Csatlakozott: Mar 26, 2004 Hozzászólások: 13495 Tartózkodási hely: Oroszlány
Elküldve: 2008.02.15, 18:23 Hozzászólás témája:
Ez az, de csak a Bayer-re emlékeztem! Az nem is baj, hogy nem pontos, a férjem 3 nap dolg. 3 nap szabadnap rendszerbe dolgozik, és ha van valami előrejelzés, akkor fel tudok készülni. Nem akkor szembesülök a dologgal, mikor kimegyünk a kertbe, mert az már sokszor késő. Ilyenkor jön az (pl. meggy virágzás - monília), hogy hívom a fiamat, vigyen ki a kertbe, mert ... Így viszont kellően "megijedek", és nem ér váratlanul.
Annyira nem vagyok járatos, kell a segítség. A szezon elején mindíg körül kell néznem a permetszereket illetően, de a szezon végére kapásból tudom, mire mivel kell védekezni. Hogy aztán 3 hónap alatt mindet elfelejtsem
De ez csak márciustól fog újra működni.
Nem is tudtam, hogy ilyen is van nekik. A főoldal volt elmentve, szintén növényvédőszerek miatt.
Bár ennek nem sok hasznát látom, azt egyébként is tudom, hogy milyen növény ellen mi tud támadni, figyelni úgyis szoktam, előre meg nem permetezek, mert esetleg csak 12 nap múlva ér hozzánk a beígért betegség, az ajánlott permet fordulója meg 10 nap. _________________ Valaki mondja meg, miért jó nekem itt dolgozni. Már megint elfelejtettem.
Csatlakozott: Mar 26, 2004 Hozzászólások: 13495 Tartózkodási hely: Oroszlány
Elküldve: 2008.02.15, 17:50 Hozzászólás témája:
Zsarg! Valmi jó előrejelzős oldalad nincs? Olyanra gondolok, amin a növényvédelmi előrejelzéseket írták, hogy mire kell figyelni, milyen kártétel, és milyen szerrel kell védekezni. Régebben azthiszem a Bayern-nek volt, de nemtalálom.
Csatlakozott: Dec 27, 2005 Hozzászólások: 5924 Tartózkodási hely: Gyöngyös
Elküldve: 2008.02.15, 17:48 Hozzászólás témája:
Én általában a növényvédőszerekről tájékozódom itt, névre lehet keresni (vagy betegségre is), de a fenti soron sok érdekes dolog van, pl. a Tudásbázisban.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban