Scilla!
Már alig vagyunk, elfogytunk.
Én szerettem, amikor még sokan voltunk. A másik, a facés Gazlapot valószínűleg nem tudom jól használni. Ott, ha jól látom, minden külön van, ide is kell regisztrálni, oda is, sokkal macerásabb. Nekem áttekinthetetetlen káosz, vagy még nem tanultam meg használni. De ha valamit nem tudok gyorsan áttekinteni, akkor arra nincs türelmem.
Ez sokkal jobb volt. Minden egy helyen, egy regisztrációval.
Én a Gazlap révén kezdtem el az internetet használni. Addig csak a munkámhoz használtam. Itt a belinkelt dolgok mellett láttam érdekes címeket, rákattintottam és kinyílt a világ. Így hamarosan én is sok dolgot elkezdtem a keresőben keresni. Igaz, a hsz-k megírása nem egyszerű, mert abban a kis téglalapban, minden pirossal aláhúzva, nem látom, ha hibás, csak élesben, de utána szerkesztés kell. De lehet, hogy valamit nem jól csinálok.
Dobe!
A szállítási költség évről évre emelkedik. Ha egy 15.000.-Ft-os külföldi szállítási költséget akarunk megosztani és ehhez még hozzájön egy belföldi 1000.-Ft körüli, elég borsos árak jönnek ki.
Igaz, sok olyan fajtát lehet beszerezni, ami itthon ritkábban érhető el.
De a szállítási költség emelkedése csak egy dolog, Volt itt némi elégedetlenkedés a azállítási költség szétosztási alapjának meghatározásánál, sajnos. így, akik szervezték, már nem szervezik. De nagyon sok munkájuk is volt vele, nem ezt érdemelték.
Néha én is azt gondolom, jó lenne, ha valaki megszervezné újra.
Azért itthon az a helyzet, hogy egy színből vegyek 10-12 db-ot, amikor egy is elég lenne. A mixekről meg nem tudni, hány szín lesz belőle. Lehet, hogy a képen látható hat helyett csak kettő.
De az is az igazsághoz tartozik, hogy a csapat felszerelkezett sok külföldi fajtával és kisebb lehet az érdeklődés. Bár jelennek meg új fajták is, de a kertjeink nem kívánatos lakói is eltüntetnek néhány fajtát nyomtalanul.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban