, Melanie Griffits, Julia Roberts, Meril Streep, Denzel Washington, Morgen Freeman. _________________ Verácska
Régi, naaaagy szerelmem: Onedin kapitány (Peter Gilmore)
Mert egyszerűen imádtam azt a sorozatot! Persze főleg a vitorlások miatt, de a kapitány miatt is. Aztán megöregedtem, és beleszerettem egy ifjú hódítóba, Mr. Darcy-ba (Colin Firth).
A Büszkeség és balítéletben láttam először, de majdnem az összes többi filmjét is imádom! A Bridget Jones egyszerűen zseniális.
Közben persze nem szűnt meg a rajongásom Tom Hanks iránt, mert ő a legnagyszerűbb színészek egyike: mind drámában, mind vicceskedésben élen jár nálam.
De hogy egy hölgyet is mondjak... bár, ezen tovább kellett gondolkodnom: Meg Ryan
A színésznőkkel valahogy hadilábon állok, de azért az ő filmjeit eléggé bírom.
És hát az örök kedvenc, amit soha, de soha nem fogok megunni, amit akárhányszor meg tudok nézni, mert annyira vicces, az a Jóbarátok!
De most jut eszembe a... hát szóval lehetne sorolni a végtelenségig. Például Darth Vadert még nem is említettem.
Ne nevessetek! Igenis szeretem! _________________ kisvé
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban