Csatlakozott: Jan 06, 2008 Hozzászólások: 1955 Tartózkodási hely: Pécs
Elküldve: 2009.07.03, 11:16 Hozzászólás témája:
Nem tudom... a miénk narancslekvárnak írja a dolgokat, mi barackból főztük
A mi útmutatónk képes, ezért könnyű volt megtalálni
Annyit változtattunk a dolgokon, hogy ahelyett a pektin mennyiség helyett, amit a receptkönyv írt, egy csomag dzsemfixet használtunk, mert ugye az 1 kiló gyümölcshöz elegendő És jó lett _________________ "Csak mi magunk menthetjük meg a Földet. Rajtad és rajtam múlik, hogy a mi bolygónk lesz-e a Föld holnap is."
Csatlakozott: May 20, 2008 Hozzászólások: 3285 Tartózkodási hely: Ják
Elküldve: 2009.07.03, 10:52 Hozzászólás témája: .
Keserűcsokit, kevés rumot nem teszel bele? _________________ Különös, hogy míg a békéhez két fél akarata szükséges, a háborúhoz bőven elég az egyiké...
Elküldve: 2009.07.03, 10:03 Hozzászólás témája:
Hát Kátya, a miénk mellé adtak ilyen recept füzetet, és apu abban bukkant rá. Neked nem adtak hozzá? Ha adtak, akkor lapozd fel gyorsan, hátha csak átsiklottál felette _________________ "Csak mi magunk menthetjük meg a Földet. Rajtad és rajtam múlik, hogy a mi bolygónk lesz-e a Föld holnap is."
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 36543 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009.07.03, 09:26 Hozzászólás témája:
Samu
azt honnan lehet tudni, hogy alkalmas-e a kenyérsütő lekvárfőzésre?????
Nekem van sütőm, de nem írja, jó-e arra is.......pedig tényleg jó ötlet, főleg kis mennyiségű lekvárhoz _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elküldve: 2009.07.02, 21:24 Hozzászólás témája:
Valóban? DEjó
Te is főztél már benne lekvárt ? _________________ "Csak mi magunk menthetjük meg a Földet. Rajtad és rajtam múlik, hogy a mi bolygónk lesz-e a Föld holnap is."
Nah, hát most mi is főztünk be sárgabarack lekvárt
Te tudtátok, hogy egyes kenyérsütő gépekkel is el lehet végeztetni eme nem éppen bonyolult műveletet ?
Mi azzal csináljuk Most még dolgozik, de így néz ki:
Elküldve: 2009.07.02, 20:56 Hozzászólás témája:
Ó Katta, imádom a birsalma sajtot Minden formában és mennyiségben. Imádoooom _________________ "Csak mi magunk menthetjük meg a Földet. Rajtad és rajtam múlik, hogy a mi bolygónk lesz-e a Föld holnap is."
Csatlakozott: Oct 06, 2008 Hozzászólások: 930 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
Elküldve: 2009.07.02, 19:19 Hozzászólás témája:
ÓÓÓ csajok ne már, mert a végén kénytelen leszek egy kóstolóra bejelentkezni!!! _________________ "2 virág beszélget: -Szeretsz? -Persze! -Akkor már csak egy méhecske kell!"
Tegyél a birsbe mandulát is! Azzal is nagyon jó.
Ha beáztatod meleg vízbe, kicsit állni hagyod, könnyen lejön a héja és nem sötétedik meg körülötte a birsalmasajt. _________________ katta
Csatlakozott: May 20, 2008 Hozzászólások: 3285 Tartózkodási hely: Ják
Elküldve: 2009.07.02, 19:12 Hozzászólás témája: .
A szilvalekvárba én sem teszek cukrot, a sárgabarackba is alig. A birsbe viszont még friss diót is teszek, marékban többé-kevésbé összetörve. A dió még egy év múlva is friss marad benne. Isteni! _________________ Különös, hogy míg a békéhez két fél akarata szükséges, a háborúhoz bőven elég az egyiké...
Csatlakozott: Oct 06, 2008 Hozzászólások: 930 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
Elküldve: 2009.07.02, 19:11 Hozzászólás témája:
málnaszörp, málnalekvár tuti receptek? van 10 kg málnánk :S _________________ "2 virág beszélget: -Szeretsz? -Persze! -Akkor már csak egy méhecske kell!"
Én szeretem kevergetni, kivétel a birsalmát, mert az lövöldöz.
Anya a szilvalekvárt szokta sütőben készíteni, DE abba nem tesz cukrot. A többit azt főzi. _________________ katta
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban