Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38770 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.12.05, 05:30 Hozzászólás témája:
Ma reggel -1 fok, felhős ég és szélcsönd volt
:::::::::::::::::::::::::::::
ELŐREJELZÉS.....megint agyament időjárás lesz
Pénteken néhol még fagypont alatt maradhatnak a maximumok, hétvégére azonban enyhülés érkezik.
Szombaton ugyan többfelé borult, tartósan párás, ködös időre van kilátás, de helyenként napos időszakok is lehetnek. Az ország északi részén még fagyos lehet a reggel, északnyugaton kezdetben kisebb ónos esőre is van esély.
Enyhül az idő,
mindenütt fagypont feletti maximumokat mérhetünk, sőt, a déli tájakon a legmelegebb órákban akár 8-10 fokot is mutathatnak a hőmérők.
Vasárnap még néhol ködös lehet a hajnal, kemény fagyra azonban már nem kell készülni. Több napsütés a nap első felében valószínű, majd északnyugat felől megnövekszik a felhőzet. A nyugatias szél helyenként megélénkül. Kora délután 3-10 fokig melegszik a levegő. _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Itt is cidri volt,bár a télikabátot még nem vettem elő,elég a pulcsi vastag mellénnyel. A kesztyű viszont NAGYON KELL.
+2 fok volt a max.harapni való setétségben.
Elküldve: 2019.12.04, 05:55 Hozzászólás témája:
Tegnap egész nap sütött a Lizi, sírtak az ereszek, délután a madarak vizének cseréjekor ropogott a hó teteje:jégréteg borította.............este még a Hold is látszott
Ma reggelre -5 fokig süllyedt a hőmérséklet, az ég jelenleg felhős, szélcsönd van _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 38544 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2019.12.03, 17:26 Hozzászólás témája:
Idézet:
szombaton meg vendégsereg jön.
Á
Nem kell aggódni!
Legalább lesznek elegen ,-akik segítenek összeszedni a szemetet!
Nálunk ma elég sok elolvadt, már alig fehér az udvart,de most voltam kint és erősen hűl a levegő kemény fagy ígérkezik reggelre!
Nnnnna hát én úgy jártam, mint a köztisztaságiak. Mondták hogy tél van,de nem voltam rá felkészülve. Szombaton későn értünk haza,eszeveszettül dobáltam a takarókat a muskátlikra mert -9-et jósoltak.
Vasárnap aztán bementettem őket is,meg becsomagoltam a leandereket pukkanós fóliába. /a teraszon a fal mellett lesz a helyük/
Délután szólt a postásjózsi hogy most van ideje levágni a ház faláról a tulnőtt vadszőlőt. Okés,gyere. Sötétedésre lett kész,tele az udvar ágakkal meg az esőcsatornából kiszedett trutyival. Áhhh majd holnap összeszedem.... Ja! 4 cm-es hó lepte be reggelre ami még most is tart,bár olvad.
/szombaton meg vendégsereg jön. /
Ma csodás napsütiben csepegett az eresz,a max.5 fok volt.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 38544 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2019.12.03, 12:15 Hozzászólás témája:
Reggel -2,- majd olvadás következett.
Kissé süt a nap is.
Szélcsend van.
Szerencsére el tudtam menni a gyógyszereimért.
Már erről is le van a gond
Most januárig nem kívánok "kirándulni"
Elküldve: 2019.12.03, 05:58 Hozzászólás témája:
Ma reggelre szakadozott felhőzet volt felettünk, szélcsönd és 0 fok
:::::::::::::::::::::::::::::
ELŐREJELZÉS
Három északkeleti megyére figyelmeztetés van érvényben.
A mediterrán ciklon elvonultával csendesedik a légmozgás, az északkeleti tájakon már szélcsendes a légkör. Párássá, ködössé vált a levegő és a sűrű köd helyenként a holnap délelőtti órákban sem oszlik fel.
Párás, ködös reggelek jönnek
A következő napok hasonlóan indulnak majd, illetve kemény téli fagyokkal. Számottevő csapadék viszont a hét hátralévő részében nem valószínű. _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban