Köszönöm az érdeklődéseteket!
A műtét meg volt. a porcok is eltörtek így azt ki kellett szedni és kitakarítani. A gyógyulása sokkal lassúbb lesz mint korábban. Nem is mozog,pisilni sem akart,hiába vittük le.most itt van a szobába,és alá tettünk egy pelust,ha becsurogna. annyira nincs jól,hogy még a jutifalatra sem mozdul. Evett,ivott, azzal nincs baj. A doki szerint egyátalán nem jellemző ilyen méretű keverék kutyáknál ez a probléma. Csak a korábbi 11 év esetleges rossz tartásával magyarázható. Nyilván nem kapott olyan tápanyagot,amivel a csont-izom,porc szerkezete,jól kifejlődött volna.
úgyhogy most elkezdtünk gyógyulni.
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42834 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2017.10.22, 05:17 Hozzászólás témája:
Tercsi
remélem, ez is olyan jól sikerül, mint az előző......és több ilyenre nem kerül sor!! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Szuzit kedden reggel 9.-kor műtik. Boszizzatok lszi!
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Köszönöm a kedves szavakat! Tényleg sok örömöm van Jutában. Igaz, lopikál, de cipőt már nem, csak el ne kiabáljam. Cicákkal szemben nagyon kedves, csak van olyan macs, akinek gondot okoz a bejövetel.
A komondor valóban kedves és nyílt személyiség, csak az a baj, hogy sokan elkönyvelték vérszomjas fenevadnak. Én meg most igazoljam, hogy nem az?
Ma Juta szeme láttára mentem ki a házból. Szokatlan, hogy a kapunál nem kell birkózni - Juta nem akar kijönni velem. Lecsüccsent a fenekére és kicsit félrehajtott fejjel figyelte, ahogy visszacsukom az ajtót.
Tercsi, szegény Szuzikátok kopottas idős hölgy ezek szerint, csak a lelke vagány nagyon. Nem marad más, mint vigyázni rá, hisz a műtétek is nyilván megviselik.
Zsuzsok, Steffy így is szép. A többi jó tulajdonsága pedig nyilván változatlan. Kellemes, hosszas öregkort kívánok neki én is! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Dec 22, 2009 Hozzászólások: 3993 Tartózkodási hely: Ózd
Elküldve: 2017.10.16, 07:55 Hozzászólás témája:
Bojti örömmel olvasom, hogy zajlik az élet nálatok A komondornak nagyon jó természete van, várható volt, hogy szívesen fogadja a barátot.
Kívánok, hogy még sokáig teljen sok örömöd bennük. _________________ Rózsa
Bojti!
Nagy örömötök lehet ebben a kis kutyában!
Szuzinak most a másik lábában szakadt el a térdszalag. Ugri-bugri szaladgálás volt a futiba a kisebb kutyákkal.
jövő héten műtét,ha felépül csak pórázon sétálhat ezentúl.
Védjűk az egészségét,és a pénztárcánkat is. A doki szerint idősebb korára úgy látszik gyengülnek a szalagjai.
Ami Göncölt illeti, erre számítottam. Annak idején, 6 évvel ezelőtt ő volt a jövevény a kis Bodza mellé, és csak tavaly maradt egyedül. És nagyon kedves egyéniség, életében se volt még agresszív.
Most meg nem unatkozik... Igyekszik tanítgatni a kis Jutát. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Göncöl is aranyos, hogy megbarátkozott vele.
A cicák meg majd mennek hízelegni, a jó puha meleg bundába. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Göncöltől ellopja az imádott teniszlabdákat, és eldugja a gödörbe.
Már sötétedett, nem láttam semmit, holnap majd megkeressük. Göncöl imádja a "pattogóst"! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
Az enyémek most diót rágcsálnak a bejárat előtt,de hogy honnan szedik,nemtom. A környéken nincs diófa,ill.az út tulsó oldalán van egy. Ki nem mehetnek,a dió meg nem vízszintesen esik le.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban