Van néhány cserealapom: fekete dió magonc (juglans nigra), barátcserje (vitex agnus-castus), rozmaring (rosmarinus off. télálló klón), parlagi rózsa (rosa gallica azt hiszem) kokárdavirág. Leginkább kertbe, kiültetésre.
Cserébe sok mindent elfogadok, aloé fajok, sempervirensek, más szobanövények, ibi, jól kondicionált ciklámen.
Szerintem rossz helyre írtál, de azért gyorsan válaszolok, hátha elolvasod, mielőtt törlésre kerül.
Egy volt gaztársunk webáruházában láttam többféle pompás kutyatejet (sok más szépség mellett). Érdemes nála körülnézni.
Postázza is a pofin csomagolt virágokat.
Csatlakozott: Aug 06, 2006 Hozzászólások: 1927 Tartózkodási hely: nemvad-nyugat
Elküldve: 2019.08.10, 16:44 Hozzászólás témája:
Van néhány cserealapom: fekete dió magonc (juglans nigra), barátcserje (vitex agnus-castus), rozmaring (rosmarinus off. télálló klón), parlagi rózsa (rosa gallica azt hiszem) kokárdavirág. Leginkább kertbe, kiültetésre.
Cserébe sok mindent elfogadok, aloé fajok, sempervirensek, más szobanövények, ibi, jól kondicionált ciklámen. _________________ Születtem, felnőttem
durva gaz erdőben,
virág vagyok, attól félek:
csalán lesz belőlem. (Nagy László)
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3993 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2019.06.04, 22:26 Hozzászólás témája:
Nincs senkinek egy ici-pici tő?
[quote="horvathgne"]Keresek Felicia és kék virágú tárnics növényt, ha volna valakinek cserébe vagy megvásárolnám.
(netes képek) _________________ Rózsa
Csatlakozott: Apr 01, 2012 Hozzászólások: 1964 Tartózkodási hely: Fejér megye
Elküldve: 2019.05.30, 23:51 Hozzászólás témája:
Kedves Gazocskák!
Van egy pár virág, amit nagyon szeretnék megszerezni. Ilyen :
Macskafarkú Veronika,
Változékony dohánygyökér,
Kaliforniai Kakasmandinkó
Japán babérhanga rózsaszín,
Turbánliliom és Korbácsliliom fehér, sárga, rózsaszín(Romance)
Ha valakinek tudtok eladót, vagy esetleg cserébe, légyszi szóljatok. Előre is nagyon szépen köszönöm. De virághajtásnak, vagy hagymának is nagyon örülnék, ha lenne valakinek. Csere is megoldható.
A küldtem privát üzenetet.!
_________________ "Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik a csillagmilliókon: ez épp elég neki, hogy boldog legyen, ha a csillagokra pillant."
Senkit nem érdekel sem a kérésem, sem az ajánlatom?
BI _________________ "Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik a csillagmilliókon: ez épp elég neki, hogy boldog legyen, ha a csillagokra pillant."
Nagyon örülnék, ha valaki tudna adni egy tő méhbalzsamot, lehetőleg rózsaszín alacsonyabb növésűt és/vagy pirosat (az magasabb), vagy mindkettőt. Ezen kívül nagyon szeretnék egy-két tő sisakvirágot.
Természetesen a postaköltséget vállalom.
Jelenleg nem tudok cserét ajánlani, de a nyár folyamán szét kell szednem kétféle cimbidiumot (csónak orchidea), az egyik nagyon szép porcelán fehér a másik sárga, bordó mézajakkal. Cserébe ezt felajánlom annak, akit érdekel és aki megfelelően tudja kezelni ezeket a szép és nagyon értékes növényeket.
A sárgáról sajnos nincs képem, de a neten lehet találni.
Köszönöm előre is.
Üdv.BI
_________________ "Ha valaki szeret egy virágot, amely csak egyetlen példányban létezik a csillagmilliókon: ez épp elég neki, hogy boldog legyen, ha a csillagokra pillant."
Sziasztok!
Húsevő növényeket szeretnék találni.
A bolti nem jöhet szóba, mert azokat telenyomják táppal, és vásárlás után nem sokáig bírják otthon.(ezt egy kertészeti áruház dolgozója tanácsolta)
Tehát akinek lenne valamilyen ( Vénusz, harmatfű,stb), nagyon megköszönném, ha össze tudnánk hozni egy cserét. Vagy meg is venném.
Előre is köszönöm!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban