Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42844 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.12.13, 06:10 Hozzászólás témája:
Hideg lett, bizony!
Ma fél 6-kor -3 fok volt az ablakban - kifelé biztos hidegebb -csillagos eget láttam és szélcsönd volt _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Nálunk is olyan fényesen ragyog, hogy az udvaron nem kell lámpát gyújtani.
Hideg is lesz az éjjel. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 41165 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2016.12.12, 14:29 Hozzászólás témája:
Délben el kellett mennem az orvoshoz.
Gondolhatjátok,-szakadt az eső.
Bőrig áztam,mire odaértem.
Mire kijöttem elállt!
Fúj a szél,hűvös van de nincs hideg. _________________
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14462 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2016.12.12, 13:27 Hozzászólás témája:
Napos felhös idö van változik egyszer esik pár csepp esö aztán a nap süt.
A szél erösen fuj. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
:::::::::
Ma reggel is nagy szél van, az ablakban +7 fok volt, tehát nem sokat hűlt este óta
Előrejelzés
Búcsúzhatunk az enyhe nappaloktól és a 10 fok feletti csúcshőmérséklettől. Hétfőn még viszonylag enyhe, de sokfelé szeles idő várható, keddtől viszont lehűl a levegő, és lesz, ahol napközben is fagypont alatt marad a hőmérséklet. Kiadós havazásra ugyanakkor nem sok esély van.
Hétfőn napközben borult lesz az ég, elszórtan várható eső, zápor, az Északi-középhegységben hózápor, de délután síkvidéken is előfordulhat havas eső, hózápor. Délutántól csökkenni kezd a felhőzet. A szél erős lesz, déltől viharos lökések kísérhetik. Győr-Moson-Sopron és Szabolcs megyére elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés érvényés hétfőre a szél miatt. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között valószínű.
Nagyon hidegnek ígérkezik a hétfő éjszaka, egyes helyeken -10, -12 fokig is lehűlhet a levegő.
Kedden napközben túlnyomóan derült lesz az ég, csak a nyugati határ közelében lehetnek felhősebb időszakok, illetve estétől északnyugat felől növekedni kezd a fátyolfelhőzet. Csapadék nem várható. Reggelig az északi szelet még élénk lökések kísérhetik, majd csitul, és délire fordul. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között várható.
Szerdán nagyrészt erősen felhős időre számíthatunk, csak rövid napos időszakok lehetnek. Délutántól elszórtan, legkisebb eséllyel délnyugaton várható csapadék: a Dunántúlon inkább havas eső, eső, másutt hószállingózás, gyenge havazás valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között várható.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a hét második felében napos, de hideg időre van kilátás, fagyos éjszakákkal. Helyenként kisebb havazás, hószállingózás előfordulhat, de nagy mennyiségű hó nem valószínű. _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Dec 12, 2004 Hozzászólások: 41165 Tartózkodási hely: TB.
Elküldve: 2016.12.11, 12:05 Hozzászólás témája:
Jááj
Én nem szeretem a fácánt!
Volt párszor nálunk is ebédre de nekem nem jön be
Viszont ez a finom napocska igen!
Nálunk 9 fok van!
Sőőőt!
A napos hőmérőn 14!!!
Ilyen szép kék volt az ég délután.
A fák már a 4 emeletes tömbök fölé nyúlnak.
A "feldíszített fenyő" _________________
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 14462 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2016.12.11, 09:15 Hozzászólás témája:
Nagyon jo fotok és látszik hogy milyen gyors a változás.
Itt mostmár süt a nap és valamivel melegebb is van. _________________
Legyetek vidámak.
A nevetés a legjobb orvosság.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban