_________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Köszönöm.
A banánt,krumpi ill.tojás főzővizét én is olvastam,/só nélkül/ ezért merült fel bennem a "zöldek" áztató leve.
Minden nap van egy marékkal,néha csinálok belőle zöldségfasírtot,de többnyire megy Ági 3 tyúkjának. Úgyhogy jutna a növényeimnek is.
Most egy adagot beáztattam esővízbe,leszűrve kipróbálom egy pár növényen., Há' csak nem ártok neki!!
Nekik is kell a vitamin,nehogy influenzásak legyenek.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 36502 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2018.11.24, 06:17 Hozzászólás témája:
Ezt nem tudom Szécsike, de a banán héját 24 órára beáztatva, azt a vizet meghálálják a növények _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elkezdtük a téli immunerősítést ami zöldség+gyümölcs centrifugálása. /reggel 1-1 pohárral megiszunk/
A fennmaradó sűrű részt vízben áztatva, /24 ó-ra gondolok/ majd a vizet viráglocsolásra használva jót teszek a szobanövényeimmel?
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 36793 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2018.08.28, 13:46 Hozzászólás témája:
Acetamiprid hatóanyag (pl. gazelle vital) 5g/10l víz dózisban beöntözéssel, 2-3 alkalommal ismételve eltünteti a problémát. Javaslom, hogy ne csak az érintett növényeket kezelje, hanem mindet a lakásban, mert szapora és "mindenevő" jószág okozza a gondot!
Van néhány Furcraea selloa növényem, és szeretném felszaporítani.
Sarjakat hoz, de elég lassan. Viszont virágzás után a virágszáron sok bulbillit hoz. A kérdésem tehát hogyan vegyem rá a virágzásra.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban