A szomszédom kölcsönkérte a permetezőmet. Technikás ember, a szakmája is az (volt).
Gondoltam nem lehet vele , belőle gondom...
Tévedtem, az már furcsa volt, hogy a benzintank tele volt amikor odaadtam, amikor meg visszaadta félig..
Valószínű észrevette értetlenkedő nézésemet mert érzett valami kényszert és azt találta mondani, hogy csak ennyi benzint talált a kuckójában.
-No akkor a lényeg: Többéves üledékes lehetett a benzine. A porlasztó háromszor tisztítva váltakozó időszakonként megáll... Az ideg meg ami belement tönkretett még amit lehetett.
_A drága időm meg a még drágább permetszerem pocsékba.. A borzasztó meleg miatt szinte lesnem kell, mikor permetezhetek...
A szomszéd a Balatonon, én meg várom az új permetezőgépemet x+sok ezer forintért! _________________
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 38573 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2019.07.06, 15:38 Hozzászólás témája:
Idézet:
Még most is fura a szájízem
Bojti
Én sok mindennel vagyok így.
Már semminek nem érzem az igazi ízét...
Mindenben van mellék íz.
A fokhagyma,a hagyma a hús stb...
Utálom én is.
Hiába főzök itthon,nem veszek gyári készételt,mégsem mindig ízlik minden _________________
Még mindig nem eszem elég gyümölcsöt és zöldségfélét, de igyekszem ezen javítani.
Nem mindig rajtam múlik!
Megvettem ma azt a pár szem sárgabarackot, ami még a boltban a polcon volt. Igaz, hogy I. osztályú létére kicsit "ütött-kopott", meg a színe se sárga... és 433 Ft/kg, de fél kilónyi még csak belefér...
Igen ám - de sárgabarack íze az nincs neki egy kicsi se.
Vettem 2 db zöldpaprikát is.
Az egyiknek a felét felkarikáztam a sajt mellé. Még most is fura a szájízem, igazából nem tudtam eldönteni, a sajt vagy a paprika az oka, de talán inkább a paprika.
És egyek még többet? Hát nem fogok. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 38573 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2019.05.21, 08:49 Hozzászólás témája:
Idézet:
ma reggel 30 fokkal indultunk
Küldjél belőle nekem a lakásba legalább 5 fokot!
Én kibírnám
Nálunk a fák miatt hűvös van és sötét
itt 19 fokot mutat a hőmérő a lakásban _________________
még mindig fűtenek az iskolában - nem is akárhogy: 28 fokos meleg van a teremben, mikor reggel bemegyek.
Helyesbítek: ma reggel 30 fokkal indultunk.
_________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Szó szerint a gutaütés kerülget: több mint egy hónappal a fűtési szezon vége után még mindig fűtenek az iskolában - nem is akárhogy: 28 fokos meleg van a teremben, mikor reggel bemegyek. Kereszthuzattal is csak 26 fokra megy le a hőmérő, viszont mindenki meg van fázva, nekem is olyan hangom van, mintha a pincéből beszélnék. Mikor szóltunk, állítólag a távfűtőművek nem tudja leállítani a rendszert... _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
az "illetékes elvtársnak". _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
pilikém!
Most beszéltem egy "illetékes elvtárssal"
Elég nagy a probléma, kb 2 órán keresztül biztos nem tudsz belépni.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Hajnal óta nem tudok belépni a legnagyobb lakossági bank online felületére, pedig sürgős lenne... _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Bocs,de a fejembe jutott egy rádióban -még Bochkoréktól - hallott sztori.
Japán túrista vonattal /tudott dolog,hogy mp.-re pontosak a vonataik!/ Pécsre utazott volna,de leszállt XY városban /már nem emlékszem hol/ mert az óra a pécsi érkezési időt mutatta. Nézelődés közben nem értette miért nem stimmel a térkép a látottakkal. A késés fogalmát nem is ismerte.
Szintén rádióban hallott hír /az szól egész nap,a TV-t hanyagolom/ hogy 1 mp-es késésért elnézést kértek a tömegtől és a vonatvezetőt kirugták.
Tudom,ettől messze vagyunk mint Makó Jeruzsálemtől,de nem is igyekszünk javítani a helyzeten,ami évről-évre romlik.
Ecccer az unokámnak előkerestem ennek a mondásnak az eredetét,amin én is meglepődtem...
..."A monda szerint a királynak volt egy Makó nevű keresztes vitéze, aki már nagyon vágyott arra, hogy eljusson a Szentföldre. Makó vezér egy alkalommal alaposan felöntött a garatra, és mély álomba zuhant. Felriadva azt hitte, hogy már Jeruzsálemben van, a valóságban azonban még csak a dalmáciai Spalatóban lehorgonyzott hajón aludt.
Ekkor születhetett a ma is sokszor elhangzó szólás: "Messze van, mint Makó Jeruzsálemtől."..."
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban