Tegnap a rehabról hazajövet a postaládánkban volt egy értesítő, már megint a Kormányhivataltól.
De nem adják ki a levelet csak hétfőtől.
Remélem már hasznosabb dolgok is vannak benne, mint az előző levélben.
Jó az is fontos volt, de azt már tudtam.
Dec.18.-ától, eltelt a 45 napos ügyintézési határidő.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 40920 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2020.02.08, 12:00 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
Szép is egy vadvirág csokor!!!
Nekem gyakran hozott haza a férjem
Imádtam is érte!
Az mindig olyan spontán volt, nem a KÖTELEZŐ nőnap,- névnap...
Ha rét környékén vagy szántóföld mellett járt onnan hozott.
Nálam a virágos napok így működnek : ha ajándékozó nap van nekem csak virág jöhet, 1 normál minőségű virág árából inkább több menteni valót kérek aminek az árai 50- 500 ft között van .A nagy ünnepeknél megvárjuk a virág leárazásokat és ezért utólag kapom a családtagoktól . Szeretek menteni való virágokra vadászni,de szoktam rendes árúakat venni de ahhoz valami + kell a virág részéről. Nagyon szerelmesnek kell lennem a virágba. A gyümölcsfák haszonnövények esetén már nem vagyok ilyen zsugori ,ott már a minőség és a különlegesség is számít.Vágott virágot boltból nem szeretem ,mert túlárazottak,rövid életűek.Vágott virág csak saját kertből vagy vadvirágot szeretem.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42509 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2020.02.08, 06:12 Hozzászólás témája:
Értem.......
Igen, sajnos iszonyat árak vannak a virágosoknál is - a jeles napok előtt meg is duplázzák
Ezért mondom a gyerekeimnek, hogy inkább csokit vegyenek, vagy könyvet.
A csokitól max hízom, a könyvet meg élvezem _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13035 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2020.02.07, 19:41 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
Nem tudom, megér-e annyit Szécsike????
Nekem igen! A férjemtől szoktam kapni csokrokat,amit szerintem szavatossága lejárt virágokból állítanak össze-jó az egy pasinak,úgysem ért hozzá. 2-3 napot bír ki egy vagyonért és annyi. Tajtékozni szoktam a méregtől,Ő meg úgy reagál,hogy akkor mondjam meg mit kérek.
Mondtam hogy Valentin napi virágot csak utólag legyen szives.Egyébként meg inkább cserepeset. Na jó,de milyet??? Ezért én mondom hogy mit kérek..... A két ünnepet összevonva most majd ezt óhajtom.
Áprilisban ugyanez van,de ott 4 nap különbséggel. /2.-án esküdtünk,6.-án születtem/
A gyerekeimnek is inkább mondom,mert volt olyan hogy anyák napjára kaptam tőlük egy csodát -utóbb kiderült 11.000-ért - és persze nem tudtam megtartani.
-De anya! Te értesz hozzá! Ja....marhára.
Elküldve: 2020.02.07, 18:24 Hozzászólás témája:
Bojti
Vica ott is indított egy Gazlapot.......talán ezért vannak ott páran, akik itt még sosem jártak _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Viszont a facén az is "gazlapos", aki erről a fórumról még sosem hallott. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Gyakorlatilag hárman-négyen tartják életben, meg néha még beszédülünk egy páran. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13035 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2020.02.06, 20:00 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
...Szépen megtartotta formáját....bár a színe kissé már veszített, de még "élőnek" látszik
Azért kérdeztem,mert nekem 2 nap különbséggel virágotkapós ünnepem lesz és akkor ezt fogok kérni a férjemtől. /tavaly virágföldet,trágyát és ládákat kértem,ill.vettünk együtt/
Igaz hogy ami tényleg tetszik 180.000,de megelégszem a 6000-essel is.
Elküldve: 2020.02.05, 05:19 Hozzászólás témája:
Nekem van egy ilyen rózsám!
Sok évvel ezelőtt kaptam a kisebb fiamtól, de nem vettem ki a műanyag dobozából. Szépen megtartotta formáját....bár a színe kissé már veszített, de még "élőnek" látszik _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban