Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42146 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.09.22, 06:15 Hozzászólás témája:
A világon a legszebb dolgok a törékeny üvegek és a rövid életű hópelyhek a tenyereden. Ahogyan felvillannak a szikrák a kihunyó tábortűzben, amelyre már nincs kedved még egy ágat rádobni - mindennek megvan a szabott ideje. Ahogyan elered az első tavaszi zápor, ahogyan felragyog a szivárvány a föld fölött, ahogyan elválik az ágtól a lehulló levél, végighasítja az eget a villám cikcakkja. Ha akarod, mindenütt, minden órában, minden percben megtalálod a szépséget.
Szergej Vasziljevics Lukjanyenko
::::::::::::::::::::::::
„Azokat a kötelékeket, amik összekötnek minket, néha lehetetlen megmagyarázni.
Összekapcsolnak minket még azután is, hogy úgy tűnnek, ezek a kötelékek megtörtek. Néhány kötelék ellenáll a távolságnak, időnek és logikának.
Mert néhány kötelék egyszerűen elrendeltetett.”
(Grace klinika c. film) _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Jun 07, 2012 Hozzászólások: 2264 Tartózkodási hely: Ukrajna,Csap varosa
Elküldve: 2019.09.19, 18:54 Hozzászólás témája:
"A boldog ember attól boldog, hogy elégedett azzal, amije van. A boldogtalan viszont elégedetlen és leginkább ettől boldogtalan. Hiszen mindig arra koncentrál, amije nincs, egy cseppet sem értékelve azt, amije már megvan."
Lippai Marianna
Elküldve: 2019.09.16, 05:38 Hozzászólás témája:
"Amikor az ember már nem veszi természetesnek a létét, hanem meglátja benne annak misztikusságát, ott kezdődik a gondolat..."
Albert Schweitzer _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Elküldve: 2019.09.15, 06:23 Hozzászólás témája:
Mielőtt ítélkeznél!
Mielőtt szóba hoznád hogy hogyan élem az életem várj egy percet és hallgasd meg az én mesémet! Hallgasd meg miken mentem keresztül. hallgasd meg mennyiszer estem el és ,hogy hányszor mennyi mindent kellett feladnom. És ha ezeket mind megéled, utána elfogadom ,hogy elítéld ahogyan élek !
(ismeretlen) _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Csatlakozott: Jun 07, 2012 Hozzászólások: 2264 Tartózkodási hely: Ukrajna,Csap varosa
Elküldve: 2019.09.13, 15:25 Hozzászólás témája:
"Nincs helytelen élet, csak meg nem lépett cselekvés és fel nem tett kérdés és az a pont az életben, amikor választasz a félelem és a szeretet között.!
D. Edit
Elküldve: 2019.09.11, 05:26 Hozzászólás témája:
„Végül is az élet esős napok sorozata. De előfordul, hogy nem mindegyikünknél van esernyő.
Ilyenkor szükségünk van másokra, akik hajlandók megosztani ernyőjüket egy ázott idegennel egy esős napon.”
(Park Sun Young) _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban