Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 224 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007.01.29, 20:06 Hozzászólás témája:
Itt vagyok Nagyon szeretem a növényeket,és az állatokat.Van egy 16 éves fiam,egy macskám.A férjemet megörjitem a növény gyüjtésemmel.Lakásban lakunk.Nyáron az ablak és a folyosó is roskadozik a virágoktól.
Csatlakozott: Oct 20, 2006 Hozzászólások: 908 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2007.01.23, 17:43 Hozzászólás témája:
Szia, Kukurikú! Légy üdvözölve! A minap egy kocsin láttam rendszámnak, ahogy te írtad. Akkor is jót nevettem. Sok nagyit találsz itt / én is az vagyok, 3x-os és büszke /
Csatlakozott: Jan 22, 2007 Hozzászólások: 69 Tartózkodási hely: Európa szívében
Elküldve: 2007.01.23, 17:15 Hozzászólás témája:
anyoka írta:
Szia qqryq Bevallom a neved számomra kiejthetetlen, ha fonetikusan ejtem ki akkor kukurikú lennél, de az kakas. Na mindegy teljesen belezavarodtam, ha megengeded én Kot-nak szeretnélek szólitani.
Kedves Anyóka a "NICK NEVEM TÖRTÉNETÉBEN" már meséltem topiknevemről, de itt is leírhatom.
...Én egy 2 unokás nagyi vagyok, és a nickem mégis QQRYQ. Unokáim ragasztották rám ezt a QQRYQ nevet. Manó korukban rendszeresen úgy ébresztettem őket reggel, hogy egyet kukorékoltam. Örömmel viselem ezt a nevet, hisz az évek múlásával is szép emlék fűz hozzá...
Tehát ez a rövid történetem. Remélem Te is megszereted ezt a "kukuríkút"!
Köszönöm szépen a kedves fogadtatást, igyekszem bekapcsolódni a topikokba. _________________ "Sol lucet omnibus."
Csatlakozott: Jan 22, 2007 Hozzászólások: 69 Tartózkodási hely: Európa szívében
Elküldve: 2007.01.23, 14:00 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Én csak egy egyszerű lakó szeretnék lenni itt. Se kutyája, se macskája nem vagyok senkinek.
Eddig csak kukkoltalak Benneteket, de nagyon tetszett, amit láttam.
Szinte minden érdekel.
Úgy mellékesen egy nyugdíjas nagyi vagyok.
Remélem, hamar kiismerem köztetek magamat.
Legyen szép napotok! _________________ "Sol lucet omnibus."
Csatlakozott: Jan 20, 2007 Hozzászólások: 19 Tartózkodási hely: Buda
Elküldve: 2007.01.21, 11:06 Hozzászólás témája:
A Bojti családból a gaz, újabb taggal bővült!
Én Annaka férje vagyok Nem bírtam tovább regizés nélkül, mert annyira jó csapat van itt
Azért is lettem Mazsola, mert nem vagyok kertész, nem is értek a növényekhez, de szeretem őket...Bojti és Annaka mellett én már csak Mazsi lehetek
Sziasztok
Bár nem vagyok friss regisztrált, de szeretnék bemutatkozni és gratulálni a honlaphoz
Nem győzöm olvasni az érdekes témákat. Kertes házban lakom, vannak gyerekeim és állataim is. Így ha van kis időm beszoktam kukucskákni, de most már illendőnek tartottam bemutatkozni is.
üdv
Kecsek
Csatlakozott: Aug 29, 2005 Hozzászólások: 5583 Tartózkodási hely: Mende
Elküldve: 2007.01.18, 23:04 Hozzászólás témája:
Kedves S_Kata!
Olvastam, hogy pocokriasztót keresel - ugyan nem működik valami jól, de jól szaporodik nálam! Nem kell messzire menned érte, csak a szomszéd faluba! )))))) Írj privit és megbeszéljük! _________________ diju
"Ha látod mi a lényeg
Semmit sem értesz"
R.Smullyan
Ma regisztráltam ezen a honlapon. Nagyon örülök, hogy véletlenül rátaláltam. Sok hasznos dolgot lehet itt megtudni.
Végre sikerült budapesti lakótelepi lakásból kertes házba költözzünk. 20 évig laktam ott, de ez alatt az idő alatt sem tudtam megszokni. Most viszont hatalmas terveim vannak, szeretnék egy kis konyhakertet is összehozni. Már ki is választottam a helyet a kertben, meg összeírtam, hogy milyen növényeket szeretnék ültetni.
Remélem sikerrel járok majd, és ha van valami kérdésem Ti hasznos tanácsot tudtok adni.
Elküldve: 2007.01.18, 11:51 Hozzászólás témája: Új tag
Sziasztok!
Megígértem Anyókának, aki olyan sok szépet mesélt Rólatok, hogy beköszönök Hozzátok.
Szia Anyóka! Én vagyok az, akivel ezt a "remek" szilvesztert átbulizhattad (bumlizhattad?)!
Magamról röviden: Jelenleg gyesen vagyok, van egy 4,5 éves ovis kisfiam, és egy (pont ma) négy hónapos kislányom. Három éve vettünk egy kertes házat Érden, amire már rég vártunk, és persze rögtön nekikezdtem a benépesítéséhez. Aztán minden évben újra egy kicsit másképp. Hát igen, a lelkesedés megvan, csak a hozzáértés hiányzik. Bízom benne, hogy kapok majd Tőletek egy csomó jó tanácsot és ötletet, amiket előre is köszönök. Sajnos net mellett eltölthető szabad percem nincs túl sok, azért igyekszem majd gyakran ellátogatni Hozzátok.
Sziasztok!
Mint új fórumtag, szeretnék bemutatkozni.
Szentesen lakom és jogászként dolgozom a mezőgazdaságban egy klasszikus agrárcégnél (szántóföldi növénytermesztés, állattenyésztés, takarmánygyártás és üvegházi zöldségtermesztés, palánta előállítás), meg egy másiknál, amelyik a zöldségek nagykereskedelmével foglalkozik.
Végre kertes házba költözünk és szeretnék egy kis konyhakertet, már előre gyűjtöm az ismereteket:),
A fórum nagyon tetszik, lelkesek a tagok és nagy együttműködést tapasztaltam, olvasva a hozzászólásokat.
Előre is köszönöm, ha adtok nekem tanácsokat, segítetetek.
Üdvözlök mindenkit: Marton Franciska, Szentes
Csatlakozott: Nov 08, 2006 Hozzászólások: 1241 Tartózkodási hely: Agárd
Elküldve: 2007.01.14, 16:23 Hozzászólás témája:
Sziasztok Mindenki,
Nemrégen regisztráltam, de eddig csak olvasgattalak benneteket.
Igazi élvezet a sok közvetlen üzenet váltás, ugy tünik itt legalább
mindenki szereti a másikat.
Rólam annyit, még kétlaki vagyok Bp. és Velencei tó között, tavasszal költözünk ki véglegesen, ott hagyom Bp-et 57 év után. Ebből kiderül, hogy nem vagyok mai kislány. A kertet és a virágokat nagyon szeretem, de hétvégi kertészként eddig csak másokét csodáltam, és nekem csak 1-2 dolog sikerült. Remélem idéntől másként lesz. Szeretem magról, dugványról saját magam nevelni a növényeket.
Most csak ennyi bemutatkozásként.
Brenyo
Új vagyok itt, hát azt hiszem illő lenne bemutatkoznom. Jenny Rebeca vagyok, 26 leszek. Férjecskémmel éldegélek Pest belvárosában.
Nemrég házasodtunk össze.
Ööööö.....
A bemutatkozás sosem volt erősségem. Majd úgyis megismertek ha fórumozom.
Már találkozhattatok itt-ott velem.
Nos, én még elég fiatal vagyok. Szüleimmel lakok, de nemsokára kirepülök a családi fészekből. Főiskolán tanulok informatikus könyvtáros - német szekon. Itt kollégiumban lakok, egy szobában a Párommal.
Már kiskoromban is szerettem minden virágot (a vadvirágokat is), főleg ami tényleg virágos is volt.
A kollégium előtt van egy gingko fa, ennek a magjából gyűjtögettem és az ültwetésével kapcsolatban keresgéltem a neten, így jutottam ide. Úgy tűnik, hogy nem egy rövid látogatást teszek nálatok, hanem még nagyon sokáig maradok.
Mostanra már megszállott gazos lettem (a Párom szerint is). Nem tehetek róla, minden nap találok valami érdekeset, szépet.
Még kezdő vagyok, de már sok segítséget is kaptam, sőt az egyik kedves társunktól kaptam virágmagot. Még nem ültettem el, majd tavasszal, de már most alig várom, hogy kibújjon.
Célom, hogy egy kedves, barátságos virágokkal teli (olyan dzsungeles) otthont és lakókörnyezetet teremtsek mind otthon, a koliban és a leendő házunkban.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban