Sziasztok!)
Tavaszra is terveztek közös rendelést innen? Kinéztem pár növényt megint amiket nagyon szeretnék
A növények amiket kaptunk most ősszel mind csodàlatos volt! Így kicsit bátrabban is vásárolnék...
Én is nagyon köszönöm a munkátokat !
Gyönyörű növényeket kaptam! Mind nagyon szép és egészséges!))
Sajnos csak vasárnap tudom elültetni őket, de addig már kibírják!
Én is megkpatam!
Sajnos még nem volt időm belenézni, lehet, hogy már csak holnap fogom tudni kibontani.
Még egyszer köszönöm nektek Olgika és Jani, hogy ilyen lehetetlen körülmények között is vállaltátok a lebonyolítást!!!
12 után csörgött a mobilom, A DPD jelentkezett, nem voltam itthon. Azt kértem, a bejáratnál a többi lom között helyezze el nem feltűnő módon. Olyan jól elrejtette, hogy én se tudtam volna jobban (persze ehhez kellett lom is).
Most bontottam ki. A 17-ből 13 szép lombú, 4-nek a zöldje a hosszú út során lerohadt, de ebből kettőnek vadi új hajtása már látszik. Kettő a földben biztosan jó, mert a kilógó gyökér nem rohadt.
Alaposan beöntözték őket a szállítás előtt, vagy talán az eső áztatta el.
Az Asterok levelei guggon ülők, könnyebben lerohadnak a levelek.
Remélem, mind meg fog maradni. Mivel cserepesek, sokkal jobb eséllyel gyökeresednek, telelnek, mintha szabad gyökerűek lennének.
Jani, Olgika, köszönet a munkátokért, mert volt vele bőven.
Ha még tartozom valamennyivel, várom az összegről az értesítést.
Csatlakozott: Oct 05, 2011 Hozzászólások: 389 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2016.11.11, 19:43 Hozzászólás témája:
Köszönöm ma én is megkaptam. Meglepetés volt, mert a futárszolgálat úgy értesített ki, hogy hétfőn szállítják. Délután csörgött a mobilomon a futár és kérdi, hogy most jöhet-e - naná hogy örültem neki.Azért így két napot nyertem.
Mégegyszer köszönöm minden közreműködönek!
Csatlakozott: Apr 05, 2012 Hozzászólások: 926 Tartózkodási hely: Tolna megye
Elküldve: 2016.11.11, 18:47 Hozzászólás témája:
Nagyon köszönöm a munkádat, hogy részt vehettem ebben a rendelésben. A csomag megerkezett, csak éppen kinyitottam. Szép, jó állapotúnak látom a növényeket.
Köszönöm még egyszer!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban