Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42509 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.10.09, 04:39 Hozzászólás témája:
Ha fúúú a szél, mindig ti ketten juttok eszembe
Ma reggel hűűűűs volt, a hőmérő csak 10 fokot mutatott, viszont csodás csillagos volt az ég és a Holdat is láttam
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
A hétvégén még 20 fok körüli maximum hőmérséklet lesz, de vasárnap már több helyen várható eső, hétfőn pedig 10 fokkal esik vissza a hőmérséklet - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.
Ma fátyolfelhők szűrik a kellemes októberi napsütést, eső sehol sem lesz. A reggel még élénk északnyugati szél fokozatosan mérséklődik.
A HŐMÉRSÉKLET CSÚCSÉRTÉKE 20 FOK KÖRÜL ALAKUL.
Nem várható fronthatás, a közlekedés időjárási feltételei is kiválóak lesznek.
Szombaton egyre vastagabb lesz felettünk a felhőzet, de csapadék esetleg késő este nyugaton fordul elő. Késő estétől feltámad az északnyugati szél. Reggel 10,
DÉLUTÁN 20 FOK KÖRÜLI ÉRTÉKEKET MÉRHETÜNK.
Vasárnap erősen felhős, a Dunántúlon borult lesz az ég. Eleinte csak nyugaton, délutántól aztán egyre többfelé várható eső, zápor.
SOKFELÉ LESZ ERŐS AZ ÉSZAKNYUGATI SZÉL, NÉHOL VIHAROS LÖKÉSEK IS LEHETNEK.
13 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet - északnyugaton lesz a hűvösebb.
Hétfőn hajnalban, reggel sokfelé valószínű eső, majd átmenetileg csökken a csapadékhajlam.
A MAXIMUM MINDÖSSZE 10-15 FOK KÖZÖTT VÁLTOZHAT. _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Tegnap azé' csak sikerült összekaparni kb.2 cm. nedűt,aminek nagyon örültem.
Ma kellemesen napos időnk volt...lett volna,ha szélúrfi nem szólt volna közbe.
Elküldve: 2020.10.07, 12:35 Hozzászólás témája:
Nálunk csak 17 fok, nem fúj a szél, a felhők néha vastagabbak, máskor kis kékség is látszik az égen _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elküldve: 2020.10.07, 05:24 Hozzászólás témája:
Áttelepítettem a kinti növényeimet a terasz asztalára.....lesúroltam és a napon megszárítottam az állványt.
Vettem a hétvégi piacon viaszos vásznat, azzal fogom bevonni az állvány polcait, mert már kezd szétmenni. Utána a kaktuszok kivételével behozom a növényeket, mielőtt a pocsék idő megjönne
Ma reggel 11 fokot mutatott a hőmérő, a Hold csak vékony felhőfüggönyön át látszott
Azt hiszem a mai időre azt mondták volna a nagyszüleim:Isten áldotta.
Napsütéses, minden mentes őszi napunk volt.
A fokot elfelejtettem nézni,el voltam foglalva a szobanövényeim beterelésével.
Kb.90 %-a bent van, ami el is vitte a napomat.
Ami kint maradt,megpróbálom eladni,ha nem sikerül hagyom megfagyni mert már ők LAKNAK,nem mi.
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13035 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2020.10.05, 17:43 Hozzászólás témája:
bau írta:
...Minden reggelem sepréssel kezdem ...
Énisénisénis. A juharfa most dobálja a propellereit tele vagyok vele+potyog a vadszőlő termése. Tele van vele a terasz. Ilyenkor arra gondolok,hogy nyáron milyen jó árnyékot ad.
A tegnapi szél becsavarta a nyitott nappaliba is gazdagon amiért mérges voltam,de a napocskával fűtöttem a lakást.
Ma szélmentes csodás őszi idő volt,ahol ért a nap,szinte égetett.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban