Csatlakozott: Mar 22, 2007 Hozzászólások: 996 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2008.02.08, 14:48 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Nekem bíborpletyim van és sima zöld. Utóbbit egy kedves gazostól kaptam.
Sajnos a bíbort megviseli a tél, elég csúnyácska, de ha kiteszem majd helyrejön.
Szeretnék majd másfajtát, valamilyen csíkosat egyszer. _________________ Emike
Én a pletyiket télen épp úgy dugványozom mint nyáron. 2-3 hete vissza vágtam őket mert megnyúltak kicsit,a levágott dugványokat vízbe tettem mind gyökeres! Most ültetem őket cserepekbe. Több fajtát még nem próbáltam egybe ültetni, de jó ötletnek tünik, kipróbálom!
Csatlakozott: Oct 25, 2005 Hozzászólások: 1956 Tartózkodási hely: Őrbottyán
Elküldve: 2008.02.08, 14:12 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Mikor is szoktuk dugványozni a pletyihajtásokat tavasszal?
Az enyémek eléggé megnyúltak a tél folyamán.
De emlékeszem, hogy tavaly is egy kis hajtáskával kezdtem az évet, utána meg egy szép bokros cserép teleltetésével bajlódtam.
Én egy új topikot nyitok, ha egyáltalán megmarad! Na ez is egy kérdés!
De ez a topik a pletykákról fog szólni!! Segítek nektek és főleg a növényeteknek! Köszi!!!!!!!
Én biztosan nem zárnám be, de meglátod nagyon rövid idő alatt a harmadik oldalra kerül és senki nem talál rá!
Ha valakinek majd kérdése lesz felteszi a szobanövényesbe, vagy a segítősbe. _________________ https://www.facebook.com/groups/831348293578611/?fref=ts
Csatlakozott: Jun 27, 2007 Hozzászólások: 3202 Tartózkodási hely: Mikófalva
Elküldve: 2008.02.08, 09:07 Hozzászólás témája:
szerintem is jó lenne ha megmaradna a pletykás topic, mert ha visszavágom a pletykámat, majd jól elpletykálkodunk itt velük. Lassan neki kell eresszem az ollót, mert a földig érnek a hajtások (1,20 m)... Nekem csak az alap faj van, zöld szárak, hüvelykujjnyi, lándzsahegy alakú, fényes zöld levelek, semmi minta. És persze nő mint a dudva. úgy kétévente pedig érdemes teljesen megújítani. _________________ "Merry Crisis and a Happy New Fear" - Kores és a Yazz Stereotype
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban