Tegnap jó kis online óráink voltak, alig győztünk jegyzetelni.
Mára még van munkám is. Ha azt elküldtem, folytatom a szakdolgozatommal való szöszölést.
Ez nem olyan igazi szakdolgozat, csak fordítós; a fordítási része már megvan (bár még átnézendő), a köretet kell még összeszedni. Miért ezt a témát választottam, mi volt a probléma a fordítás során, blablabla.
Ebben a vacak esős időben elmolyolok vele. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Köszönöm szépen, még csak most kezdek ráérezni az ízére.
Múlt héten még online osztályozó értekezleteken ültem, ez az első igazán üres hetem - nem rossz! Határozottan nem rossz!
Csak lenne már tavasz -olyan kapirgálhatnékom van, hogy őrület.
Hétvégén a magjaimat rendezgettem, szortíroztam, de ma az orromig se lehetett látni a ködtől. Szóval jó, hogy a medve ma nem sütkérezett. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Bojti - jól felkavartad a kedélyeket a szószátyárban.
Pedig nem is figyelem nagyon.
Bosszant ez az eltúlzott nyelvi szabadság.
Még a régi, stabil fogalmakat is nehéz fordítani néha, mégsem szabadulhat el minden... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42513 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.01.17, 06:46 Hozzászólás témája:
Jaj, tényleg!!!tudtam, hogy valamiért ismerős a címe, a Klubrádióban hallottam már sokszor
_________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Face.
Meg a Klubrádióban a műsor.
Holnap lesz 11:00-től az e heti adás ismétlése, az eredeti időpontot nem tudom, én mindig vasárnap délelőtt szoktam hallgatni. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Bojti - jól felkavartad a kedélyeket a szószátyárban. Már 72 komment és megszámlálhatatlan alkomment van.
Jól legyorsultad a többi témát. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Szóval jó kollégák.
Kettejüknek együtt van két jó lába, négy lánya és két aggódó nővére.
Gyógyulást kívánok a fájós lábaknak! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Én felhívtam az öcsémet! Itt a nővéred beköszönés után megkérdeztem hogy van a fájós lába, mi van a két kislánnyal,szóval kedélyesen elbeszélgettünk,csak valahogyan nem jött az a laza,humoros válasz mint amit megszoktam tőle. Akkor bedobtam egy olyan kérdést amire csak Öcsi tudhatta a választ,most viszont síri csend volt válasz helyett. Akkor kérdeztem meg kivel beszélek? Kiderült,hogy Öcsi telefonját a kollégája vette fel,neki is van egy nővére,épp gondjai vannak a lábával és két kislány apukája ő is.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2021.01.14, 17:24 Hozzászólás témája:
Bojtárgazdi írta:
De még szerencse, hogy a hívó megkérdezte. Mi lett volna, ha csak elkezdi sorolni, hogy mit kér.
A szomszéd asszonyom kapott egyszer egy meghivást lakodalomba.
A hivo csak mondta mondta a magáét egy idö eltelt mire kiderült hogy a meghivás nem neki szol.
Végül mind a ketten jot nevettek a tévedésen.
Viszont én kaptam egyszer egy téves sms-t.
Olyan valaki irta aki valaki mással utazik gondolom autoval munkába.legalábbis ilyesmi derült ki a szövegböl.
Vissza irtam neki hogy az üzenete rossz helyre érkezett.
A lakásba is kaptunk már fals faxot. Az egy kamionnyi áru számlája volt
ott is intézkedni kellett hiszen valahol várták azokat a zámlákat.
Bizony néha történnek egy egy elütésböl tévedések. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Hát nem!
De még szerencse, hogy a hívó megkérdezte. Mi lett volna, ha csak elkezdi sorolni, hogy mit kér összekészíteni a hétvégére?
Kutyus: Nappal történt a hívás, mert aki éjjel lenyom egy 12 órás műszakot és este vár rá a következő, az délután 2-kor, uram bocsá', még javában alszik.
Nincs a faluban hentesbolt már vagy három éve, persze hívhatták bárhonnan is. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban