Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2021.02.22, 13:54 Hozzászólás témája:
Tavaszt küldtem nemrég mindenkinek.Oda ért valahova??
Reggel még nem akartam küldeni semmit mert csak ködödt tudtam volna küldeniaz meg nem kell senkinek.
Jelenleg nagyon szép tavaszi napos idö van.
A hömérö a teraszon 13 fokot mutat _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40928 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.02.22, 11:20 Hozzászólás témája:
Egész éjjel ment a "gyorsvonat"!
Visított a szél, azt hittem kivisz az ágyból.
Reggel szürkeség, +1 fokkal.
Mostanra kisütött a nap, de csak 5 fok van , szél továbbra is fúj. _________________
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42520 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.02.22, 05:23 Hozzászólás témája:
Itt is kellemes volt a délután.........
Ma reggel csillagos eget láttam, szél nem fújt és +2 fokot mutatott a hőmérő az ablakban
:::::::::::::::::::::::::::::::
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Ma
Reggelre sokfelé képződik köd, illetve rétegfelhőzet, mely a délelőtt folyamán feloszlik, megszűnik; és délutánra többórás napsütés várható. Az Észak-Dunántúlon lehetnek tartósabban felhős körzetek. A délies szél időnként megélénkül. Kellemes kora tavaszias időnk lesz: délután 11-16°C valószínű.
Kedd
Reggel párás, foltokban ködös lesz a levegő. Nappal változóan (réteg)felhős időre számíthatunk, csapadék nélkül. Általában 10 és 15 fok között alakulhat a hőmérséklet.
Szerda és csütörtök
Folytatódik a nyugodt, párás időjárás: reggelente sűrű ködfoltok nehezíthetik a közlekedést, nappal aztán a legtöbb helyen megszűnik a párásság és kisüt a nap, de lesznek (elsősorban északon) olyan területek, ahol egész nap szürke marad az idő. A napos tájakon 15-17 fok is lehet.
Péntek
Változóan felhős, helyenként ismét tartósabban rétegfelhős időre van kilátás. A hőmérséklet csúcsértéke a napos tájakon eléri a 15 fokot. _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42520 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.02.21, 12:09 Hozzászólás témája:
Kicsit próbálkozik a Nap, némileg erősödött a szél és 10 fok va az ablakban _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Szürkeség, köd, 0 fok. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40928 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.02.20, 10:14 Hozzászólás témája:
Csúnya hideg reggelre ébredtem.
Sűrű köd NULLA FOK és éjjeli naaagy eső nyomai fogadtak.
Most szürkeség van, gyenge széllel +2 fokkal. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban