A szőlő alatt valamikor egy feljárót képzeltem el vagy harminc éve... Csináljuk. Most van hozzá anyag talán idő...
(lehet minden, lehet az is, hogy jövőre el lesz adva, de amíg tervek vannak, meghalni sem érünk rá... )
Bár a napon ma azt hittem elolvadok. de most volt segítségem. Nem hátrálhattam meg. Egy frankó korláttal kell kiegészítenem a projektet, mert egyre nehezebben bírok már felfelé menni.
Holnap reggel egy permetezés lesz, az utolsónak gondolom az idén.
Aztán majd csak megérjük a szüretet.
Áldás békesség! _________________
Köszönöm. Nem hallottam róla, mert nem nézek olyan adókat, ahol hírműsorok vannak. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42133 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.08.06, 06:34 Hozzászólás témája:
Biztos hallottatok tegnap a beiruti robbanásról......a Híradó mutatott is egy amatőr videót
Itt egy cikk és egy fotó is, ami szerint olyan volt mint Hirosima
Elküldve: 2020.08.03, 08:13 Hozzászólás témája:
BÖLCS MEGÁLLAPÍTÁSOK
1 - SZEGÉNY = dolgozik
2 - GAZDAG = kihasználja
3 - KATONA = védi mind a kettőt
4 - ADÓKÖTELES = fizet mindháromért
5 - CSAVARGÓ = pihen a négy helyett
6 - RÉSZEGES = iszik az öt helyett
7 - BANKÁR = meglopja mind a hatot
8 - ÜGYVÉD = összeveszíti mind a hetet
9 - ORVOS = megöli mind a nyolcat
10 - TEMETKEZÉSI VÁLLALKOZÓ = elássa mind a kilencet
11 - POLITIKUS = megél az első tízből
_LEJEGYEZTE CICERÓ IE. 48-BAN! _
AZÓTA VÁLTOZOTT VALAMI? _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Sikerült, köszönöm, hogy láthattam.
Megrendítő és megható. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Jan 16, 2012 Hozzászólások: 2214 Tartózkodási hely: Eger
Elküldve: 2020.06.12, 01:19 Hozzászólás témája: Írj bármilyen témáról
A minap láttam a korózsos videdejót! Botrányos! Én ezzel nem akarok politizálni, de akkor rögtön azt szűrtem le, hogy bennünket tenyésztett idiótáknak tekintenek!
Az a némber, aki bevállalta, hogy az éjszakai mentőzés után nappalra bevállal napi 10, a kórházból kirakott beteget gondozásra, ép elméjű-e? Úgy gondolom, nem! Ha valaki mentőtiszt, az ott álljon becsülettel helyt, hogy következő éjszaka is tudjon felelősséggel, szakszaerűen dolgozni és ne játsza az irgalmas szamaritániust, mert ilyen terhet ép elméjű, a szakmájához értő ember nem vállal fel békeidőben, amikor erre a beteggondozói munkára vannak mások.
És az normális-e, aki ezt a videót felteszi? Szerintem az sem!
Nem kell hozá egészségügyi végzettség, hogy tudjuk, ilyet egy egészségügyi szakember felelősséggel nem tehet, mint amit a "mentőtiszt" vállalt.
Én egyből arra gondoltam, hogy azt a két nőt jól megfizették, hogy adják elő a hülyeséget és mi meg szarjuk össze magunkat! Meg se fordult őfelségének a fejében, hogy vannak nála értelmesebb emberek, akik nem eszik meg ezt a tömény hülyeséget. Még azok sem, akik nem ismerik a Hopsp!Investes dicsőnek egyáltalán nem nevezhető múltját.
A suszter maradjon a kaptafánál! És aki se nem suszter, se kaptafája nincsen? Az magyar megélhetési politikus! Ezeket kik választják meg? Miért? Vagy listán befutó?
Elküldve: 2020.05.29, 04:50 Hozzászólás témája:
Igen, a jajgatások után én is hálálkodtam, hogy csak egy rándulással és a könyököm lilulásával megúsztam
Nem voltam magasan, és puha,vastag fűre estem - biztos ez is hozzájárult! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban