!!!!!!!Kérünk mindenkit ne tegyen be rögtön induló videót/slideshot-t mert törölnünk kell! Élvezhetetlenné teszik a fórumot, ha több ilyen hozzászólás van egyszerre zenélnek és a lassabb gépek megállnak tőlük! Leírást is szép lenne kapnunk a videókhoz! Üdvözlettel: sede _________________ http://www.facebook.com/groups/348228615251426/
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 870 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007.05.22, 16:16 Hozzászólás témája:
Legújabb kreálmányom. a Dombori Gazlap találkozón jártunk Merczel Gyuri bácsi kertjében, akinek több mint 200 fajta írisze virágzott. Sajnos az illatokat nem tudom hozzá tolmácsolni...
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 870 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007.05.20, 21:29 Hozzászólás témája:
Bau! Fantasztikusak a karácsonyi kaktuszaid! Főleg a fehér virágú fehér cserépben!
Most a karácsonyi kaktusz lett a kedvencem, mert rájöttem, hogy ha kaspóba teszem akkor teljesen körülöleli és ráadásul nem is törnek le az ágai mint amikor normál cserépben van, mert így még el is férnek. Az erkélyre fel is fúrtunk 5-6 kampót kaspóknak. Most is virágzik egy karácsonyi kaktuszunk és számomra a legszebb ebben a növényben: egész télen kb 4x lett megöntözve, szóval túlélő típus.
Bojti! Bau slide-jai szépen bejönnek Linux alatt is, szóval ha nem megy, akkor ahogy Gábor81 írta a flash player-t kell feltenni.
A böngészőkbe egyébként 2 fontos dolgot kell feltenni, ami nélkül élni nem lehet: a flash playert és a java környezetet. A javascript és a cookie-k pedig mindig legyenek bekapcsolva. A többi dologra elvétve van szükség (szerintem inkább több gondot okoznak mint hasznot hoznak). Bocsi ha túlbonyolítottam
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 1691 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007.05.20, 09:13 Hozzászólás témája:
Kérünk mindenkit, hogy ne tegyen be automatikusan induló slideshow-t! Nagyon kellemetlen, hogy több zene szól egyszerre. Ilyenkor a slideshow linkjét adjátok csak meg a hozzászólásban!
Legyetek szívesek a rögtön induló slideshow-t tartalmazó hozzászólásokat szerkesszétek át mihamarabb, mert különben törölnünk kell őket!
Mégegyszer kérünk mindenkit arra is, hogy csak saját slideshow-t rakjon fel!
Csatlakozott: May 21, 2004 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Győrújfalu
Elküldve: 2007.05.17, 17:31 Hozzászólás témája:
Nagyon látványos, a váltások egészen filmszerűek.
Kár hogy a kísérőzenét nem lehet hallani!
Talán azt nem sikerült hozzárendelni?
(Bocs, természetesen cziky slidejéről van szó)
Csatlakozott: May 21, 2004 Hozzászólások: 418 Tartózkodási hely: Győrújfalu
Elküldve: 2007.05.14, 11:08 Hozzászólás témája:
Gratulálok Neked Azalea Az ügyes és szép bemutatóhoz,éppen jó a terjedelme, nagyon tisztán hangzik a kísérőzene. Szeretném tőled megkérdezni,hogy milyen progival készítetted? Movi makerre tippelek a képváltások alapján, de a transzportálás kivitelezése kérdés számomra.
Szóval kezdésnek nem rossz, gratula!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban