Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40928 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.02.23, 12:52 Hozzászólás témája:
Kutyus!
Csorog a nyálam!
Ez nagyon guszta!
Szinte érzem a narancs illatát!
Én ma összedobtam a rakott krumplit a gyerekeknek .
Én káposztát ebédeltem.
Holnapra kitalálok még valamit, pl. túrógombócot és zöldbablevest. _________________
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42520 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.02.23, 06:20 Hozzászólás témája:
Tegnap megsütöttem a narancsos süteményt......nagyon finom lett!!!
Vettem a piacon disznótorost..........ma ....és még jó pár napig az lesz az ebédem. Sajna nincsenek nekem való kicsi méretűek _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Délelőtt kitakarítottam az emeleten /porszívózás,ágyneműcsere napon szellőztetéssel,mosással/ ebéd után pihiztem, /rejtvényfejtés és kb.1 ó alvás/
1/2 3-tól 3/4 6 ig avart szedtem/zsákoltam,a rézsűt kapírgáltam,/leszedtem a faleveleket a talajtakarókról/leandereket "lecsupaszítottam", /már több mint 2m-sek/ ruhát beszedtem,elmosogattam,lefürödtem.
Most pedig megkértem a látványosan unatkozó férjemet,húzza fel az odakészített tiszta ágyneműt.
A maradékok elé csináltam gyüm.levest,az volt a hamikánk.
Capsella írta:
... Holnap gyümilevest akarok főzni. Már ma azt szerettem volna, de a pizza vagy a hurka elé nem olyan nagyon illik....
Én szoktam gombás levest főzni gombás második elé is.
Előfordult az is,hogy a férjem paradicsom levest kért a paradicsomoskáposzta elé. Kissé furán néztem rá,de azt mondta így kívánja.
Halat sütöttem, mellé brokkolis krumpli pürét.
Almás -mákos kevertet,
Mentettem meg almát 5 üveggel lett.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Elküldve: 2021.02.22, 11:26 Hozzászólás témája:
Idézet:
Bau azt a valamit nem ismerem,de tuti jó lehet.
Nagyon finom, de én sajnos csak kicsit ehetek belőle.
Nem olyan macerás,mint gondolnád.
Mai ebéd: zellerkrémleves, rántott halacska édes burgonyával.
Előkészítettem a holnapi elvitelest is :megfőztem a rakott krumplihoz valókat.
Nekem van még káposztám _________________
A lányom három féle pizzát sütött, de nekem egyik sem az igazi. Három tepsivel, sose fog elfogyni.
Sajnos, a nagyon fűszereseket én nem bírom.
Sütött túrótortát is, lekváros a teteje, ez meg annyira édes, hogy ez nekem sok.
Most azt gondolom magamról, amit a férjemről szoktam gondolni, hogy semmi sem elég jó neki/nekem. Csak ő a másik véglet.
Az általam főzött könnyedebb kaják elfogytak. Így kénytelen leszek ma főzni.
Vettem ki hurkát, ahhoz krumplipüré lesz. Zöldbableves lesz eléje, de csak egy adag. Holnap gyümilevest akarok főzni. Már ma azt szerettem volna, de a pizza vagy a hurka elé nem olyan nagyon illik.
Rájöttem, hogy én már nem szeretem a pizzát, mert nekem túl fűszeres.
De sütni kezd a nap! Naggggyoooon várom a tavaszt!
Ma ismét ügyesek voltatok,Kutyus nagyon fincsiket csináltál.
Bau azt a valamit nem ismerem,de tuti jó lehet....
Erről az jutott a fejembe /mehogy'eszem annnemvan/ hogy gyerekkoromban-amikor már nem csak csodálkozni jártunk a konyhába -sokszor csináltunk öcsémmel túróval töltött kiflit. A kettévágott kifliknek - megszabadítva a csücsöktől- fakanál nyelével kinyomtuk a belsejét,megtöltöttük mazsolás,tojássárgás,cukros túróval és forró olajban kisütöttük. Pfúúú de rég csináltam ilyet,pedig nagyon finom.
Ma a rántott,rántottba volt cs.szárny,karfiol,hagyma,s.répa,zöldségfasírt. A fasírtot is bundáztam,mert maradt tojásom. Tettem bele kis vegetát és tök jó lett.
Elküldve: 2021.02.21, 10:51 Hozzászólás témája:
Idézet:
.csak az olajszagtól megyek a falnak,
Nna ez az!
Én azt annyira utálom,hogy elmondani sem tudom.
Szerencsére a fánkért sem vagyok oda, de sajnos a menyeim annál inkább!
És milyen egy jó anyós???
SÜT NEKIK!
Minden évben sorra kerül.
Hamarosan EDINA nap lesz és hát következik a CSÖRÖGE.
A másik menyem a pufi fánkot szereti.
Nagyon guszták a sütijeid Kutyus!
Szécsike!
Te is ügyes vagy, ha már pogácsát is tudsz sütni
Én ma SZÁJMEC SNICL-t sütöttem.
(anyósom hívta így svábul) Biztosan nem jól írom le, de nem tudom másként mondani.
Talán töltött bundás zsemle lehet a másik neve.
zsemléket szeletekbe vágom keresztbe, tejbe mártom egy pillanatra és mákkal vagy dióval töltve , bécsi bundába mártva kisütöm zsírban.
Úgy néz ki mint a zsemlefánk.
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13040 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2021.02.20, 19:20 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
...Amúgy pedig mindegyikünk "kerekedik" kissé - talán csak Szécsike nem
Én csak eccerűen HÍZOK!
Azért gondolod úgy -ahogy-mert akkora vagyok mint az Eiffel torony.
Ezzel együtt azt vallom hogy gyönnnyörűűűek vagyunk és fiatalok. Mindannyian...PONT.
Ma Anikó főzött,holnap én fogok. Afrikai harcsát készített ami nagyon finom lett,úgy volt elkészítve,hogy hasonlított egy öntött karfiolra.
Tejes,tejfölös,tojásos,főttojásos,lisztes,petrezselymes öntet volt a sült halon,amit sütőben sütött készre.
Holnapra lesóztam a karfiolt,kiolvasztottam a cs.szárnyat,rántott rántott lesz mivel utál panírozni.
Sütöttem töpörtyűs pogácsát, Limara Luca pogácsáját. Nagyon finom lett,így már el merem magamról mondani,hogy pogácsát is tudok sütni.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban