16 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
Hirdetés
Üzenőfal
5:59:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:25:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!.....Kösz önöm Ászokom, szép volt!
4:18:pm aszokfa :
Jó napot és szép délutánt Kutyus!
6:57:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
11:57:am kutyus :
Ászokom nagyon jópofa mindkét szöveg....bár én egyiket se ismerem
10:08:am bau :

10:00:am aszokfa :
Szisztok! Szia Bau néni! igen hol svábbal, hol újmagyarral próbálkozunk no és értelme van:- Lám, te észre is vetted!
6:34:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
9:22:am bau :
Laci bácsi!Látom átmentél újmagyarba Jó reggelt nektek is
6:23:am aszokfa :
Jau regölt kevanok!
5:43:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:52:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
6:05:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:43:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:34:am kutyus :
Jó reggelt!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Gazlap.hu :: Téma megtekintése - Wanted! Őt keresem.....(8)
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Wanted! Őt keresem.....(8)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Következő
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tábortűz
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
kutyus
Srí Lanka
Srí Lanka


Csatlakozott: Aug 22, 2005
Hozzászólások: 42864
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásElküldve: 2020.07.07, 05:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Merre lehet Szécsike????

Napok óta nem látom, remélem, nincs baj náluk!!!
_________________
"Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Capsella
Mamutfenyő
Mamutfenyő


Csatlakozott: Jan 16, 2012
Hozzászólások: 2266
Tartózkodási hely: Eger

HozzászólásElküldve: 2020.06.02, 00:47    Hozzászólás témája: Wanted! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kutyus! Mindegyik szakma elvarázsolt a kívülállónak. De ez a számvitel-adózás valóban nagyon elvont. Vagy rááll az ember agya vagy elmenekül tőle.

Egy-egy előadáson, amikor lehet kérdezni, akkor hallanád a kérdéseket és a válaszokat! Azt szoktam mondani, hogy magyarul hangzik el, de alig van, aki érti. A maga módján olyan, mint az orvosok latin terminus tecnicusa, hiába magyarul mondjuk.

Az még igazi nehézség, hogy nagyon sok a kapcsolódó jogszabály és az még külön cifrázza, hogy ugyanannak a fogalomnak más a meghatározása az ÁFA-tv-ben, a számvitelben és megint más a Ptk-ban.

Ma a területalapút fejeztük be és még volt néhány IPA-bevallásom is. Az egyikben van közvetített szolgáltatás, de sok. Tehát nem lehet tévedni, hogy védhető vagy nem közvetített szolgáltatásként ez anagy összeg (sok számlából, szerződésből jön össze). Úgyhogy nagyon utána olvastam. Megnyugodtam, hogy nem én vagyok hülye, hanem a három jogszabály terminus technicusában vannak eltérések. Hát gyönyörű, dolgozz hibátlanul! Találd meg azt a megoldást, hogy mindhárom jogszabálynak megfeleljen! Nyilván lehet, csak idő kérdése. De akkor mikor dolgozunk? Hát iccaka, ünnepnapokon, hét végén! A könyvelő az egy külön bebázodott állatfaj!

De mindezek tetjébe az volt ma a korona, hogy este asszonta a zember, hogy én már nem is vagyok normális, mert nem leltem egy számlát. Világ mizéjéáre kerestem a 2020-as dossziéban, de nem találtam. Ja, persze, 2019. őszén vettük a vetőmagot, csak nem tudtuk elvetni. A 2019-es dossziéban előtte lévő, utána következő számlát láttam, de ezt összefogtam. A végén, hogy boldoguljunk, az interneten kerstük meg, hogy uccse, az a zöldugar 2 vetőmag nem csávázott. Azt tudtam, hogy a elegendő mennyiséget vettm. Miután elment a területalapú, bekattant, hogy tuti, őssszel vettem, csak nem tudtuk elvetni. Megnéztem a könyvelésemben, készleten volt év végén. Dátum, mikor vettem. A dossziéban a helyén volt.
De ezt már nem tudja a zember, ő már a keresési fázisban azt mondta, belehülyültem a sok papírba. Na, erre szoktam azt mondani, hogy legjobb hülyének lenni! Annak nem kell szellemi munkát végeznie, arra nem lehet semmi értelmeset bízni, annak nincsenek gondjai, csak vigyorognek, te repedt tök. Na és még egy olyan cifrát is mondtam neki, amilyet még soha.
Én már szédülésig ki voltam fáradva, de a lányom is. Ő bezzeg ilyenkor inkább bármit megcsinál odakint, még azt is letagadja, hogy olvasni tud, csak neki ne kelljen ezzel foglalkoznia. Ahelyett, hogy hozna egy süteményt az agyamat táplálni!

Sebaj, reggel megyünk a barátnőmmel kertészkedni.

Hú, ma láttam az interneten olyan házat, aminek a tetőjében üvegház működik, ott kertészkedik a család. Nagyo/melegtől a házat és nyeli a napenergiát. A belsejét nem mutatta kép, de el tudom képzelni, hogy a domboságyások mintájára alakítják ki a termőfelületetet, hogy kényelmesebben lehessen benne dolgozni és kevesebb felületet kelljen nagyon vízszigetelni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kutyus
Srí Lanka
Srí Lanka


Csatlakozott: Aug 22, 2005
Hozzászólások: 42864
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásElküldve: 2020.06.01, 18:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Capsella

eddig se értettem az adózáshoz -szerencsére nem ez volt a munkám- de ezt most végig olvasni is megterhelő volt, nemhogy nektek csinálni!!! Crying or Very sad Crying or Very sad
_________________
"Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Capsella
Mamutfenyő
Mamutfenyő


Csatlakozott: Jan 16, 2012
Hozzászólások: 2266
Tartózkodási hely: Eger

HozzászólásElküldve: 2020.06.01, 11:07    Hozzászólás témája: Wanted Hozzászólás, az előzmény idézésével

Igen, sajnos megszívta.

Hatalmas csapda ez az őstermelői kedvezői adózási mód. Ebbe a csapdába előbb-utóbb mindenki belefut.

Sokáig nekünk is őstermelésünk volt. Nem adtunk el semmit sem, mert termeltük a takarmányt, amit megettek a lovak. Első években szinte csak kancacsikók születtek, tenyésztésre alkalmasak, mindegyikbe szerelmesek voltunk, nem adtuk el. Aztán elkezdett az állomány hatványozottan nőni. A férjem adózási kérdésekkel nem foglalkozott, de én se nagyon. Akkoriban az APEH-nál, majd az OTP-ben dolgoztam, a magunk dolgaival nem értem rá foglalkozni. 1997.-pályamódosítás. Akkor eygszer én legeltettem és jutott időm gondolkodni. Rájöttem, hogy nagy a kaki, már csak nagyobb összegű adóval tudjuk egy alapítandó Kft-be átvinni a lovakat. A Kft. megfelelőbb, mert ha készletet adok el, az anyagköltség, csökkenti az eredményt. Abban az időben még nagyon magas volt a társasági adó, de nem volt más kiút.
Ugyanis az őstermelésben az évek alatt felgyűlt készlet nagy részét hirtelen eladom, akkor nem tudom érvényesíteni a kedvező adózási módot. Az egy folyamatos, egyenletes termelésre és áruértékesítésre van kitalálva.
Ezért gyorsan alapítottunk egy Kft-t és a lovak nagy részét oda adtuk el. Így sem tudtam optimalizálni az adózást, mert abban az évben fejenként 33.333.-Ft-ot adóztunk utánuk, ami akkor nem volt kevés, különösen ha figyelembe vesszük, hogy sok éven át csak nőtt az állomány és semmit nem adtunk el. Még következő évben is kellett az őstermelésből eladni a Kft-be, hogy csak egy helyen legyen ló. Ja, ezt még bonyolította a mangalica is.
Ugyanez évenkénti kevés értékesítéssel adómentes lehetett volna.

De túl vagyunk rajta, ma már azon kell gondolkodni, hogy lassan be kellene zárni a "bótot". Néhány ló megmarad, mert a zembernek a lófing az élet elixirje.

Viszont jövő évtől megváltozik az őstermelők adózása és jogilag is másképpen lesz. Gondolom, a járvány miatt nem volt napirenden március óta. Jaj, mennyi bonyodalommal fog járni megint az átállás! Csak egyszer lenne egy olyan év, amikor nem változnak a jogszabályok! De ez a mostani őstermelősdi-családi gazdaságosdi nagyon nem jó.
Nagyon sok főállású őstermelőnek alig lesz nyugdíja,mert minimálisat fizet be. Nincs az a pénz, amit el nem lehet költeni. Természtesen alig van köztük, aki gondoskodik a nyugdíjas évekről. Mert úgy gondolják, ezt öregen is lehet csinálni. Lehet, ha még bírja, de csak kevesen. Ha a gazdaságot átadják a gyereknek, abból aligha lesz nyugdíj. De ennek a formának a hitelezhetőségével is nagy baj van.
Ha van egy családi gazdaság, amiben vannak pl. hatan és 4MFt nettó árbevétel alatt vannak fejenként, elég a 20%-nyi költségszámla az összbevételre, ami azt jelenti, hogy nem keletkezett jövedelem, csak szociális hj-t kell fizetni, SZJA-t nem. Viszont ha a jövedlem kitermelő képessége nulla Ft, egyetlen bank sem hitelezi meg.

De ennél még cifrább, hogy 600 eFt árbev. alatt még bevallást sem kell róla beadni. Na, akkor mire adjank hitelt?
Most éppen egyik ilyen ügyfelem akar egy kínai traktort venni ezzel a mostanikedvező adózású hitellel. Szerdán fogok vele foglalkozni legkésőbb. Ha kap, akkor a projektet finanszírozzák, a múlt nem számít. Örülnék, ha így gondolkodna a bank, de ilyen kis ügyfeleknél ez nem így megy/ment eddig. Az inkább csak propaganda, hogy a mikrovállalkozásokat is finanszírozzák.

Egyszer már volt, hogy 2 évig azonosak voltak az adózási szabályok, nagyon jó volt. Persze annak örül mindenki, hogy évek óta csökkennek az adómértékek. Néhány adónemet el kelelne törölni és helyette valamelyiket megemelni. Ennek a nyomorult iparűzési adónak sincs sok értelme, eltörölhetnék. Szívem szerint az ÁFA-t emelném, de nálunk kicsit magas az ÁFA, azt nem lehet.

Na, még van 3 db IPA-bevallásom az üfyfekenk és a területalapúnkkal még dolgozni fogunk. A szántók még hátra vannak és a zöldítés nem eccerű. Azt elrontottuk az előzőzetesben , már telefonáltak, hogy roszz. Nem is gondoltuk, hogy ennyire napra készek és sajnáljuk, hogy plusz munkát okoztunk. Remélem, az idén fixre kialakulnak a blokkhatárok, a mi katasztereink és jövőre nagyon idejében hibátlanul be tudjuk adni.
Bár a férjem az előbb volt itthon. Az egyik újdonsült földszomszédnak egy nem hivatásos földmérő mérte ki a novemberi eljárásban kiadott földeket és az egyik hrsz. egyik mezsgyéje nem stimmel, az tuti. Majd hívok földmérőt és a szomszéd jelenlétében méretjük ki. Nem kell a másé, de sajátot nem hagyjuk. Annál is inkább, hogy ott sok szép tölgyfát hagytunk meg és már mutatósak, sokat gondoztuk őket. Igaz, hogy kaszáláskor kerülgetni kell és kézzel kijavítani a kaszálást, de szépek. Amikor legelnek az állatok árnyékot adnak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
horvathgne
Fasor
Fasor


Csatlakozott: Dec 22, 2009
Hozzászólások: 3993
Tartózkodási hely: Ózd

HozzászólásElküldve: 2020.06.01, 09:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Capsella, akkor ez az őstermelő jól megszívta Rolling Eyes

Köszi Bojtika. KiQsz azóta sem jelentkezett, így már tárgytalan a magküldemény Sad
_________________
Rózsa

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bau
Srí Lanka
Srí Lanka


Csatlakozott: Dec 12, 2004
Hozzászólások: 41193
Tartózkodási hely: TB.

HozzászólásElküldve: 2020.05.18, 11:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is úgy gondoltam,hogy dolgozol,de máskor nem szoktál ilyen soká NEM ÍRNI Vigyor

Mindenki vigyázzon magára! írás hangos
_________________
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kutyus
Srí Lanka
Srí Lanka


Csatlakozott: Aug 22, 2005
Hozzászólások: 42864
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásElküldve: 2020.05.18, 04:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Én is hiányoltalak Capsella, de tudom, most még sok a könyvelés munka.........a családban is van egy, aki ezt csinálja

Minél hamarabb látni és olvasni szeretnénk!
_________________
"Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Capsella
Mamutfenyő
Mamutfenyő


Csatlakozott: Jan 16, 2012
Hozzászólások: 2266
Tartózkodási hely: Eger

HozzászólásElküldve: 2020.05.17, 22:43    Hozzászólás témája: Wanted! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia Bau!

Itt vagyok, nincs semmi baj, vagyis remélem, nem is lesz. Vagyis kész leszek az adóbevallásokkal, mert még nagyon van mit csinálni. Sehogy nem haladok terv szerint! Van, akiből alig tudom kiimádkozni a papírokat, mintha nem saját érdeke lenne. Legtöbb baj az őstermelőkkel van. Kedvesek, aranyosak, szeretem őket, de a papírt inkább csak más formában kedvelik. Tény, hogy a sok munkában nem erre kattog az agyuk.
Probléma, hogy a támogatások általában magán bankszámlákra mennek, mert sokuk nem ÁFA-alany és nem kötelező az őstermelésre külön bankszámlát vezettetni. Na, erre aztán jön a bér, a támogatás, erről utalnak mindent.

De akadnak vad dologk is. Belefutottam egy érdekes esetbe. Sajnos, elfelejtetet az őstermelő az értékesítési betétlapot érvényesítteni 2019-re, mert előtte úgy volt, hogy 3 évre volt meghosszabbítva és nem nézte meg, hogy lejárt. Érvényes értékesítési betétlap hiányában nincs kedvező adózás. Egyébként elég lett volna 20% költségszámla, de nyílván nem gyűjtögette 20% fölé, sőt, alatta volt.
Lényeg, hogy Önálló tevékenységként adózik, vagyis minden ft bevételhez költség kelelne. 10% költséget vélelmez az adótörvény. Így a bevtel 90%-a után adózott, 15%-kal. 1300 eFt körüli adója lett. És még szerencséje is volt, hogy csak SZJA-t kellett fizetnie, szociális hozzájárulást nem, mert a bérjövedelme éppen elérte azt a limitet, amikor más összevont jövedelem után már nem kell megfizetni. Abban is szerencséje volt, hogy az összes bevétel az ő nevén futott, mert ha a felesége nevén is lett volna, annak még 17,5% szoc. hj-t is keleltt volna fizetnie, mert lényegesen alacsonyabb a bérjövedelme.
Sajnos, csak így tudtam kihozni az optimumot. Rendesen fejbevágott az eset.

Azzal jött, hogy letette elém az általam tavaly télen írt adózási tudnivalókat, hogy csak ezt a két oldalt keleltt volna elolvasni, de eltettet a tavalyi bevallás mőgé és most vette elő.

Ha érvényesítte volna a betétlapot és egy borjút nem decemberben, hanem januárban fizetnek ki, adó nélkül megúszhatta volna.
De ha már nem érvényesítette a betétlapot és nekem idejében szól, azt kellltt volna, hogy csak januárban fizessék ki és az idénre érvényesíti a betétlapot és gyűjti az idén a 20%-nyi költségszámlát, akkor kevés adóval megúszhatta volna.

Ez akkora összeg, hogy most keresik, hogyan, honnan lapátolják össze, hogy szerdára be tudják fizetni.

A kertészkedés is a körmömre éegtt.

Van új okos telóm, majd ezzel tudok fotózni.

Még dógozok egy sort.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Bojtárgazdi
Srí Lanka
Srí Lanka


Csatlakozott: Apr 26, 2006
Hozzászólások: 28595

HozzászólásElküldve: 2020.05.17, 16:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

horvathgne írta:
KiQsz keresem, tudtok róla valamit? Még januárban megbeszéltük Sad


Úgy látom, februárban a paprikásban írt utoljára.
_________________
Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
bau
Srí Lanka
Srí Lanka


Csatlakozott: Dec 12, 2004
Hozzászólások: 41193
Tartózkodási hely: TB.

HozzászólásElküldve: 2020.05.17, 15:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akkor csak dolgozik... Wink
Köszi
_________________
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Bojtárgazdi
Srí Lanka
Srí Lanka


Csatlakozott: Apr 26, 2006
Hozzászólások: 28595

HozzászólásElküldve: 2020.05.17, 15:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az éjszaka "láttam"! Belépett, én akkor éppen már leléptem.
_________________
Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
bau
Srí Lanka
Srí Lanka


Csatlakozott: Dec 12, 2004
Hozzászólások: 41193
Tartózkodási hely: TB.

HozzászólásElküldve: 2020.05.17, 13:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mostanában nem látom itt Capsellát!
Remélem csak az adóbevallások miatt nem ér rá... Nemtom'
_________________
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
horvathgne
Fasor
Fasor


Csatlakozott: Dec 22, 2009
Hozzászólások: 3993
Tartózkodási hely: Ózd

HozzászólásElküldve: 2020.05.12, 16:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

KiQsz keresem, tudtok róla valamit? Még januárban megbeszéltük, hogy küld nevére címzett borítékot és küldök neki magokat. Sajnos azóta nem jelentkezett. Sad
_________________
Rózsa

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Capsella
Mamutfenyő
Mamutfenyő


Csatlakozott: Jan 16, 2012
Hozzászólások: 2266
Tartózkodási hely: Eger

HozzászólásElküldve: 2020.03.23, 11:44    Hozzászólás témája: Wanted! Hozzászólás, az előzmény idézésével

Na, semmi baj! Ahogy látni lehetett, a férjem elment keresni őket. A legelőn és annak akácosaiban nem voltak. Elment a telephelyre, semmi, körbejárta a 36 ha-t, semmi. Végezte a dolgait, egyszercsak kijöttek az akácosból.
Tehát az este amíg én az elakadással kínlódtam, ezek levágtáztak a völgybe és haza, nem ittak, mert nem voltak szomjasak és rögtön bevették magukat a kedvenc szélvédett horhosukba az akácosba.

Reggel már 8 előtt telefonált műtrágya ügyben az illetékes, hogy a héten kiadják a műtrágyát. Mondjam meg, melyik napon akarom és akkor bemennek dolgozni, mert egyébként nem dolgoznak. Mondtam, hogy most csak 49 q kell (lehet, h. az előző hsz-ban tonnát írtam mázsa helyett), a maradék 42 q-ra inkább a pénzt kérném visszautalni. Azt mondta, telefonáljam meg, mi hogy legyen és ha kell, a pénzügyesek utalják. Most normális hangon beszélt, bár sose adtam okot az ellenkezőjére. Remélem, ez nem csak az éberségem elaltatására volt.

A férjem elvitte a gumit a szerelőhöz egy másik gumival eü., 60eFt-os buli a kettő eü. Tegnap a tárcsa elromlott, nem tudta befejezni a munkát, pedig már csak 1 órányi munka lett volna. Hazahozta a meghibásodottt részt, ma szétszedték egy szerelővel, elment alkatrészért. Aztán szervezi a műtrágya hazahozatalát az említett gazdával.

A hóesés elállt, a tetőkről olvad.

Most néztem a bankszámlát, változatlanul nem utalták azt a támogatást sem, amiről vanb határozat. A 2018-as genetikai támogatás sem érkezett még meg.

Az itthoni napelemes beruházás ügyében holnap jön a villanyszerelő. Helyesebben, ez még a házon kívüli munkák elkezdését jelenti a közeljövőben.

Reméljük a legjobbakat! Legfeljebb kénytelen leszek a 2020-as területalapú támogatást megfaktoráltatni, ha nem érkezik időben a 2018-19-es. Csak éppen utánajárás és költség, majd kamat a faktoráltatás. Munka és költség egyébként is van bőven.

A férjem erős tatár, nagyon jó immunrendszere van, de azért aggódok miatta. Majdnem minden nap kell mennies valahová vásárolni: takarmány, alkatrész, szereltetés, stb...

Elvonult a front, elmúlt rólam a hatása, beüzemelek. Délelőtt csak ültem. Mondták, inkább feküdjek le, de én dolgozni akartam, de nem bírtam. Csak olyan szunyókálás, bambulás volt. De jót tett, kicserélődtem és most újult erővel elkezdek pörögni. Első roham a konyhába vezet, egy gomba-borsó leves lesz. Kolbászos piza még van. Ma érkezik a futáros tejföl, joghurt, túró.

Ha a férjem végez a tárcsázással, kint kutyakennelt készítünk, hogy innen kivihessük őket. A disznók bejárnak az egyik kertbe, ott is kell egy kerítésrészt kicserélni. Meg ugye kertészkednék. Pár nap múlva jön a jó idő, ami feldobja az embert.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kutyus
Srí Lanka
Srí Lanka


Csatlakozott: Aug 22, 2005
Hozzászólások: 42864
Tartózkodási hely: Budapest

HozzászólásElküldve: 2020.03.23, 07:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

CApsella

Észbontó, amiket leírtál!!!

Tényleg jobb lenne lassan minél KEVESEBBET dolgozni, úgy is marad elég
_________________
"Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Tábortűz Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 13, 14, 15  Következő
4 / 15 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.085 másodperc