Eszembejutott: egy közismert itteni szerelő részére a szüleinél lehetett üzenetet hagyni. A portán közismert volt a kicsi palotakutya, hogy ugat cefetül....
Egyszer sötétedés után csengettem, azaz csengő híján dörömböltem be oda. És...Előjött a nappal elzárt Óriási Eb!!!
Majd bet@jtam, pedig a kerítésen belül volt...
Most már, Bojtárral, én is könnyen vagyok. Bár Bojti bent szunyál, a Pintyőke beugat az ajtón, ha gáz van, és félálomban is kiengedem Bojtit!!! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: May 30, 2005 Hozzászólások: 22449 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2009.01.25, 21:04 Hozzászólás témája:
Azt úúúúgy volt.....
Daddy sokáig állandó éjszakás volt a főiskola miatt.Ráadásul nem is legjobb volt a közbiztonság estefelé,főleg fizetésnap környékén.Ergo:rendszeresen bejártam a fizuért.Volt nemegy megjegyzés,pl,hogy azééémer lecsúszik a garaton.
Egyik alkalommal egy kolléganő megjegyezte,hogy nem is dolgozni jár apus északánként,hanem barátnőhöz.Erre válaszoltam akkor,hogy a tisztelt kolléganő ugyan szerezzen már másik ilyen barátnőt,aki ennyit fizet azért,hogy éjszaka ne legyen egyedül.Dupla haszon:pénz mégtöbb lesz,engem meg békén hagy az embör.
Kolléganőnek utána mindig sürgősen más irányban lett elfoglaltsága,mikor megjelentem a dolgozóban. _________________ yulduz
Az élet a legizgalmasabb kalandregény.Az utolsó oldalnál újrakezdenéd.
Az eb bizonyára tudta már, hogy ha nem marad csöndben a szieszte ideje alatt, akkor lesz kapsz!!!
Ilyen a falusi házőrző....és ki lehet figyelni, meddig ér a lánca! Nyilván nem a garázsig, még akadályozná a Gazdit... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Szegény bácsi, bezzeg az elkövetéskor nem volt ébersége legmagasabb fokán.. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Jun 15, 2008 Hozzászólások: 7524 Tartózkodási hely: Bükkaljai kis falucska
Elküldve: 2009.01.25, 20:36 Hozzászólás témája:
Jóó kis történet!!!
Így már jártam én is.
Előfordult párszor hogy - nem lévén más senki - magam voltam helyszíni szemle bizottság egyszerű esetekben. / a sértett kitakarított, rendet tett, nem volt dolog elleni erőszak, nem volt rögzíthető nyom stb./ Adatot gyűjteni egyedül is tudok.
Ezt általában tudomásul veszik.
Egyszer megjelentem egy helyszínen - besurranásos lopás - ahol a sértett egy idős morgós bácsi volt. Csak nézett mikor a kapuja előtt megálltam az autóval, alig engedett be, gyanakodva leste az igazolványomat.
Aztán kinyitotta ugyan a kaput, de megkérdezte:
Mondja kedves, BIZTOS hogy maga elég lesz ehhez ???
Nő is vagyok, alacsony, akkor még vékony is ...
Elég voltam, bár a történet nem volt olyan happy endes mint a Tiéd Bojti.
Valami áldásnak köszönhetően képes vagyok képtelen helyzetben fapofát vágni....
A bácsi meg jobban tette volna, ha legalább egy köszönöm-öt képes elmorzsolni a foga közt akár...a női nemnek, hiszen a családja tisztességgel gondoskodott róla, míg a bácsi, feltételezésem szerint soha még csak egy kispárnára se húzott tiszta huzatot...felsőbbrendűsége tudatában.
Ha nagy bajom van magammal, Feri benyögi: De forrasztani tudsz!!! És megint vigyor az egész!!! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42834 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2009.01.25, 20:28 Hozzászólás témája:
Hogy bírtad ki röhögés nélkül???????
Gondolom a kisöreg egész életében nem találkozott még egy ilyen nővel, aki férfimunkát is képes végezni....méghozzá JÓL!!!!! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Aug 22, 2007 Hozzászólások: 2144 Tartózkodási hely: Nagykanizsa-Miklósfa
Elküldve: 2009.01.25, 20:28 Hozzászólás témája:
Bojti!
Elképzeltem az öregurat, hogy főhetett a feje szegényemnek! _________________ Zsopi, a Hölgynövény
"És olyanok is vagytok, akár az évszakok,
És bár a télben megtagadjátok a tavaszt,
A bennetek szunnyadó tavasz mosolyog szendergésében, és nem szenved sérelmet." (Kahlil Gibran)
Nos, történt, hogy Feri kórházba került egy újabb térdműtétre. Nagy kórterem volt az övék, de csak kéz-és lábsérültek lakták. (Gondolom, tudtak is segíteni egymáson, ha kellett.)
Nem akarom fényezni Ferit, de ő azt az álláspontot képviseli, hogy ha már itt vagyunk, tegyük jobbá, ha csak lehet. Mivel jó a beszélőkéje, humora is van, és segítőkész is, jó hangulatot igyekszik teremteni még a kórteremben is. Fokozta a jókedvet, amikor két fiatal srác is bekerült, az egyik a család vadiúj, akkor még kiutalásra, több éves várakozás után átvett autóját másnap elcsórta és az első kanyarban totálkárosra is vágta...ő maga megúszta egy komplikált töréssel. Ez abban a környezetben persze emelte a hangulatot.
Igen ám...de volt ott egy idős bácsika is, akinek semmi nem volt elég jó. Idővel észrevette mindenki, hogy főleg a nőkkel volt baja, a nővér sehogysem volt más, mint buta liba....és a kétnaponta érkező látogatói sem tehettek kedvére, a lánya "persze" már megint ehetetlen ételt hozó mihaszna teremtés volt...
A fiatalabbak persze cukkolták néha, ilyenkor a bácsi a zsebrádiójához menekült, amely -a már retro- fülhallgatóval volt ellátva. Tehát mono, és egy fülbe dugható izé.
No de megtörtént, hogy a fülhallgató elromlott!!! Zsémbesbácsi kénytelen volt minden ökörködést végighallgatni. Kínlódott is rendesen...Ne beszélgessenek mááár! Kilenc óra vaaan!!! Meg hasonlók...
Feri aljas vigyorral felajánlotta, hogy nem gond, jön az ő felesége (én)...
Zsémbesbácsi várakozott. Amikor megérkeztem a kórterembe, fura volt a sok várakozó tekintet, és Feri kissé emelt hangja: Annak a bácsinak elromlott a fülhallgatója, megcsinálod ugye?
Hihihi...kapcsoltam....akkor dolgoztam a forrasztós munkahelyemen, és sejtettem, mi a fennforgás. Persze, örömmel segítek! -mondám, és odamentem a bácsihoz. -Csak adja ide, holnap megjavítva hozom!!!
A bácsi még eddigi ottléte alatt nem tapasztalt ilyen előzékenységet, a kezembe nyomta a bibis fülest, és csak azután kapcsolt: És ki fogja megjavítani????
-Hát én...feleltem fapofával.
--És---és van valaki szomszéd? -jött lassan izgalomba Zsémbesbácsi.
- Egy forrasztáshoz nekem nem kell szomszéd...azt én csinálom! -mondtam, és sikerült a vigyort magamba fojtani.
Még távozóban is hallottam Zsémbesbácsi reménykedő keresztkérdéseit Ferihez intézve (hátha mégis egy FÉRFI fog forrasztani)...de Feri derekasan állta a sarat, a többiek meg csak prüszköltek a röhögéstől, az ő számukra természetes volt, hogy egy nő is tudhat forrasztani.
No hazavittem, megtaláltam a szakadást, megforrasztottam, és vagy hatszor is ellenőriztem...melegen, hidegen, alaposan és még feleslegesen is, tudtam, mi a tét....
Másnap az első volt, hogy vittem oda Zsémbesbácsinak a tökéletesen működő fülhallgatót. Ő sebesen ki is próbálta, hátha....De működött!!!
Kénytelen volt persze megköszönni, az egész kórterem vigyorogva várakozó tagsága füle hallatára. Picit reménykedett még, mikor kérdezte: mivel tartozik? Mondtam: Két centi cinnek nincsen ára! és elegánsan kitoltam a páromat a dohányzóba...
A bácsi csöndben maradt ezután....Pedig válogatott beszólásoknak volt kitéve ezek után. ("Mi cincog??? Egér??? ---ÁÁá, csak az ón..) Vagy csak simán rászóltak, inkább hallgasson rádiót...működik ugye??? _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Még egy régi történet:A kofákról jutott eszembe.Pestről hajó ment Paksra,az is televolt kosarakkal . Már reggel hét órakkor üres kosarakkal pakolták tele , mentek haza. Édesapámékkal Dunavecséig mentünk egy munkatársához. Budafokon alig fértünk fel. Rég volt, szép volt..... _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Nálunk, itt a szomszédban, sok néni hétköznap is viseletben van, úgy kapál, úgy megy a boltba, be, Pestre árulni a Bosnyákon. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban