Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42527 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.10.23, 14:58 Hozzászólás témája:
A jövő héten muszáj már grízes tésztát főzzek......persze uborka salátával _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14400 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2020.10.23, 14:02 Hozzászólás témája:
Ma tejszines sárgarépalevest föztem.
A férjem pacalt kapott ebédre a fagyasztobol én meg készitettem magamnak grizes tésztát.és kissé felhigitott narancs dzsemmel meglocsoltam. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Én nem tudom, hogy tesó vagyok-e, de hogy káposztafüggő igen, az biztos!
_________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40932 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2020.10.22, 14:27 Hozzászólás témája:
Csak egy fél karfiolból készült elsőre,de majd legközelebb többet sütök.
A gyerekek nincsenek annyira oda érte, viszont van egy vega menyem... Neki is jó lesz,ha jön
Kutyus
Szépet főztél
Ezt is szeretem.
Ha sütök,egy adagot kiveszek magamnak,a többit elviszik tepsistől _________________
időnként rám tör a zöldség ehetnék és akkor kecskévé változok
Egészségedre! _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40932 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2020.10.22, 12:25 Hozzászólás témája:
Pilikém :igen
Én nagy húsevő vagyok,de időnként rám tör a zöldség ehetnék és akkor kecskévé változok
Igaz,tettem a tetejére egy szeletke bacont,csak íze kedvéért
Idézet:
Ezmiez?
Ez kérlek szépen egy sváb étel.
A szegények eledele. Amikor krumpligombócot főztek a sav. káposzta mellé,és maradt belőle,-másnap,mikor a külső része úgymond megbőrösödött akkor vékonyan felszeletelték,vagy lereszelték nagy lyukú reszelőn,kevéske zsiradékon ropogósra pirították.Ha ettél már dödöllét,akkor arra hasonlít.Csak sózva van savanyúsággal isteni vacsora.
Ma reggel a kedves szomszédasszonyom,hozott a Lidiből akciós pecsenyekacsát.Jó ropogósra sütöttem.(én hidegen szeretem)
Majd holnapra jó lesz, lila káposztával.
A mai ebéd kelkáposzta főzelék,maradék pörkölttel.
Sütöttem a kisfiamnak egy joghurttortát, meggyel a tetején. _________________
Ízlett? _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13046 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2020.10.21, 19:10 Hozzászólás témája:
bau írta:
... holnap,-ha kihűlt- le lehessen reszelni és zsíron megpirítani....
Ezmiez?
Köszönöm a liszt mennyiséget!
Kínai hamika volt,bóóóti szósszal,szintén bóóóti sült tésztával./jaaa,és a husi is bóóóti-hihihi/
Voltam ma piacon,megvettem a karácsonyi kacsacombokat és vettem zöldségféléket is.
Olyan gyökeret vettem 450-ért,hogy hétnyelven beszél. /nem paszternák!/
Kell majd a "vegetámba". Az első adag már szárítva,ledarálva nyitott dobozban pihen. Pár napig még nyitva hagyom és megrázogatom.
A petrezselyem,zellerlevél és a lestyán viszont nehezen szárad...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban