Ha már a globalizált krumplinál tartunk - engem az sokkol leginkább, amikor a 380-400 forintos krumplinak a harmadát ki kell dobni, mert a héja alatt szürke-fekete foltok vannal. Lassan a V.I.P. vendégeket paprikáskrumplival fogjuk kínálni. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Segíts ki ha tudsz léccci.
A kocsonyát kétféle morzsában panírozza a pasi,ill.Marcsi.
A videón nem látszik mikor forgatja meg a pankó morzsában. Még egy réteg tojás után,vagy a kisszemű morzsa után közvetlenűl,ragad ami ragad rá alapon?.
Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13236 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2019.02.19, 17:49 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
...Meg kell csináljam azt a sült bőrös császárt...imádom a pörcöt
Nekem is ugyanez járt a fejemben. A multkor vettem két nagyobb darab bőrös császárt,csak mert gyönyörű volt. A mélyhűtőben figyel és a videót nézve már el is döntöttem hogy kipróbálom. Nagyszemű sóm van,pehely helyett meg majd megy az apró.
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 41148 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2019.02.19, 10:41 Hozzászólás témája:
Idézet:
Ezt a műsort nem láttam.
Ez a Borbás Marcsi új műsora.
Vasárnap megy a Dunán délután.
Nálam ma,-nyakambaöntöttsavanyúságleszazebéd!
A spejz szekrénybe tett csalamádét akartam megnézni és nem volt jól rápattintva a teteje a vödörnek...
Még jó,hogy csak kicsi borult ki!
Van még tegnapi főzelékem,és pörkölt lesz ma mellé. _________________
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42825 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.02.19, 05:45 Hozzászólás témája:
Szécsike
persze, megegyezhetünk
Ezt a műsort nem láttam......nagyon guszta!
Most legalább tudom, hogy lehet fölhabosított, ropogós bőrt készíteni!!! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42825 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.02.18, 05:39 Hozzászólás témája:
Szécsike
Ha megnézed a fotót, láthatod, ebben alul krumpli van....rajta a káposzta, majd a disznóságok és megint egy kis káposzta........így is szereted???
Jöhetsz ma is, van ám még egy "kicsike" _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Ez nem ragad, mert a recept ellenére, igény szerint annyi lisztet teszel hozzá, hogy ne ragadjon.
A férjem, akinek magas a cukra és szedi a gyógszert, de nem ismeri el, hogy neki csínján kellene fogyasztania édességet, a recept szerinti stíriai metéltre még rengeteg lekvárt is rak. Borzasztó! Az finom azzal a kevés cukorral is.
Legközelebb kipróbálom, hogy a fele fehérliszt helyett teljes kiőrlésű rozslisztet teszek bele. Ugyanis nincs olyan nap, hogy ismeretségi körből ne hallanánk valakiről, hogy emésztőszervi daganatot vagy gyulladást állapítottak meg.
Már rozskenyereket eszünk, sőt, eljutottam oda, hogy megszoktam a mézet a rozsos kenyéren. Néhány alkalommal nagyon furcsa volt és úgy gondoltam, hogy nem lehet megszokni, de mglehet.
A következő lépés az lesz, hogy a főzéshez is használok úgy fele részben rozslisztet.
Lelkileg készülök a szárzeller, a gumóskömény, a rukkola, a galambbegy saláta és a mángold fogyasztására is.
Vetőmagvakat már vettem. Primőrből nem merem enni, mert félek az esetleges szermaradványoktól. Ezért a saját termesztésűből fogom majd szokogatni.
Fogyni kéne!
Ha visszagondolok, hogy a két gyerek után a 65 kilót sokallottam és volt akaraterőm úgy enni, hogy reggel és délben keveset, megnézni, hogy mit és mennyit? Vacsora helyett a szomszédasszonyokkal kikocogtunk a pusztába, ott gimnasztikáztunk és visszakocogtunk. Heti 1 kilóval fogytam, a 166 magasságommal lementem 60 kilóra, majd elkapták a gyerekek a bárányhimlőt és akkor fogyi nélkül is fogytam 58,5 kióra.
Most nincs elég akaraterőm. Már nem futhatok, csak gyalogolhatok. Várom a tavaszt, hogy kertészkedjek, ez az éltetőm. Ha elfáradok, megpihenek és folytatom.
20 kilót kellene leadnom, akkor eldobhatnám a magas vérnyomás elleni bogyómat. Meg a régi csinos ruháim is jók lennének...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban