Szóval ez még akkor volt, amikor én még dohányoztam és napi nyóc kávét ittam.
(Es egy kicsit még az után, hogy aszonta a dokinéni aki aki az arcomat szelte, hogy:
-Ne agódjon Lacim, úgy kifaragom magát, hogy ha akarja, hanem, viszem a lányvásárba de sehajja!)
Van úgy, hogy az ember bekapcsolja a rádiót és az meg jövendőt mond:
https://youtu.be/4xZdxR0ikY4
Azt itt, meg mintha Kutyus nénit hallanám a végin, hogy mosolyogj má Laci!
https://youtu.be/GNfsAzKSv2g
Bárhogy szépítsük ez két retroszelfi!
“Ahogy idősödöm, még inkább válogatok. Én már csak jó bort iszom, jó ételt eszem, csak jó könyvet veszek a kezembe, és jó emberek társaságát keresem...” _________________
Én már letettem róla, főzős koffeinmenteset veszek. Itt a környéken nem kapni koffeinmentes instant kávét, élelmiszer-szállító ide nem szállít...
De főzőset, finomat a fiam a múltkor a helyi reálból hozott. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Akkor használd ki szivem.
Jaaa,és ne felejts el hozzá rágyújtani. Az úgy az igazi.
Kávé...mérges vagyok,mert eltünt a piacról a koffeinmentes kávém.
Eddig 600 körül vettem a Lidiben,de mivel nincs más,1300 ért veszek másfélét. Igaz hogy flancos,de nekem inkább az érzés kell/lene.
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14393 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2020.06.06, 19:14 Hozzászólás témája:
Szécsike kedves állampolgárság függö az egész.
Csak külföldi állampolgároktol kértek utlevelet és egyéb iratokat.
Na és csak a Magyar oldalon be utazásnál kérték tölünk
Mai naptol már megint változott a helyzet igy lehetöségünk van ujra "kavézonkba " átugrani _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Én azt nem értem,hogy úúúgy egyáltalán miért kérnek személyes iratokat??
Visszarendeződtünk vagy mi?
A nagy családból többen járnak át dolgozni,csak a 2 hetente megújított munkáltatói igazolást kérik,hogy ténylegesen ott dolgoznak.
Persze határátkelője válogatja,mint ahogyan Emmylie is írta.
Nem, nem múlt ki a méltányosság!
Pl. az egyik városi patikában a kezdettől kiadták az E-receptet másnak is, nem kellett sem meghatalmazás, sem a beteg személyes jelenléte. Ők a rendeletet a valódi cél szerint értelmezték.
Persze igazad van, a határőr igencsak lelketlen volt, még ha aznap szakmai sikert könyvelhetett is el. (Jogalap nélkül, mert az igazolvány azért ugye érvényes volt.) _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14393 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2020.06.06, 06:57 Hozzászólás témája:
Bojtárgazdi írta:
A határőr biztosan nagyon szabálykövető akart lenni, sőt örült, hogy gyanús elemeket megakadályozott abban, hogy az ország területére lépjenek.
Igen lehetséges.
Viszont roluk leritt hogy se terroristák se menekültek
Igaz lehettek volna egy bizonyos személy emberei is
Aki ott áll gondolom annak lehetösége van mérlegelni a helyzetet.
legalábbis ugy gondolom a "másik oldalon" ugy van.
Méltányosság is van talán a világon vagy az már a dinoszaurusszal kimult ? _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Ez a lejáratos ügy arra emlékeztet, amikor a városi OTP-nél még akkor nemrég építették be a pénzautomatát az előtérbe, ezért a külső ajtót kártyával nyithatóvá tették. Ki is volt téve a tábla: Nyitva 0-24h.
Egyszer éjfél után akartam pénzt felvenni (munkából tartottam haza). Nem nyílt az ajtó. Láttam, a kicsit megvilágított belső térben mászkál egy biztonsági őr. Kopogtam, jött is az ajtóhoz.
És közölte: 24 óra elmúlt, zárva vannak.
Én kicsit kétségbeesve mondtam: 0 óra is elmúlt, nyisson ki.
Nem volt teljesen biztos magában, de láthatta, hogy fegyvertelen vagyok, ás nála vagy fél méterrel alacsonyabb is, vállalta a kockázatot és beengedett az automatához.
A határőr biztosan nagyon szabálykövető akart lenni, sőt örült, hogy gyanús elemeket megakadályozott abban, hogy az ország területére lépjenek. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42461 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2018.11.23, 05:07 Hozzászólás témája:
Nekem se tetszik, de egy haszna talán van.......azoknak a gyerekeknek a szülei, akik nem tájékoztatják a fölmenőket az iskolai dolgokról - legalább képben vannak _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13007 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2018.11.22, 18:24 Hozzászólás témája: .. Azt
Őszintén? Nekem nem tetszik.
Otthon falun is így működött, mire hazaértünk anyuék mindenről tudtak. /anya közértben dolgozott /
Előfordult,hogy azon gondolkodtam,vajh' hazamenjek-e. Nálunk a hármas már rossznak számított és gyakran verekedtem is ha a 6 évvel fiatalabb kisöcsémet szivatták a nagyobbak.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42461 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2018.11.22, 05:13 Hozzászólás témája:
Szécsike
ezt az értesítési módszert már régebben pedzegették, hogy bevezetnék
Szerintem kétélű a dolog, mert totálisan kiszolgáltatottá teszi a gyereket _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Kaptam a lányomtól egy kis videót,amit megnyitva azt látom,hogy valami kutúrházi műsor fut előttem.
Különböző időpontok,amik alatt megjegyzések: angol,célnyelvi civilizáció,természetismeret,etika,informatika,vizuális kutúra,életvitel és gyakorlat,magyar irodalom,stb.stb, mellettük egy számjegy.
Rohadtul nem értettem,felhívtam és rákérdeztem hogy mi ez? Valami TIT előadássorozat vagy mi???
Közölte,hogy ez Marci unokám ellenőrzője! Mi vaaaan?
Gyerkőc valamelyik tárgyra osztályzatot kap,anyának kiírja a telefonja.
/némelyik tantárgyról asssetom mit takar/
Mire anya hazaér,a gyerkőc fakanállal vagy seprűnyéllel a kezében várhatja a rossz jegy miatti büntit. Hova a francba fejlődünk /?/ még?
Még annak sincs meg a lehetősége,hogy a rossz jegy bevallására kivárja a szülő megfelelő hangulatát.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban