Én nemhogy nem főztem még, de nem is ettem még rizskochot. Valahogy gyerekkoromban nem volt alkalmam megismerni.
Tegnap új dolgot próbáltam ki, és nagyon finom lett:
Majonézes bundában sült csirkefalatokat készítettem. Spenótot ettem hozzá, ízlett! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Hazajöttem a rehabról, gyorsan főztem egy túrós tésztát.
Holnap spenót lesz valami sült husival.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42506 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.02.11, 18:25 Hozzászólás témája:
Ma megettem a gulyásleves maradékát, sütöttem még rizskochot, az volt utána _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42506 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.02.11, 06:26 Hozzászólás témája:
Szécsike
nem az én érdemem, ezt a csodát a fiam rittyenti minden évben egyszer - februárban......jobb, mint a Nagymamámé volt
A gulyásleves az év művem: nyolcan voltunk, délre jöttek, hát kellett a fánk elé valami, amivel jóllakhatnak _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nem vagyok egy kukkolós fajta, de az engem úgy érdekelne, hogy az emberek bármiben, lépésre lépésre, hogy jutottak el a mai sznvonalra: a kőbaltától azig a betonbontóig, a sártapasztól a betonig, az őrölt gabonamagvaktól a szalagos fánkig.
Biztosan sok volt mindenben a véletlen műve, de kellettek megszállottak is hozzá.
Úgy gondolom, ha még nem lenne feltalálva a szalgos fánk, nem én lennék, aki feltalálja. Szoktam fánkot sütni, de nekem sem szalagos mindig.
Ja, ma nem főztem, mert reggelig selejteztem.
A zember főzött valami tárkonyos kolbászos krumplilevest. Most nem csípett, nem volt zsíros, kicsit sós volt. És befőtt uborkával savanyította, de abból sokat tett bele. Egy tányérral meg bírtam enni. Másodiknak mindenki nézte, milyen hideget ehet.
Holnap egy rakat adatszolgáltatást el kell végeznem a napelem témához. A selejtezésből meghagyott papírokat is helyükre kell pakolnom, ha még lesz kedvem, főzök.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40916 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2020.02.10, 19:31 Hozzászólás témája:
Idézet:
"pántlika" ritkán jön össze.
Titok!
Amikor beleteszed az olajba, a közepét picinyét nyomd meg az ujjaddal,és az az oldal kerüljön alulra,ami felül volt.
Aztán gyorsan fedőt rá!
A következő oldal (fordításkor) fedő nélkül süljön!
Capsella szivem a pakolást,selejtezést senki nem szereti. Ez olyan MUSZÁJ dolog.
Nekem ezzel az a bajom,hogy képes vagyok egy-egy papíron perceket saslengeni,emlékezni és az Istennek sem haladok.
A hovaraktad dolog ismerős,úlllácccik férfi tulajdonság.
Kutyus a sárga irícccség esz meg a szalagjaid miatt. Szépet és finomat sütök -mondják- de valahogy a "pántlika" ritkán jön össze.
Ügyes vagy!
Szivesen vettem/ettem volna belőle a mai kelkáposzta főzelék után.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban