Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42509 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2021.01.13, 06:15 Hozzászólás témája:
Köszönöm!...igyekeztem is minél többet fotózni, imádom ezt a csodavilágot
Ma reggel láttam a csillagokat, némi felhő is úszkált az égen és -1 fokot mutatott a hőmérő. _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Reszkessetek, kártevők!!!! _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Jaj Bauka,Etimami az egy dolog,hogy nekem hiányzik a hó,de most jósolják a mínusz sokat Hó nélkül. Ha nincs hó,a tizen,huszon fokban amit emlegetnek,elfagy minden.
Ma -5 fokra keltem,aztán a szikrázó napsütiben felmelegedett 5 fokig. Csodás idő volt,még a nagytakarítást is szivesebben csináltam.
Ha minden igaz, most megyünk "belefele" a TÉLbe, aztán már...
https://www.idokep.hu/30napos/Budapest _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40920 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2021.01.11, 11:35 Hozzászólás témája:
Idézet:
Térdelőrajtban várom,hogy mikor söpörhetek havat
Indulhatsz hozzám "picinyem"
Reggel óta apró szemű hó hullik, de fehér már a táj.
Lengedeznek a fák,-1 fok van.
Szerintem nem marad meg..-de majd meglátjuk. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban