Lett sárga paradicsom leves.
kolbászos rakott tészta,
szívporkölt bulgurral,
paradicsomos hús gombóc _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 10984 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2019.05.04, 17:43 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
de jóóóó nektek! ehettek túrót!!! ...
Ma assetom mit főztem. Valami húsleves félét.
Férjem,ritkán szokott "rendelni",most húslevest kért rengeteg zőccséggel és cs.belsőséggel.
Tettem fel 2 farhátat,sok zúzával,májjal,szívvel és kb.3xannyi zöldséggel mint ahogyan a mennyiség megkívánta.
Tálalásnál imitt amott cérnácska volt benne. Kissé savanykás,édeskés ízű lett,de nagyot evett,tényleg vágyhatott rá.
Nem volt második!
A holnapi husihoz csináltam,isssteni lett,pedig még nem ért össze.
sütit, valamilyen rakott tésztát, üres kifőtt tésztát-ebből majd valami kolbászos sajtos tészta lesz.
Ezeket elpusztítjuk. A fagyót le akarom engedni még a meleg idő előtt.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38822 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.05.04, 06:44 Hozzászólás témája:
de jóóóó nektek! ehettek túrót!!!
nekem az coki
Ma nem kell főzzek:
a zöldségleves után sült csirkecomb lesz rizzsel és uborka salátával _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Mikor anyósom még Böszörményben lakott, rendszeresen lefagyasztotta a friss túrót, hogy mikor jön hozzánk, sok legyen, hűtőtáskában ki sem olvadt, nálunk is mindig volt a fagyóban. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 38582 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2019.05.02, 19:39 Hozzászólás témája:
Szécsike
Bármilyen más gyümölccsel is jó,mert már kipróbáltam őszibarackkal,ananásszal is.
A végén a formában kell kihűteni!!! Ez fontos.
A tortaforma alá a sütőbe tegyél valamit amire kicsepeghet esetleg a meggyből jövő lé!
Én egy jénai fedelére állítom a tortaformát. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban