Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42520 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.02.25, 12:57 Hozzászólás témája:
Fokhagymás gomba
4 nagy fej barna csiperkét (én fehérből csináltam, csak vettem hozzá 4 kis fej barnát) hámozni, kikent tepsibe szórni a héjakat. 4 nagy gerezd fokhagymát nagyon vékonyra szeletelni, azt is rá a gombára.Tűzhelyen pirítani kezdeni.....rászórni zsálya leveleket (nekem csak szárított volt), majd 35 dkg koktélparadicsomot - félbe vágva.
Sózni, borsozni, nagyon pici ecet hozzá, és zsiradékkal locsolni. Összeforgatni, be a 200 fokos sütőbe 10 percre
Ezután bele ültetni a gomba fejeket, szedni rájuk kis szaftot, rávágni vékony sajt szeleteket és 15 percre ismét a sütőbe tenni
Valami tésztafélével tálalni......én gm spagettit főztem hozzá _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elképzelhető,de nem jöttél. Jól főznek és nem drágák,csak nem igazán esik útba.
Ma alkottam. Délelőtt 5 tepsi túrós ropogóst sütöttem,gondoltam mellette -a "lyukakban" meg tudom főzni a holnapra szánt palóclevest. 1/2 1 re az is megfőtt. Megkóstoltam,oké,jól sikerült,elmentem pihizni. 1/2 3-kor magamhoz térek, megyek a konyhába a kávécskámért,a leves meg fő takarékon. Ehető,de nem olyan ízű mint amikor otthagytam,minden sz..á főtt.
Az én emberem asszem előbb hagyná magát ivartalaníttatni, mint az ágyneműt felhúzza. Legjobb hülyének lenni...
Felhúzta! Má'bocsi,de egész nap pörögtem mint a búgócsiga,fáradt voltam,ő meg malmozott.
Kutyus,Bau már megint csorog a nyálam,pedig most vacsoráztam. Nagyon guszták.
/én is pipa vagyok ha kidurran,de pont azt a részt szeretem./
Nálunk ma a férjem főzött, ami azt jelenti,hozott/vett kaját. Dolga volt a faluban és hazafelé jövet beugrott a kínaihoz.Kissé rosszul mérte fel a fogyasztásunkat,holnap is azt eszünk.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42520 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.02.23, 14:19 Hozzászólás témája:
Köszi, megpróbálom...........bár azt hiszem, már minden válfaját kipróbáltam a sütésnek _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban