Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 41137 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2017.12.21, 17:28 Hozzászólás témája:
Igen,-de Te kicsit Északabbra vagy!
Ott talán hűvösebb is van!
Viszont Emyylie ha azt mondja,hogy nálunk eső van,akkor két óra múlva sajnos nálunk is!
Ezt már megfigyeltem! _________________
Elküldve: 2017.12.21, 17:15 Hozzászólás témája:
Bizony...-én is úgy jártam iskolába,hogy akkora hófal volt a járda mellett,hogy nem láttunk ki az útra!
Persze nem azt mondom,hogy azt várom vissza,csak legyen kicsit minden FEHÉR! _________________
Valahogy gyerekkoromban az volt a normális, hogy az első hó ha netán elolvadt is, a következőkben már rétegre réteg hullott, a budapesti utcákon, a járda szélén hófalak voltak, kis járattal ott, ahol az emberek át szoktak kelni a másik oldalra.
De én már középiskolásként hallottam a várható felmelegedésről és a klímaváltozásokról.
Mondjuk el is hittem, hogy bekövetkezik, mert biológusok írták. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Elküldve: 2017.12.21, 16:55 Hozzászólás témája:
Pár hónapja még a tavaszt vártuk
Most meg azt,hogy végre fehér legyen a karácsony!
Az úúúúgy volt..-az én gyerekkoromban,hogy télen tél volt,nyáron meg nyár!
Most egyik nap tavasz van,másnap megfagyunk.
Hová lett rendes időjárás? _________________
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42818 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.02.19, 06:09 Hozzászólás témája:
JÖN!!!!.........a maga idejében!!!
Idén nagyon türelmetlen a társaság! Szebb teleken még sok hó lepett el mindent ilyenkor _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Elküldve: 2016.03.28, 09:29 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
Baukám mi ez a 3x????
Egyszerű a magyarázat!
Szécsikének akartam válaszolni,de mire megírtam a szöveget,eltűnt Szécsike beírása! (de ezt már csak akkor láttam,mikor már elküldtem a beírásom!)
Így fogtam és átvittem abba a topikba,ahová tette!
De üres üzenetet nem lehet küldeni,így tettem 3x-et.
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7886 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2016.03.27, 21:00 Hozzászólás témája:
kutyus írta:
mi ez a 3x????
Felnőtt csatorna
Aláírás, csak titkos
X a harmadikon
Belerúgott mezítláb a kissámliba és most káromkodik, de mivel alszik az unoka, hát csendben.
Keresztszemes hímzés _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Azért nem mindegy, hogy a gép elé, /vagy akárminek hívják/ odaültetem a rokonokat, vagy a régi osztálytársaimat és mutogatom. A fényképnél meg azt nézik, amelyiket akarják és lehet egyenként nézegetni. Nem biztos, hogy mindenkit minden kép érdekel. Én sem ülnék egy kupacba és azt nézhetem csak ami nem is érdekel.
Szerény véleményem. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Az viszont,hogy minden gépen van,már árt az egészségnek.
A gépet mégsem rakhatom a hónom alá egy osztálytalálkozóra készülve.
Hasonlót mondtam a lányomnak, erre elakadt a hangja:
- Neked még nincs pendrájvod??? (elvileg nincs olyan rendezvény, ahol ne lenne legalább egy lapitopi, amibe be lehet dugni.)
Amúgy meg már a tévés műsorvezetők sem kartonlapról navigálják a műsort, hanem tabletről, az pedig megint elfér egy ridikülben, mert újra a nagyobb méretű a divat. A jobb tabletek pedig kisebbek, mint egy A/4-es lap fele... de majdnem annyira laposak! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban