Bau Boszi!
Fantasztikus vagy! Annyiszor ámulok és bámulok!
Ahogy a kérdést olvastam és láttam, hogy Te válaszolsz,na gondoltam, vajon elővezeted -e, hogy a hangyák megjelenése csak másodlagos tény, jönnek potyázni a mézharmatra.
Ok-okozat! Gondolkodó elme!
Csatlakozott: Feb 10, 2007 Hozzászólások: 12786 Tartózkodási hely: A+ H
Elküldve: 2018.05.31, 09:29 Hozzászólás témája:
A kékpillangom szépen tul élte a telet most szépen virágzik.
Ma vettem észre hogy hangyák garázdálkodnak rajta és nekem ez nagyon nem tetszik.
Mit csináljak hogy a hangyák eltünjenek rola
Minden segitséget és jotanácsot elöre is köszönök.
Csatlakozott: Jan 22, 2011 Hozzászólások: 3755 Tartózkodási hely: Kaposvár
Elküldve: 2016.11.01, 18:01 Hozzászólás témája:
Köszönöm! tavasszal szólj egy hajtásért nyugodtan _________________ "Életünkben leginkább arra van szükség,hogy legyen valaki,aki rábír,hogy megtegyük,amire képesek vagyunk"
Elküldve: 2016.06.29, 19:16 Hozzászólás témája:
El is hiszem ennek ellenállni,valóságos hőscselekmény Úgy tudom jóval kényesebb,de meseszép!! _________________ "Életünkben leginkább arra van szükség,hogy legyen valaki,aki rábír,hogy megtegyük,amire képesek vagyunk"
Elküldve: 2016.06.21, 16:39 Hozzászólás témája:
Szép!! Persze a fotó is tökéletes Nálam még épp csak bimbókezdemények vannak. _________________ "Életünkben leginkább arra van szükség,hogy legyen valaki,aki rábír,hogy megtegyük,amire képesek vagyunk"
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban