Az én régi laptopom nem viszi most a Zoom nevű online oktatási oldalt, az előadás közben már háromszor is teljesen kikapcsolt, nem kínozom tovább.
Itt van az asztali gépem, azt kellene beindítani, mert valami problémája van. Jelenleg nem kapcsol be.
Nem sokat használtam: eltört az a kicsi routere, amivel vezeték nélkül kapcsolódott a netre. Mivel éppen munkám volt, előkaptam ezt a régi laptopot és azóta is ezt használom a külső billentyűzettel és monitorral.
A nagy asztali gép "zörgött" egy darabig, de amikor meg akartam már nézni, mi is van vele, akkor már nem tudtam bekapcsolni.
Majd kihívom a szerelőt, aki hozta.
A kis laptopon a Windows 7 megy, kitűnően. Persze a netezésen kívül csak az Office-ra, leginkább a Word-re használom. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
A gépem lehet kb olyan 15 vagy 18 éves .De lehet hogy van már 20 is
Emmylie kedves, szerintem egy 15+ éves gép "meg fog halni", ha ráteszed a Win10-et, nem fogja bírni
Az Adobe Flash Playert meg le kell szedni a gépről, szerintem eddig se volt rá nagyon szükséged _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7765 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2021.01.05, 17:47 Hozzászólás témája:
Emmylie írta:
Na nálam most ujabb probléma merült fel.
Adobe Flash Player - hez január 12-én teljesen megszünik a támogatás.
Gondolom ez a Window 7-el kapcsolatban történik.
Ezért szeretném a Window 10-et feltenni a gépre.
Azzal, hogy az Adobe Flash Player nem frissül többé, egyrészt elavulttá válik - lassítja a gépet -, másrészt egy-egy felfedezett, vagy felnyitott biztonsági rés nyitva is marad. Ez a Win7-től független. Nyugodtan pucold le! Gondold át, hány Flash animációt néztél meg az elmúlt három évben, ami nélkül az életed szegényebb lett volna?
A Win10 már más tészta. Bár a kommunikáció szerint nem igényel különb hardvert mint a Win7, de azért de. Igencsak igényel. Vagy egy szatyor RAM-ot, vagy SSD rendszerlemezt kell hozzápakolni, ha normális sebességet akarsz. Szóval egy három-négy éves átlaggépen - amin a Win7 remekül dolgozott - a Win10 vánszorogni fog.
Mindezt tapasztalaból mondom. Van itthon egy pár számítógépünk, Win7, Win10 vegyesen. Kettő van, amelyik Win7-ről lépett tovább Win10-re. A hatéves 4 GB RAM-mal, I3 processzorral nem ér így kalap szar...kazmust sem, a hároméves remekül hasít, 8 GB RAM-mal, I3 processzorral. Ez utóbbi 64 bites Win10. Egyikben sem SSD a rendszerlemez, csak a több RAM sokat segít. Majd az idén kerül a régebbibe SSD és jó lesz az is itthonra, NAS helyett _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2021.01.05, 16:51 Hozzászólás témája:
Még én nem szedtem le de egyesek szerint nem is fontos leszedni.
Más meg azt mondja veszélyes lehet ha marad.
hat a fene tudja.
Egyenlöre még gondolkozok hogy mit is csináljak. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Köszönöm, a javaslatnak megfelelően már le is szedtem a Flash Playert. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Emmylie Kedves, azért a gépet ki is kellene tisztítani.
Főleg, ha nem szoktad kinyitni és óvatosan kifújatni a hajszárító hideg levegőjével. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Elküldve: 2021.01.02, 07:46 Hozzászólás témája:
Na nálam most ujabb probléma merült fel.
Adobe Flash Player - hez január 12-én teljesen megszünik a támogatás.
Gondolom ez a Window 7-el kapcsolatban történik.
Ezért szeretném a Window 10-et feltenni a gépre.
Itt van már tavaly nyár ota az eredeti csak valakit keresnem kell aki felteszi.
Vejem , fiam jelenleg utazni nem tud igy gondoltam talán haza viszem a gépet.
Ha Mohamed nem megy a hegyhez alapon _________________
Legyetek vidámak.
Elküldve: 2021.01.01, 12:52 Hozzászólás témája:
Aszokfa kedves nagyon szépen köszönöm a segitségedet.
Elmentettem a linke majd megcsinálom kissé nyugodtabb körülmények között.
Hálásan köszönöm a segitségedet.
Boldog uj évet _________________
Legyetek vidámak.
Elküldve: 2020.12.31, 23:13 Hozzászólás témája:
Hát vagy Sopronba vagy Szombathelyre lehet bemenni.
Ott kell keresnem majd valami hozzá értöt. _________________
Legyetek vidámak.
Azért néha bementek egy városba ezt-azt elintézni. Be lehet vinni egy ottani számítástechnikába, ott kitisztítják. Semmi javítást nem végeznek benne, ha nem kéred. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Elküldve: 2020.12.31, 22:35 Hozzászólás témája:
Hát én nem foglalkozok ilyesmivel nekem fogalmam sincs hogy hogyan is néz ki valami itt a gépben.
A gépem lehet kb olyan 15 vagy 18 éves .De lehet hogy van már 20 is Itt a környéken nincs szerelö vagy olyan hely ahol foglalkoznak számitogéppel.
Ahol annak idején vettük az bezárt és ebben a faluban nincs nagyon ember aki ért hozzá.
Hagyom igy és kész per pillanat ugyse tudok mit csinálni. _________________
Legyetek vidámak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban