Kaptam 2 ökörszive paradicsom palántát. /nagyon szeretem/ Elültettem 2 bazi nagy cserépbe,most hurcipálom ki-be nehogy megsértődjön az "inkubátor" után.Nemtom lesz-e belőle valami,mert egyszer már próbálkoztam,de a gomba "megette" előlem.
Bau virágáról jutott eszembe,mert ez a szegényke is virágzik.
Kicsíptem a hónalját ahogy a neten olvastam,raktam mellé egy csövet amin keresztül öntözhetem hogy a gyökere kapja a vizet,szóval kottából nevelgetem.
Nekem ezek tökre új dolgok -vagy a növényke más- mi nem csináltunk gyerekkoromban ilyesmit.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38804 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2019.04.16, 12:25 Hozzászólás témája:
Hűűűha!
Már virágzik is Bau?
::::::::::::::::::::::::::
Tudja valaki, hol lehet TORNÁDÓ paradicsom palántát venni???
A piacot végig kérdeztem, de senkinek se volt......az internet is csak magokat kínál _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nicola!
Én nem értek a paprika termesztéshez,de azt tudom, hogy a mi homokos gyatra termőföldünkbe,nem terem meg az étkezési paprika, csak a chili fajta. Az sem kápráztat el a termés mennyiséggel, de legalább van rajta.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Az idén is bőven kaptam egy volt tanítványomtól Fehérözön paprika palántát. Már elég nagyok voltak, némelyiken kis paprika. No, elültettem őket a földlabdájukkal együtt, locsolom is naponta kétszer, de meg se mozdulnak már három hete. Mi lehet a baj?
(Nagyon bánt, mert ez az egyetlen fehér paprika állományom.) _________________ Ne pazarold az időt, az élet abból áll.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban