Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 9493 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
Elküldve: 2018.12.05, 17:20 Hozzászólás témája: .. Azt
Basszus nem igaz hogy nem lehet semmit tenni. /feltételezem,hogy a normális emberi szavakon már túl vagytok/
Nincs egy pár lefizethető jó barátja a fiadnak?
Elkapni egy hűvös utcán,hogy melege legyen.
Bármíly szomorú -és normál esetben ezt nem is támogatom- de vannak kétlábú egyedek akik csak a fájó szóból értenek.
Ahogy írod, járnak arra gyerekek is.
Csatlakozott: Jan 16, 2012 Hozzászólások: 1562 Tartózkodási hely: Eger
Elküldve: 2018.12.05, 14:17 Hozzászólás témája: Miért mérgelődök?
Azt már írtam, hogy a fiam a második szomszédba nősült. Itt a téren 10 ház van, olyan, mint egy falu. Mindenki ismer mindenkit. Az öregek kihalnak, több házat eladtak az örökösök, jönnek újak, ki ilyen, ki olyan személyiséggel.
Nos, az, hogy egy férfi nem köszön előre egy nőnek, egye fene. Az már bunkóság, ha előre köszönnek neki, akár nő, akár férfi, nem fogadja, de ez sem számít.
Az már számít, ha a kutyája egy embert már megharapott, akkor úgy álljon ki az autóval, hogy ne jöjjön ki a kutyája. Igazán nem lenne nagy dolog a kutyát egy pórázzal rögzíteni egy oszlophoz és nem történne baleset.
A minap a menyem jött gyalog a nagyobbik unokával az iskolából. A járdán jöttek, de a Dr. éppen állt ki az autóval és a kutya kiszaladt és támadott. A menyem szembefordult a kutyával, hogy Bottyán el tudjon szaladni. Bottyán hazaszaladt (pár háznyi) és utána ő is futásnak eredt. A kutya utána és a combján hátul leszakította a farmert. Szerencse, hogy a farmer vastag, erős volt és így a combja nem sérült a harapástól. Mr. Agy rá sem szólt a kutyára, mintha ez lenne a feladata. A szomszédban építkezés folyik, az a szomszéd építkezik, akit már megharapott a kutya, miközben ő is a gyerekét védelmezte. Most másik házat épít, és pont ennek a baromnak lesz a szomszédja, vagyis alapozódik a "jó szomszédság"... Az építkezésről, a tetőről mire az emberek leszaladtak segítséget nyújtani, a farmer már oda volt. Aztán jött a nagy tiszteletű és csak annyit kérdezett, hogy mennyibe került a farmer? A menyem mondta, hogy 8 ezerbe. Kivett egy 10-est és odaadta a menyemnek és az mire felocsúdott, már el is ment. Az építkezésen dolgozó munkások is nagyot néztek, ők már az említett másik esetnek is szemtanúi voltak, véleményezték rendesen a Dr-t.
Úgy gondoljuk, a két eset sem elég Mr. Intelligenciának ahhoz, hogy ne engedje ki a kutyáját.
Nemtom ez ilyen szempontból milyen hely ,de tény hogy a doki szájában megalszik a tej. Ráadásul az orra alatt motyog és nem győzök mentegetőzni mikor visszakérdezek az öregkori rossz hallásomra hivatkozva. Az aszintes néni csak mosolygott a bajsza alatt,őt tisztán hallottam.
Évente megyek,gondoltam majd csak javít a frekvencián,de egyre rosszabb. Ő sem fiatalodik.
Jaaa,ezzel a beutalóval kértem időpontot csontsűrűség vizsgálatra,azt mondták telefonáljak a jövő héten,akkor kezdik kiosztani a januári időpontokat.
Még jó,hogy nem életbevágó.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 36494 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2018.11.28, 11:05 Hozzászólás témája:
Lehet, ezt nem tudom....ezek szerint Szécsike is valami hasonló helyre ment reuma rendelésre _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elküldve: 2018.11.28, 11:02 Hozzászólás témája:
Ez csak akkor valószínű, ha a rendelő kórházban működik - mint pl nálunk az ortopéd ambulancia, ahol szintén 9-kor kezdődik a rendelés, mert a dokik előtte vizitelnek az osztályon _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Elküldve: 2018.11.28, 04:58 Hozzászólás témája:
Szécsike
Rendes volt a betegirányítós hölgy.......a doki meg mi a fenét csinál kora reggel??? _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Nem annyira méreg,inkább mérgecske, vagy csodálkozás.
Beutalóval kértem időpontot a rejomás doktor bácsihoz,aki 7-től rendel.
Aszongya a recepciós hölgy,hogy 7-től rendel ugyan,de 1/4 9-re ad időpontot,mert késni szokott,addigra csak ideér....
Kutyadokinál voltunk a szokásos oltásokért és a kisebbnek kértem valami gyogyót mert epilepsziás görcse volt már 2-3 az idén.
A dokinéni taknya nyála folyt,meg is jegyeztem hogy talán orvoshoz kellene mennie. A két kutyával eltöltöttünk bent vele 10-15 percet míg elmondta mi a teendőnk.
Ma reggelre a zuram már jelezte,hogy összeszedett valamit.
_________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban