Kellett valami a gyógyszertárból. Ketten vagyunk otthon, a leosztás konzervatív. Nejem bevásárol, mos főz takarít, amít én teszek, túl hosszú lenne...
No ott tartottunk, hogy bemegy a gyógyszertárba és látom szinte mindjárt jön is vissza. Kérdem;- Nem volt? De igen, csak megkérdeztek, hogy elmúltam e 65. Nem mertem bent maradni.
-Nincs más neked kell menni...
- Szóval a drágám ilyen.
Arcmaszk ellenére ő úgy néz ki, hogy tőle okkal kérdik, elmúlt e 65. / /
Tegnapi örömöm:
Taracktalanítottam a kertben egy kis részt.
Kimentettem a rózsákat, és beültettem meténggel,és nadálytővel.
Remélem elnyomják a tarackot.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Nekem is vannak sikerélményeim. Több ügyfelem van, aki előbb a közvetítő oldalon talált rám, aztán "megtartott".
Általában fordítóirodáknak dolgozom, és többet én kerestem meg, sőt frissítettem a jelentkezésem a próbamunka után, de például pont az egyik ilyen küldte tegnap is a munkát. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Jan 16, 2012 Hozzászólások: 2266 Tartózkodási hely: Eger
Elküldve: 2020.04.07, 21:21 Hozzászólás témája: Milyen öröm ért ma?
Tudod Gazdi, a kisebb munka hozza a nagyobb munkát.
Amikor egyéni vállalkozóvá lettem, én is elvállaltam pici ügyfeleket is a mezőgazdaságból. Tudtam, hogy macerásak és sose fogok annyit kérni, mint amennyi munkám, bosszúságom van velük, de gondoltam, kis üzlet is hozza a nagyobbat. És ez így is volt.
A másik dolog, ahogyan lettek ügyfeleim, az úgy volt, hogy az egyéni vállalkozásom előtti időkben gyakran segítettem embereknek minden fizetség nélkül. Később, amikor vállalkozóvá váltam, közülük többen is hoztak ügyfeleket. Meg amikor pl. gépszerelő kellett vagy bármi segítség, segítettek kérés nélkül.
Ma is kaptam egy kicsi munkát.
Csak kicsi, de biztosan jön nagyobb is. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42856 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.04.07, 04:53 Hozzászólás témája:
Ez nagyon jó ötlet Szécsike, mert én se használom el szinte soha z egész kockát....... _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Én is egészben fagyasztottam le,ami tuti sok lesz kettőnkre.
Ma mondta egyik barátnőm,hogy az ő anyuja a maradék kis mennyiségeket ilyenkor liszttel elmorzsolta,szárította,majd alkalomadtán úgy használta mint az eredetit.
Azt hiszem ki fogom próbálni,aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
Arra gondoltam hogy szárítás után egy pici tasakra majd ráírom az eredeti súlyt,mert fogalmam nem lesz használatkor mennyi az annyi mivel a lisztnek is van súlya.
Csatlakozott: May 08, 2008 Hozzászólások: 397 Tartózkodási hely: Zemplén megye
Elküldve: 2020.04.06, 15:54 Hozzászólás témája:
Én is felezem, s úgy teszem a fagyóba. Használatkor (még fagyos állapotban) kicsit melegebb, de nem forró cukros tejbe teszem Úgy működik, mintha friss lenne. Ma is így sütöttem a kalácsot. _________________ Üdv: Marika
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Aug 29, 2007 Hozzászólások: 11885 Tartózkodási hely: Békésmegye
Elküldve: 2020.04.06, 08:23 Hozzászólás témája:
Ez az élesztős téma nagyon jó mest én is felvásároltattam 2 csomagot
de nem igazán sütök mert nekem kell megennem, Most hogy tudom elteszem késöbbre _________________ zsuzsok
Bauka, nagyon örülök, hogy én is "visszasegíthetek" kicsit! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Bau, aki rendszeresen süt fagyasztott élesztővel, azt mondja, a normál hűtőben kell kiengedni.
"Mindennap sütök, kiveszek egy élesztőt a fagyóból, a hűtőbe teszem, kienged, és úgy morzsolódik, mint fagyasztás előtt (vagyis frissen). Nekem egy sem volt folyós. Langyos, cukros tejbe morzsolom, gyöhyörűen felfut.
Egyszer volt egy csomag, az olyan gyurmaszerű volt kiengedés után...rájöttem, régi volt, már a boltban dekolhatott jó ideje, azóta nézem a Szava. idejét!" _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban