Kutyus!
Megnézted a levelek fonákát, nincs ott ataka vagy levéltetű?
De lehet a száraz, meleg levegő is az oka. Az őshazájában nincs ennyire meleg és magasabb a páratartalom.
Az enyémeknek se tetszett a sok napsütés, látom a leveleken. Amióta hűvösebb van, szebb a levelük. De már be kellene ozni őket, de jön egy felmelegedés. Lesznek még eleget bent.
Csatlakozott: Aug 18, 2005 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: Szeged
Elküldve: 2018.03.30, 07:11 Hozzászólás témája:
Segítséget szeretnek kérni! A gyönyörű hibiskuszom levelei el kezdtek sárgulni! Átultettem őket, a Gazdaboltban ajánlott szerrel belocsoltam, s mégis tovább sárgul! Az egyik szárán már nincs levél, erre zacskót húztam! Mit tegyek? Segítségeteket előre is köszönöm!
_________________ tamarik
"Ne múljon el úgy egy nap, hogy valakit igaz szeretettel át ne ölelnél! Próbáld ki, érdemes!"
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42134 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.11.09, 06:32 Hozzászólás témája:
Csodásak a hibiszkuszaitok!!!
Én csak sóhajtozom, mert az én két kis szerencsétlenem nem akar virágozni...........most már nem is akarom tápozni őket, legyen téli álmuk
Csatlakozott: Jan 22, 2011 Hozzászólások: 3757 Tartózkodási hely: Kaposvár
Elküldve: 2017.10.26, 19:27 Hozzászólás témája:
Úgy tűnik igen,de holnap költözünk befelé _________________ "Életünkben leginkább arra van szükség,hogy legyen valaki,aki rábír,hogy megtegyük,amire képesek vagyunk"
Nagyon szépek, és mennyi rengeteg virág van rajtuk. Ők nagyon úgy gondolták, hogy még jó idő lesz _________________ Mindig tudd, a dolgok egyszer történnek meg veled; a legértékesebb idő a pillanat, amelyben élsz. (Tatiosz)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban