Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7740 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2020.10.12, 14:22 Hozzászólás témája:
– Fiam örökbe fogadott gyerek vagy!
– Tudtam! Találkozni akarok a biológiai szüleimmel!
– Mi vagyunk a biológiai szüleid. Most menj pakolni, az újak 20 perc múlva itt vannak! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7740 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2020.10.12, 14:12 Hozzászólás témája:
bau írta:
Remélem csak pipafüstöt SZÍVTÁL be a városkádban?
Mi kemények vagyunk, atomot szívunk! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42461 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.10.11, 07:34 Hozzászólás témája:
Tényleg kevés nézhető műsor van a tv-ben....már a természeti filmeket is ismétléik _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Hát, amikor ilyesmit látok, azt gondolom magamról, hogy itt a bizonyíték, hogy én teljesen normális vagyok. Teljesen mindegy, mit gondolok néha magamról.
Még jó, hogy a szagok nem jönnek át az interneten!
Megy a tv-ben is egy csatornán egy műsor, Balázs vezeti, amiben sztárok vagy celebek, de legalábbis ismert alakok is rész vesznek, amolyan szellemi verseny, nem tudom a műfaját. Néha hallom, mert ahogy könyvelek, a férjem nézi és időnként oda kell néznem, hogy ezek tényleg ilyen orbitális hülyék vagy fizetnek nekik érte, hogy eljátsszák a hülyét.
Viszont a férjem ezen nagyon jól szórakozik! Szerintem meg ez egy feleslegesen nézett műsor. Aztán egyszer a férjemnek azt mondtam, azért nézi, mert ebben talál önigazolást, hogy ő szellemisen nagyooon de még jobban rendben vagyon.
Fene a jó dógát, ma is lófingolni volt, még nem jött elő D.túlról. Így én voltam kint az ügyifogyi. Fene nagy csend van! Semmilyen idióta műsor nem megy, sőt, be se kapcsoltam a tv-t, ezerrel könyvelek.
Elküldve: 2020.10.09, 17:58 Hozzászólás témája:
Bojtárgazdi írta:
A magyar független önérzetében kerüli a munkát.
Hát igen.. a mai "függetlenekre" ez különösen jellemző! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Elküldve: 2020.10.09, 17:57 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
....de az egyik pasi a zsűriben rémes volt: ült fád pofával
Lehet, hogy a másik oldalhoz tartozik _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
"előszedem Furó Ferenc könyvét; (abban) találtam meg Széchenyi egy gyönyörű mondatát:
A magyar független önérzetében kerüli a munkát.
Büszkén, boldogan, csupa nagybetűvel az íróasztalom fölé írtam. Azóta jobb lelkiismerettel lustálkodom."
(Lénárd Sándor, Egy nap a láthatatlan házban) _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42461 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.10.09, 13:15 Hozzászólás témája:
Nem semmi az a cicis csaj
....de az egyik pasi a zsűriben rémes volt: ült fád pofával _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elküldve: 2020.10.09, 12:07 Hozzászólás témája:
Egy francia feleség elküldi a férjét csigát szedni az ebédhez. El is megy a pasi, szed egy kosárral, de közben összetalálkozik egy készséges hölggyel, és el is megy az idő estig.
Sejti férjuram, hogy balhé várható, szedi is a lábát, ám a nagy sietségben megbotlik a bejárati lépcsőn, elejti a kosarat, a csigák szerteszét szóródnak... Ekkor az asszony éppen (már vagy századszor!) kinéz, jön-e már ez a naplopó.
A férj észreveszi és azonnal rádörren a csigákra:
- Mozgás fiúk, mozgás, mindjárt otthon vagyunk! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban